Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - bmw-ul meu D U R (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123879-e36-bmw-meu.html)

ady0scorpion 15-05-09 22:44

E36 - bmw-ul meu D U R

23 Attachment(s)
sall all ! va prezint masina mea bmw 320 e36 din 94! astept pareri

mitza mtb 15-05-09 23:57

Re: E36 - bmw-ul meu D U R

Frumoasa masina :).. si imi plac bandourile .. dar ai grija pe unde o parchezi ca se " Cauta " asa ceva :)

Manson 16-05-09 00:00

in legatura cu bandourile.....i le-a furat si unui amic in regie si dupa 1 sapt i a furat toata masina , model ca al tau!
sa ai grija de ea ca e frumoasa!

pro-aux 16-05-09 00:16

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2323543)
320 sau 325 ? :-?

Eo din cate vad e 2.5 motoru :P

Frumoasa masina :).. si imi plac bandourile .. dar ai grija pe unde o parchezi ca se " Cauta " asa ceva :)

vezi prost

MARI_NSL 16-05-09 00:17

Quote:

scrie destul de clar in primul post bmw 320 e36 din 94 :rolleyes2

de unde vezi tu ca este 2.5 motorul ?

on:

foarte frumoasa masina ...

dar sincer nu imi plac jantele ... :twisted:

Guwy 16-05-09 00:23

Quote:

Da-i zoom pe galeria de admisie si uita-te mai atent , ai sa vezi ca e 2.0 .

mitza mtb 16-05-09 00:25

Sczz my bad...... am vazut prost intradevar:)..

ady0scorpion 16-05-09 01:56

ma bucur ca va place masina! deocamdata sta in garaj masina dar trebuie sa ii iau cat mai repede o alarma (tin neaparat sa fie cu pager sa ma anunte daca e ceva) ca acum o saptamana ia furat unui tovaras de al meu o pisica din 93 in 4 usi cu numere de austria,kre din fericire a fost gasita de politia romana prin bucurestii noi (a gasit-o cheala).stiu ca se cauta mai ales pentru dezmembrari.stie cineva de unde pot sa imi cumpar chestia cu ///M kre vine pe bandoul usilor?ca in dreapta nu il mai am!

ady0scorpion 16-05-09 02:07

am bagat recent in porbagaj un subwoofer jbl 1204BR cu o statie jbl 75.4 si cu un condensator pyramid 1.5F,ca boxele din fabrica sunt jalnice,deci o sa le schimb.

gelu_r 16-05-09 12:02

vezi ca chestia cu M o are la bazar de vanzare ACHIM sau cam asa are nikname ul..o da cu 100 ron e noua etc..

Pisateai pe ei de hoti numai ai voie sa parchezi masina ca ti au si luat ceva de la ea.

Guwy 16-05-09 12:17

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2323730)
ma bucur ca va place masina! deocamdata sta in garaj masina dar trebuie sa ii iau cat mai repede o alarma (tin neaparat sa fie cu pager sa ma anunte daca e ceva) ca acum o saptamana ia furat unui tovaras de al meu o pisica din 93 in 4 usi cu numere de austria,kre din fericire a fost gasita de politia romana prin bucurestii noi (a gasit-o cheala).stiu ca se cauta mai ales pentru dezmembrari.stie cineva de unde pot sa imi cumpar chestia cu ///M kre vine pe bandoul usilor?ca in dreapta nu il mai am!

La mine in cartier ( Rahova ) isi luase un baiat o pisica din Germania , frumoasa rau de tot , kit ///M , roti mari frumoase ... si intr-o seara au dat hotii in ea , intai incercand sa o fure pe toata ca i-au spart contactul ... iar apoi vazand ca nu merge ...
I-au furat : bara fata , farurile ( xenon si angel eyes ) , rotile , 2 subwoofere + 2 statii de amplificare , debitmetrul si volanul .
Toate astea s-au furat cu alarma , cum ... nu stiu .

e36adigolan 17-05-09 13:16

e misto masina.. si cat despre Hotii sa nu ai parte de iei... potetii pui shi u.. folie shi oglizii de M k in rest e super completa acuma daca.ti place dar parerea mea este ca schmba masina... https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123970-e36-320i-coupe-motorsport.html <- bmw e36

roGan 17-05-09 13:48

frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si sa ai grija cu ea, sincer eu in loc d alarma mi-as pune cate un caine la fiecare janta, dar nu orice caine ci un pitbul sa vad mai fura ei ceva :):lol::lol: app. f misto kitu de M8)

ady0scorpion 17-05-09 22:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2326581)
e misto masina.. si cat despre Hotii sa nu ai parte de iei... potetii pui shi u.. folie shi oglizii de M k in rest e super completa acuma daca.ti place dar parerea mea este ca schmba masina... https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=123970 <- bmw e36

pai oglinzile de ///M nu imi plac,parerea mea este ca nu au nici o treaba cu masina ,masina fiind patratoasa si oglinzile rotunde,daia nici nu mi-am pus...iar kt despre folie,nu stiu la care te referi...dak te referi la cea de pe geamuri o sa imi pun si pe lateral ca deocamdata am folie doar pe luneta iar dak te referi la folie de carbon pentru capota ,plafon si portbagaj nu mi-as pune.ma gandeam sa o vopsesc desi nu e nevoie!in 2 culori partea de sus negru si partea de jos albastru de la skoda RS sau ceva asemanator.uite ca atasez o poza cam cum as vrea sa arate.multumesc pt comentarii!

sprinter 17-05-09 22:50

Frumoasa pisica, ai mare grija de ea... si de preferat daca ai sa o ti intr un garaj ceva cat mai protejeata ca o sa gasesti cativa jegosi care sa ti lase ceva semne pe ea.... Daca o vopsesti in 2 culori cum e asta de sus o sa se vada tare rau... da cred ca ar merge un albastru mai inchis decat ala de RS... parere personala... bafta cu masina!
L.e: Merita alte jante, si alta grila din bara din fata...

All times are GMT +2. The time now is 15:44.

- Copyright 2026 4Tuning