12-05-05, 18:58
|
|
 Stage 5
|
Tristan, ce spui tu aici este un mare adevar. Nimeni nu e ca Schumi si nimeni nu il va egala. Atata timp cat Ferrari si Schumi sunt pe primul loc in toate topurile, argumentele aduse contra lor nu au nici un rost. Am inteles ca unii nu sunt fani Ferrari, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa recunoasca ca cei de la Ferrari sunt nr 1. Este o aberatie sa zici ca Ferrari sau Schumi nu sunt cei mai tari avand in vedere statisticile
|
12-05-05, 19:03
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Pe Schumacher nu o sa-l mai egaleze nimeni niciodata!!!!
Cat despre Kimi ... este ca shi Hakkinen, Villneuve, shi restu.... Sunt asa doar trecatori... or avut shi ei mashini shi gata s-or trezit campioni, dar sa nu uitam Schumacher nu a castigat numai cu Ferrari !!! Degeaba va agitatzi ca shi el NU VA MAI FI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
o sa te contrazica timpul!!!!nu neaga nimeni calitatile si realizarile lui michael dar ceea ce zici tu ,sa fii sigur ca nimeni nu va mai face ce a facut schumi ,este chiar ceva ciudat rau de tot, penibil pot spune. vom trai si vom vedea.
Quote:
M-am intors!
Forta Renault
|
da de ce te-ai razgandit????parca erai fan ferrari
|
|
12-05-05, 20:41
|
|
 Stage 5
|
Am auzit ca din ,,surse neoficiale inca'' neamtul se va retrage anul acesta din F1 !!! Daca este adevarat inseamna ca si-a dat seama ca fara o masina de top el este doar un simplu pilot de mijlocul clasamentului. Si daca tot vb de neamt de ce nu are curajul de care a dat dovada Rossi care a renuntat la Honda in favoarea unei echipe mai slabe...??
|
12-05-05, 20:59
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RCS.\"
Am auzit ca din ,,surse neoficiale inca'' neamtul se va retrage anul acesta din F1 !!! Daca este adevarat inseamna ca si-a dat seama ca fara o masina de top el este doar un simplu pilot de mijlocul clasamentului. Si daca tot vb de neamt de ce nu are curajul de care a dat dovada Rossi care a renuntat la Honda in favoarea unei echipe mai slabe...??
|
Bah RCS ceea ce spui tu e o prostie... toata lumea stie ca Schumacher a adus Ferrai unde este, ca fara el nu se putea realiza asa ceva!!! Cine nu-i recunoaste talentul este ca shi cum ar spune ca \"Zidane nu stie fotbal!!!\", S-a vazut inainte cand el era pe locul 1 shi Barichello sau Irvine erau cu mult sub el! Mashinile erau la fel, nu? Amandoua Ferrari, atunci de ce coechipierii lui nu au reusit nimic!!! El este un talent innascut in plus l-a ajutat mult ca a avut pista lui de cart!!! Dar totusi shi fratele sau a crescut cu el odata shi de aia nu a ajuns asa mare!!!
Cu asta am terminat despre M. Schumacher!!!!
|
|
|
12-05-05, 21:05
|
|
 Stage 5
|
Ptr crist_ubs!!!!
Ia uita-te tu ptr cultura ta generala cine tzine recordul ptr cel mai bun timp pe circuitul de la Monaco !!!
Aaa shi mai ceva..... pe ce loc aterminat Kimi anul trecut? Nu cumva pe 7?
Ba da? Atunci lasa-l ba in pace ca .....
|
|
|
13-05-05, 10:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
Re:
Quote:
Si daca tot vb de neamt de ce nu are curajul de care a dat dovada Rossi care a renuntat la Honda in favoarea unei echipe mai slabe...??
|
de ce nu a plecat plecat de la ferari ?
simplu,
pt. ca e ZERO ca si caracter
pt. ca e ahtiat dupa bani
pt. ca la ferari ii este garantat un secund care sa-l linga in cele mai intime parti ale corpului
pt. ca era constient ca daca va merge la alta echipa va beli mielu
mare om, mare caracter
|
|
|
13-05-05, 11:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
pt. ca la ferari ii este garantat un secund care sa-l linga in cele mai intime parti ale corpului
|
Are prea multi bani ca sa se mai uite la ei! Nu toata lumea este ahtiata dupa bani.  Poate vrea in continuare sa fie cel mai bun.
Nu vorbeam despre caracterul lui ci de calitatile lui de pilot de F1.
Rog moderatorii sa stearga acest topic care nu-si are rostul aici. Pe topic-ul ADR trebuie sa se discute lucruri legate de acest club nu de altceva.
|
|
|
13-05-05, 11:08
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"akimoto\"
Quote:
Si daca tot vb de neamt de ce nu are curajul de care a dat dovada Rossi care a renuntat la Honda in favoarea unei echipe mai slabe...??
|
simplu,
mare om, mare caracter 
|
Akimoto ,,nota 10 de la mine'' !!!! Bravo !!!!
|
|
|
13-05-05, 13:30
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:
|
Are prea multi bani ca sa se mai uite la ei! Nu toata lumea este ahtiata dupa bani.  Poate vrea in continuare sa fie cel mai bun.
Nu vorbeam despre caracterul lui ci de calitatile lui de pilot de F1.
Rog moderatorii sa stearga acest topic care nu-si are rostul aici. Pe topic-ul ADR trebuie sa se discute lucruri legate de acest club nu de altceva.
|
Da va rog si eu sa stergeti acest topic deoarece ,,aici trebuie discutate lucruri legate de club'' !!!! Fac doar o singura precizare: ce fel de lucruri ??
|
|
|
13-05-05, 15:41
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
|
Nu man acest topic AfterDark Racing este creat pt. membri AfterDark pt. a discuta intre ei, despre ce le place. Un loc al nostru unde putem vorbi doar cu membri ADR chiar daca e in vazul lumii.
Cine a creat topicul cu Formula 1 a vrut sa afle parerile membrilor ADR nu a celorlalti, sau si a celorlalti dar in principal a membrilor ADR ca altfel il crea la alte curse sau ceva de genu.
13-05-05, 21:52
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
|
simplu,
mare om, mare caracter 
|
Nu stiu de ce vb in necunostiinta de cauza !!! Daca nu stii sau eshti prost informat... asta e! Schumacher nu are ici un secund!!! In primele 5-6 etape amandoi au drepturi egale ca sa spun asa... adica nu exista nici un pilot principal! Dupa cele 5-6 etape cel care are mai multe puncte in clasament este pilotul principal shi secundul trebuie sa-l ajute (daca trebuie chiar sa-i ofere posibilitatea de a-l depasi)!!! Nu e vina lui ca e mai bun decat ceilaltzi...cat despre partea cu \"belitu' mielului\" nush daca este asa... ori nu recunosti ca e cel mai bun pilot al momentului ori ... chiar nu vezi asta !!!
|
|
|
13-05-05, 22:38
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
|
simplu,
mare om, mare caracter 
|
De ce sa plece de la Ferrari? In caz ca nu stii Schumi a castigat doua campionate cu Benetton inainte de Ferrari (deci nu se poate spune ca a castigat din cauza celor de la Ferrari). Avand in vedere ca de la 4 ani a inceput cu carting nu se poate spune ca e dupa bani ci ca este foarte pasionat si talentat in ceea ce face. Un pilot de top merita o echipa de top.
Restul pilotilor au nevoie de un MIRACOl sa ajunga la performantele lui Schumacher.
Cat despre Rossi, nu a facut el un gest de caritate si nici nu a dat dovada nici de curaj ci nu s-a mai inteles cu cei din echipa.
|
|
|
13-05-05, 23:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
|
Schumi are un caracter de cacat...zic eu...deoarece vede ca la echipa asta va cashtiga mereu..shi tot acolo sta..este foarte adevarat ca este un pilot excelent...cel mai bun la ora actuala.....nu cred ca e dupa bani...cred ca il scot banii afara din casa...deci el probabil a prins de ciolan shi acuma nu mai vrea sa dea drumu(plus ca are un secund cu limba lata).....insa eu in locul lui m-ash baga la honda....sa ii ajut shi pe aia un pic.
|
|
|
14-05-05, 00:58
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Corect. La HOnda zici si eu. Ce rost are sa stea la Ferrari la cate masini vand aia!
|
|
|
14-05-05, 08:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
pfui, sa nu-l prind pe la Honda ca-l impusc cu mana mea
|
|