16-05-05, 17:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
da de ce te-ai razgandit????parca erai fan ferrari
|
No comment! Eu glumeam!
Quote:
Da va rog si eu sa stergeti acest topic deoarece ,,aici trebuie discutate lucruri legate de club'' !!!! Fac doar o singura precizare: ce fel de lucruri ??
|
Pai pe acest topic nu se discuta lucruri legate club?! Gandire mediocra.
Quote:
Un loc al nostru unde putem vorbi doar cu membri ADR chiar daca e in vazul lumii.
|
Acest loc nu este doar pt membrii ADR ci pt tot forum-ul. Decat pt ADR este forum-ul privat.
Quote:
De ce sa plece de la Ferrari? In caz ca nu stii Schumi a castigat doua campionate cu Benetton inainte de Ferrari (deci nu se poate spune ca a castigat din cauza celor de la Ferrari). Avand in vedere ca de la 4 ani a inceput cu carting nu se poate spune ca e dupa bani ci ca este foarte pasionat si talentat in ceea ce face. Un pilot de top merita o echipa de top.
Restul pilotilor au nevoie de un MIRACOl sa ajunga la performantele lui Schumacher.
Cat despre Rossi, nu a facut el un gest de caritate si nici nu a dat dovada nici de curaj ci nu s-a mai inteles cu cei din echipa.
|
In sfarsit un om care stie ce spune.
|
|
|
16-05-05, 18:40
|
|
Stage 5
|
Mai bine mediocra decat primitiva, vorba lui Sony Motola .... deoarece primitivismul este o caracteristica de baza a primatelor care in evolutia lor ,,transcedentala'' au pierdut pe drum o latura importanta a ,,existentialismului cognitiv'', existentialism care in primii ani de la facerea lumii a ,,penetrat '' gandirea si ,,stilul metodic'' al tuturor de pe pamant.... si sa nu dati in mine ca am citat din celebtul Remus Borla, autor al manuscriselor de la Marea Vie din extremul orient !!! Orice asemanare este pur intamplatoare iar personajele din manuscris au trait in perioada cand mezoliticul era tangent de pi pe doi la neolitic iar dacii erau in bune relatii cu romanii !!! RESPEKT !!!
|
16-05-05, 19:03
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RCS.\"
Mai bine mediocra decat primitiva, vorba lui Sony Motola .... deoarece primitivismul este o caracteristica de baza a primatelor care in evolutia lor ,,transcedentala'' au pierdut pe drum o latura importanta a ,,existentialismului cognitiv'', existentialism care in primii ani de la facerea lumii a ,,penetrat '' gandirea si ,,stilul metodic'' al tuturor de pe pamant.... si sa nu dati in mine ca am citat din celebtul Remus Borla, autor al manuscriselor de la Marea Vie din extremul orient !!! Orice asemanare este pur intamplatoare iar personajele din manuscris au trait in perioada cand mezoliticul era tangent de pi pe doi la neolitic iar dacii erau in bune relatii cu romanii !!! RESPEKT !!!
|
Mah eu zic sa traduci si pt astia de la tzara ca eu nu inteleg
|
|
|
16-05-05, 21:12
|
|
Stage 5
|
Va rog frumos sa nu mai faceti OFF TOPIC aici !!! Vorbim despre F1, despre sportul rege in domeniul auto, despre piloti, despre circuite samd...!!! ON TOPIC va rog frumos si respectuos stimati colegi de forum !!!
|
|
|
16-05-05, 21:22
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
|
|
|
16-05-05, 21:30
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"tristan\"
|
Ba tristan da-o dracului de treaba..pai tu iti bati joc de mine !! Eu zic ON TOPIC tu bagi porcarii !!! Daca nu te poti abtine ... ba, daca nu te poti abtine...%^&#@*&^%$ ..si rasuflu usurat !!! ON TOPIC PLEASE.... !!!
|
|
|
16-05-05, 22:58
|
|
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RCS.\"
Va rog frumos sa nu mai faceti OFF TOPIC aici !!! Vorbim despre F1, despre sportul rege in domeniul auto, despre piloti, despre circuite samd...!!! ON TOPIC va rog frumos si respectuos stimati colegi de forum !!!
|
Parerea ta parerea mea este ca sportul rege este campionatul german de turisme DTM apropo e sambata parca pe B1.
ONTOPIC: Kimi rulzzzz .... sa vedeti ce o sa rupa gura lu Ferrari anu asta.
2. Schumy .... praf e un sofer bun dar nu este un fenomen .... a fost foarte mult ajutat de masina ..... enorm de mult ...
|
|
|
16-05-05, 23:36
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Nimic nu se compara cu raliurile. Sumaker e un robot care isi intra in ritm si doarme pana termina cursa. La raliuri e altceva, copilot alte smenuri. F1 SUX
17-05-05, 08:02
|
|
Stage 5
|
Bah in legatura cu sportul rege..... am auzit ca o gramada de fosti pilotzi F1 sunt la DTM!!! Toata lumea vrea sa ajunga la F1, deoarece acolo sunt banii ... e cel mai tare sport cu motor, se investesc cei mai multzi bani, shi are cei mai multzi spectatori shi telespectatori!!! Pentru F1 totzi incearca sa faca cele mai tari mashini, investesc milioane de euro pe an !!!
Totzi pilotzii din F1 au trecut rand pe rand pe la celelzlte campionate... F3000, Indycar, etc Deci..... fara dar shi poate F1 este sportul rege... shi este recunoscut pe plan mondial!!! Cred ca daca intrebi in China sau in Africa de Sud daca a auzit de DTM o sa spuna ca \"Ce-i aia, o mashina?\" ,dar cand zici F1 toata lumea stie de Senna, Prost, Berger, ... shi de ce nu Schumacher. Multe tzari vor sa organizeze campionate de F1... ar plati o groaza de bani numa sa-i lase dar... asta e!!!
DTM cred ca e numa in Germania, nu?
|
|
|
17-05-05, 08:04
|
|
Stage 5
|
Aaaa am uitat ceva
SPUNE-TZI TOTI IN COR NUMELE CAMPIONULUUUUUUUI !!!!
SCHUMI , SCHUMI, SCHUMI
SI NUMELE ECHIPEI NR 1
FERRARI, FERRARI, FERRARI
Va doare, nu?
|
|
|
17-05-05, 21:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
|
bah terminatzi cu prostiile...formula 1 e o porcarie dupa mine...mashinile arata ca cizma...suna ca cizma...daca vrezi curse calumea urmaritzi DTM...sunt pe aceleash trasee ca shi F1 dar sunt mashini care arata fain suna fain shi merg fain....sunt curse de curse....nu te plictiseshti ca la F1
plus ca multzi din F1 au trecut la DTM...F1 e plictisitor din doua motive:
1. e Formula 1
2. e Schumi acolo care fute meciu...tot el cashtiga cu rabla lui
|
|
|
17-05-05, 21:57
|
|
Stage 5
|
Deci...va rog respectuos, inclusiv pe tristan, sa deschida un topic intitulat ,,Oda lui Schumacher'', topic unde sa-l laude pe neamt pana ii ,,pica limba in galeata'' ....iar aici sa discutam doar despre F1 si despre sporturile cu motor. Da stimabile morghen DTM este interesant si spectaculos la fel ca si WTCC unde se da o lupta furibunda intre BMW si Alfa, dar a spune ca F1 nu este sportul rege in domeniul auto si ca masinile seamana ca niste cizme, aici am inteles aluzia la Italia si implicit la Ferrari ca arata ca o cizma si merg ca o cizma , este o adevarata blasfemie, e ca si cum ,,in timpul sf.liturghii din biserica te pui sa fluieri'' !! Pai atunci cine este sportul rege in domeniul auto ? Fratilor sa nu pierdem ,,chintesenta acestui sport'' adica al F1 !!
|
|
|
17-05-05, 23:52
|
|
Stage 5
|
Va doare. nu?
Deci totzi cei care au plecat din F1 la DTM au plecat cu coada intre picioare!!!
Degeab ba tre sa recunoastetzi F1 Rulzzzzzzzzzz!!!
|
|
|
18-05-05, 01:41
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Nimic nu se compara cu sunetul pe care il face un WRC :P Prima data cand am fost la raliuri, dupa ce a trecut titi aur, 5 minute mi-a stat parul ridicat maciuca de gaina
TITI AUR RULES! SCHUMI SUx!
|
|
|
18-05-05, 11:31
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"xxdadixx\"
Nimic nu se compara cu sunetul pe care il face un WRC :P Prima data cand am fost la raliuri, dupa ce a trecut titi aur, 5 minute mi-a stat parul ridicat maciuca de gaina
TITI AUR RULES! SCHUMI SUx!
|
Pai la ceva etapa de F1 ai fost vreodata? ...
|
|
|
|
|