![]() |
FORMULA 1 - 2005 !!
Eu zic ca ,,martoaga rosie'' e ,,in moarte cerebrala'' !!!!! :lol: :lol: In ceea ce priveste Renaultul (yes..yes) este ,,pe val'' si ii arata la ,,martoaga aia rosie'' destul de des ,,fundul ala frumos ca de Megane II'' !!! :lol: Cat despre ,,honda (auzi Tekin??)'' astia au ,,jucat murdar'' dar vb proverbului ,,ulciorul nu merge de multe ori la vale'' ... !!!
|
De acest sezon s-a bagat urmatoarea regula: Cauciucurile nu se schimba pe intreg weekend-ul. Acelasi set de cauciucuri trebuie sa fie folosit atat in calificari cat si in cursa. De aici ghinioanele la Ferrari, deoarece Bridgestone nu sunt atat de rezistente la folosire indelungata ca Michelin. Ferrari nu poate renunta la Bridgestone deoarece au contract de exclusivitate. Ganditi-va cat de mult coteaza cauciucurile. Inainte cauciucuriele se schimbau de cel putin o data intr-o cursa, acum nu se schimba 2 zile. Problemele celor de la Ferrari se leaga numai da cauciucuri, si de aici avantul celor de la Renault (care folosesc Michelin). Cine a urmarit ultima cursa a vazut de ce a iesit Schumacher (pana)
:peace: FERRARI RULEZ :peace: |
Re: FORMULA 1 - 2005 !!
Quote:
Eu zic ca palmaresul celor de la Ferrari vorbeste de la sine, pe cand cei de la Renault au fost in moarte clinica pana acum :lol: :lol: |
Quote:
Maine-poimaine o sa zica lumea ca Renault=Ferrari! :lol: Cum am mai zis, inteleg ca sunteti fan Renault, Honda, Bmw etc dar mai las-o draq ca nu se pot compara nici una cu Ferrari care este ZEUL MASINILOR. :wink: |
Re: FORMULA 1 - 2005 !!
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eu nu ma uit la F1 da tzin cu Honda :peace:
|
Eu ma uit la F1 si tin cu McLaren Mercedes !!!!! :lol: :lol:
|
hai McLaren !!!!
|
Nu are rost sa ma contrazic pe aceasta tema pt ca oricum NU o sa va dau dreptate. Pt mine Sumi este cel care o sa-l tin minte toata viata ca cel mai tare pilot care-a existat vreodata.
Asa ca: forta Renault ! :lol: |
Rcs, cred ca statisticile urmatoare vorbesc de la sine (nr de victorii):
181 Ferrari 139 McLaren 113 Williams 79 Lotus 35 Brabham 27 Benetton 23 Tyrrell 21 Renault 17 BRM 16 Cooper 11 Alfa Romeo 10 Maserati 9 Ligier 9 Matra 9 Mercedes 9 Vanwall 5 Kurtis 4 Jordan 3 March 3 Watson 3 Wolf 2 Honda 2 Lancia 2 Salih 1 Eagle 1 Hesketh 1 Kuzma 1 Penske 1 Porsche 1 Shadow 1 Stewart Linkul este asta: http://www.4mula1.ro/statistics/team/victories.html Aici poti vedea: nr participari la curse, victorii, clasari pe podium etc. O sa observi ca Ferrari este pe primul loc la toate. P.S.: Ferrari e in formula 1 din 1950, pe cand Renault e din 1977 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
VLD, ma bucur ca ti-ai dat seama ca Renault este cu mult peste Ferrari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: RENAULT F1 MADE HISTORY :lol:
|
BAhh da Fordu unde-i :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2025 4Tuning