sunt poze mai vechi... si stiu tipsurile sunt indreptate putin in jos si prea iesite in afara
cand am facut evacuarea asa nu am vrut sa imi tai locul de la roata de rezerva si nu am avut loc. saptamana asta o sa fie taiat si o sa vina bine si evacuarea
bandourile de M le am in garaj, dar inca nu m-am hotarat daca sa le vopsesc in culoarea masinii sau sa le las negre... aparatorile trebuie sa mi le iau ca imi freaca roata putin in ele la viraj maxim si mi se sparg periodic :P
la exterior vreau sa ii mai fac portbagaj de csl, o umflatura in capota ca la m3 e46 si sa schimb triplele cu unele tot pe led dar ca cele de M
cat despre interior, nu este inca gata. am scaune FK rabatabile, tapitate in piele alba, bancheta la fel, plafonu si stalpii piele neagra, am schimbat bordul si mocheta care erau gri cu unele negre si bordul model cu airbag, volan m5 cu comenzi (nu functioneaza, doar se aprind butoanele). mai am sa schimb fetele de usi care sunt gri cu unele negre, un dvd 2din si ce mai imi vine mie in minte pe parcurs :P