Sa te bucuri de ele....fara evazari la aripi nare nici un farmec..si nici nu poti merge cu ea k ity freaca f .mult ..si e si f ciudata ..mai ales k e f inalta...exact cum era si la mine....o suspensie sport completa ar fi cel mai indicat...Bafta!!!
azi am facut o tura cu ea si cu 2 oameni in spate si imi atingeau grav,mai ales pe curbe si la denivelari! cat mai repede trebuie sa umflu aripile! saptamana viitoare sigur vor fi umflate ca nu pot sa merg asa cu ea.sper sa nu imi mai atinga dupa ce umflu aripile ca nu prea mai am buget acuma si de suspensie sport! oricum un mare + la rotile astea este aderenta!!
Iti recomand sa pui capac de metal la selepul de la jante, cat despre ele dupa polisharea asta au iesit criminal, sa le folosesti sanatos si fara incidente cu bordurile sau gropile, CU GRIJA!!!
pai folie am doar pe luneta!am incercat eu acum 2 zile sa imi pun singur pe laterele fata si spate ) o pun pe geam perfect fara nici un punct dar nu reusesc sa o tai la linie! pana la urma o sa ma las pagubas si o sa imi montez una autorizata llumar!