Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 23-01-12, 18:04   #106
ms99ass

Stage 5

ms99ass's Avatar

Default Re: E36 - 320i coupe

O masina cu adevarat speciala!
Insa, parerea mea e ca se cere atentie la bara spate, indeosebi la tips-urile tobelor. Parca cere niste bandouri ///m si aparatorile din interiorul aripilor. In rest, nu prea ai ce sa-i faci in exterior. Cu interiorul nu am vazut nici o poza
ms99ass is offline   Reply With Quote
Old 24-01-12, 01:27   #107
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

sunt poze mai vechi... si stiu tipsurile sunt indreptate putin in jos si prea iesite in afara
cand am facut evacuarea asa nu am vrut sa imi tai locul de la roata de rezerva si nu am avut loc. saptamana asta o sa fie taiat si o sa vina bine si evacuarea
bandourile de M le am in garaj, dar inca nu m-am hotarat daca sa le vopsesc in culoarea masinii sau sa le las negre... aparatorile trebuie sa mi le iau ca imi freaca roata putin in ele la viraj maxim si mi se sparg periodic :P
la exterior vreau sa ii mai fac portbagaj de csl, o umflatura in capota ca la m3 e46 si sa schimb triplele cu unele tot pe led dar ca cele de M
cat despre interior, nu este inca gata. am scaune FK rabatabile, tapitate in piele alba, bancheta la fel, plafonu si stalpii piele neagra, am schimbat bordul si mocheta care erau gri cu unele negre si bordul model cu airbag, volan m5 cu comenzi (nu functioneaza, doar se aprind butoanele). mai am sa schimb fetele de usi care sunt gri cu unele negre, un dvd 2din si ce mai imi vine mie in minte pe parcurs :P
Old 24-01-12, 01:29   #108
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

PS: vechiul motor de 2.5 este de vanzare cu tot cu cutie, debitmetru, computer etc la 300 euro fix
trebuie doar schimbat kitul de ambreiaj, bujiile si suporti de motor

PPS: daca citeste vreun admin asta as dori sa imi schimbe si mie titlul in loc de 320i in 330i

Last edited by snicky; 24-01-12 at 01:33.
snicky is offline   Reply With Quote
Old 31-10-12, 12:40   #109
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

masina este de vanzare

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-0-250-cp.html
snicky is offline   Reply With Quote
Reply