![]() |
E36 - 320i coupe
6 Attachment(s)
masina o am de 2 luni si ceva, dar am apucat sa merg doar 5 zile cu ea si dupa mi-au expirat numerele si mi-a iesit non-euro la RAR :(. acum astept sa vad cum e cu taxa pentru ca masina e in tara inainte de 15 decembrie... ce sa zic despre ea... are kitul de la rieger, jante pe 17" brock 10j 245/35, angel eyes, xenon... motorul este de 2.0 150cp si cutie automata :|. dupa ce o inmatriculez o sa ii schimb motorul cu unu de 2.5 24v si cutie manuala si alte modificari, in special pe la interior. astept pareri :)
|
Re: e36 - 320i coupe
Frumoasa masina . Jantele se numesc Brock B1 nu bronx... :))
|
bun asa :lol:
|
Frumoasa masina...doar ca nichelu ala de pe aripi cu M3 prea sare in evidenta si nu da bine pe masina, in rest noroc la ea.
|
Frumoasa pisica se vede ca a fost intretinuta , sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
frumoasa foc pisica, sa o stapanesti sanatos.
bafta !! L.E ce an e pisica ? |
Arata foarte bine, imi place mult. Sa ai noroc cu ea si mai ales cu inmatricularea
|
Frumoasa masina. Singurele lucruri care nu imi plac sunt chestiile alea de pe aripi cu M3. Bafta!:D
|
daca vrei sa o inscri pe bulgari pot sa te ajut, am inscis-o eu pe a mea acum 2 zile si m-a costat 500 de euro
on topic: imi plac rau jantele alea :X |
frumoasa masina ... chiar imi place ... :D
dar alea cu m3 dp aripi sunt oribile ... fa ceva cu ele ... fale negre ... |
prizele de pe aripi urmeaza sa le dau jos si sa le fac negre... vreau demult sa fac asta, dar nu am apucat :).
masina e din `92. in brief scrie ca are euro 2, dar astia la rar au zis ca nu are cum ca e non-euro :( @69WRX: astept intai sa vad ce fac cu taxa ca sincer prefer sa dau 2000 euro sa o inscriu la noi pe numele meu decat sa o inscriu pe bulgaria... faza e ca eu am cumparat masina de la cineva care a adus-o din germania si am citit pe undeva ca poate sa o inmatriculeze dupa taxa veche doar persoana care a adus-o in tara. o sa ma duc luni sa ma interesez. daca nu reusesc sa fac nimic o sa apelez si la varianta cu bulgaria. @haristeas51: mi s-a parut mie ciudat cand am scris ca jantele sunt bronx :P... dar era si tarziu si nu mi-am mai dat seama. ms pentru corectare PS: ms la toti pentru pareri :) |
Re: E36 - 320i coupe
Frumoas Rau pisiku asta :X....poti sa ma lamuresti si pe mine cu "faza e ca eu am cumparat masina de la cineva care a adus-o din germania si am citit pe undeva ca poate sa o inmatriculeze dupa taxa veche doar persoana care a adus-o in tara' Astept Raspuns pe Pm daca afli cv de faza asta sunt si eu in aceiasi situatie cu o masina:( SaluT si Spor La Treaba:)!!
|
ms
uite la asta ma refer :| : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1535 luni o sa ma duc si eu la financiar sa ma interesez si o sa iti spun ce mi-au zis |
daca a fost adusa inainte de 15 decembrie in tara poti sa o inmatriculezi cu taxa veche...cred ca in jur de 2100 de euro...
barile sunt din fibra ? cred ca ar trebui sa renunti de tot la aripile alea |
...chiar frumoasa pisicutza asta...sa ai noroc de ea si bafta in continuare!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning