Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 20-04-09, 12:53   #46
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]
Default Re: E36 - 320i coupe

Frumos ,frumos şi iar frumos.. + îl dau jantele
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 20-04-09, 19:41   #47
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

ms
am vazut ca si tu vrei sa iti pui jante destea... chiar faci alegere buna dupa parerea mea
snicky is offline   Reply With Quote
Old 24-04-09, 08:58   #48
robisavage

Stage 5

robisavage's Avatar

am vazut masina aseara la cover , frumoasa nu ai ce spune
robisavage is offline   Reply With Quote
Old 24-04-09, 10:01   #49
ziemenz

Stage 5

ziemenz's Avatar

Member of:
[BMW]

Jantele sunt de nota 10, daca poti sa-mi spui cumva de cati J sunt fata/spate si ce ET au fata/spate (scrie in interiorul jantei, pe spatele unei spite)
ziemenz is offline   Reply With Quote
Old 24-04-09, 13:23   #50
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by ziemenz View Post
Jantele sunt de nota 10, daca poti sa-mi spui cumva de cati J sunt fata/spate si ce ET au fata/spate (scrie in interiorul jantei, pe spatele unei spite)
Sau mai repede te uiţi aici
Doar ET nu este dat

Last edited by bodyspeed; 24-04-09 at 14:06.
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 19-09-09, 12:50   #51
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

masina a primit mai nou un motor de 2.5 24v si cutie manuala... din pacate motorul este cam forjat si nu trage de 192 cp

cu motorul acesta mi-am luat o mare tapa. l-am cumparat de la B85KYL asta ca sa stie lumea care vrea sa mai cumpere de la el ceva sa fie mult mai atenti... am vb cu el la tel si i-am zis pe ce masina vreau sa pun motorul. am fost la bucuresti, m-a dat o tura cu masina, mie mi s-a parut ca trage (era pus pe un urs motorul) si dupa aceea l-am luat. mi-a dat la el cutie de urs cu o ureche la timonerie rupta si eu nu am stiut ca e de urs decat cand am fost la cineva sa imi monteze motorul. l-am sunat pe cel de la care am luat motorul sa ii spun si a zis ca nu are cu ce sa ma ajute... asa ca m-a dus toata treaba asta undeva la ~1000 euro, bani cu care imi puneam 2.8 in stare foarte buna

imi cer scuze ca am scris atat, dar am zis ca poate mai citeste cineva care vrea sa cumpere ceva de la el...
Old 19-09-09, 23:00   #52
xerex

Stage 5

xerex's Avatar

Sa te bucuri de ea...e mishto matza..da sincer un sfat care na venit doar de la mine,da jos "tiganiile" ale dupa aripi....si cu motoru asta e... se mai si inteapa omu, da nu de 2 ori..ti-am mai zis...Bafta!!!

Last edited by xerex; 19-09-09 at 23:03.
xerex is offline   Reply With Quote
Old 19-09-09, 23:44   #53
B85KYL

Stage 5

Member of:

Quote:
Originally Posted by snicky View Post
masina a primit mai nou un motor de 2.5 24v si cutie manuala... din pacate motorul este cam forjat si nu trage de 192 cp

cu motorul acesta mi-am luat o mare tapa. l-am cumparat de la B85KYL asta ca sa stie lumea care vrea sa mai cumpere de la el ceva sa fie mult mai atenti... am vb cu el la tel si i-am zis pe ce masina vreau sa pun motorul. am fost la bucuresti, m-a dat o tura cu masina, mie mi s-a parut ca trage (era pus pe un urs motorul) si dupa aceea l-am luat. mi-a dat la el cutie de urs cu o ureche la timonerie rupta si eu nu am stiut ca e de urs decat cand am fost la cineva sa imi monteze motorul. l-am sunat pe cel de la care am luat motorul sa ii spun si a zis ca nu are cu ce sa ma ajute... asa ca m-a dus toata treaba asta undeva la ~1000 euro, bani cu care imi puneam 2.8 in stare foarte buna

imi cer scuze ca am scris atat, dar am zis ca poate mai citeste cineva care vrea sa cumpere ceva de la el...
snicky
BMW Driver

Stage 3

Oras: craiova
Member of:
[INSANE RACERS]
[BMW]
Re: VAND MOTOR 2,5 24V COMPLET PT E30 600 euro

--------------------------------------------------------------------------------

sal
presupun ca se potriveste si pe pisica nu?
lasa un nr de tel ca sunt interesat. sau da-mi un beep ceva la 0741.15.44.44
ms

snickyhack
Proud owner of e36 coupe 320i by rieger

ASTA AI INTREBAT TU PE TOPICUL MEU ... INVATA SA CERI CE TREBUIE SHI APOI SA VB ... PANA SHI TITLUL ITI SPUNE FOARTE CLAR CA ESTE PT E30 ...
TU M_AI INTREBAT DACA SE POTRIVESTE PE E 36 NU DACA ESTE DE PE UN E 36 ... DACA IL AI PE MASINA INSEAMNA CA S-A POTRIVIT...
ASA CA NU MAI VB NEINTREBAT
B85KYL is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 04:34   #54
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

Quote:
Originally Posted by B85KYL View Post
ASTA AI INTREBAT TU PE TOPICUL MEU ... INVATA SA CERI CE TREBUIE SHI APOI SA VB ... PANA SHI TITLUL ITI SPUNE FOARTE CLAR CA ESTE PT E30 ...
TU M_AI INTREBAT DACA SE POTRIVESTE PE E 36 NU DACA ESTE DE PE UN E 36 ... DACA IL AI PE MASINA INSEAMNA CA S-A POTRIVIT...
ASA CA NU MAI VB NEINTREBAT
stai linistit ca nu vb neintrebat... stiu ce am intrebat si dupa cand am vb nu mi-ai zis ca e cutie de e30 sau ca trebuie cardanu rectificat si timoneria ca sa mi se potriveasca cutia de e30... si in plus mai avea si urechea de la timonerie rupta. stiam ca trebuie sa fac modificari ca sa trec de la automata la manuala... dar nu astfel de modificari
daca era chiar asa cum zici tu acceptai sa iti dau cutia de e30 cu ambreiaj si volanta si sa imi dai cutie de e36, dar tu in schimb la tel mi-ai zis ca ai vandut motorul ala cu tot cu cutie si ca nu mai ai ce sa imi dai. si nu am zis de motor ca nu se potriveste. am zis de cutie... e o diferenta . cutia cu ambreiajul si volanta a trebuit sa mi le cumpar separat si am ramas cu alea de la tine prin garaj si probabil acolo o sa putrezeasca, ca cutia aia nu am cui sa o vand asa
in fine nu mai conteaza asta, trecem peste. bafta la vanzare cu ce mai ai de vandut ca nu mai are nici un rost sa stam sa ne contrazicem pe aici pe diferite threaduri.
Old 20-09-09, 10:23   #55
B85KYL

Stage 5

Member of:

Quote:
stai linistit ca nu vb neintrebat... stiu ce am intrebat si dupa cand am vb nu mi-ai zis ca e cutie de e30 sau ca trebuie cardanu rectificat si timoneria ca sa mi se potriveasca cutia de e30... si in plus mai avea si urechea de la timonerie rupta. stiam ca trebuie sa fac modificari ca sa trec de la automata la manuala... dar nu astfel de modificari
daca era chiar asa cum zici tu acceptai sa iti dau cutia de e30 cu ambreiaj si volanta si sa imi dai cutie de e36, dar tu in schimb la tel mi-ai zis ca ai vandut motorul ala cu tot cu cutie si ca nu mai ai ce sa imi dai. si nu am zis de motor ca nu se potriveste. am zis de cutie... e o diferenta . cutia cu ambreiajul si volanta a trebuit sa mi le cumpar separat si am ramas cu alea de la tine prin garaj si probabil acolo o sa putrezeasca, ca cutia aia nu am cui sa o vand asa
in fine nu mai conteaza asta, trecem peste. bafta la vanzare cu ce mai ai de vandut ca nu mai are nici un rost sa stam sa ne contrazicem pe aici pe diferite threaduri.
Dupa mintea ta , trebuia sa descompletez eu vreo 4 masini ca sa-ti dau tie ce vroiai tu , shi toate la 450 euro...
crezi ca s-a intalnit hotul cu prostul sau cum?
Old 20-09-09, 15:24   #56
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

Quote:
Dupa mintea ta , trebuia sa descompletez eu vreo 4 masini ca sa-ti dau tie ce vroiai tu , shi toate la 450 euro...
crezi ca s-a intalnit hotul cu prostul sau cum?
nope... nu descompletai niciuna pentru ca puteai sa pui cutia asta la celalalt motor. si eventual iti mai dadeam eu diferenta de 50 de euro ca am vazut ca ceri 500 pe ala. oricum ti-am zis... nu mai conteaza
Old 20-09-09, 16:05   #57
B85KYL

Stage 5

Member of:

Quote:
nope... nu descompletai niciuna pentru ca puteai sa pui cutia asta la celalalt motor. si eventual iti mai dadeam eu diferenta de 50 de euro ca am vazut ca ceri 500 pe ala. oricum ti-am zis... nu mai conteaza
ai dreptate nu mai conteaza...
motorul care il ai tu a venit cu , cutia care ti-am dat-o nu a fost schimbata de mine
Old 20-09-09, 17:02   #58
snicky

Stage 4

snicky's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

Quote:
ai dreptate nu mai conteaza...
motorul care il ai tu a venit cu , cutia care ti-am dat-o nu a fost schimbata de mine
ok. o lasam asa si incheiem subiectul asta?
zi-mi si mie ce ulei a fost bagat in motor ca sa stiu cu ce sa completez ca ala de la tine nu a ajuns... si mai am o intrebare dar o sa iti trimit PM
Old 21-09-09, 14:47   #59
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

una dintre cele mai frumoase pisici din craiova ,daca nu cea mai frumoasa
multa bafta man
ai pm