Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside
super show azi...inca mai simt miros de cauciuc ars [:X]
Felicitari baietilor,organizatorilor si tuturor celor ce au facut posibil acest eveniment unic!
Abia astept sa va admir din nou
Member of: [VW] [Hyundai] [Opel] [DACIA] [RENAULT] [2 Roti]
Foarte frumos show-ul.
Felicitari organizatorilor,drifterilor,membrilor care au fost cu masinile la expozitie
Postez si eu ceva poze...
-Prima serie este dedicata tuningului auto...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti] [BMW]
super super tare...nu am cuvinte...mi se dublase... triplase bataile inimii pe tot parcursul show-ului )) super tare HAI, KNS, LEE, tengu, 62 LAF si multi altii...cauciucuri si benzina ARSE la propriu pt noi publicul...tot respectul TOT respectul!! sorin a facut din nou senzatie ca de obicei....cred ca s-a ridicat la nivelul tuturor asteptarilor noastre
Ba sincer am stat si eu un pic si m-am uitat azi,da varza ....Nu vreau sa jignesc pe nimeni si imi cer scuze daca unii mai sensibili se simt atinsi,dar alea numai masini numa' bune de remat erau (cu 1-2 exceptii) nu de drifturi cu elemente de caroserie lipsa,vopsite unele cu trafaletul(cred) la cum aratau...etc,iar ca si calitate a "pilotilor" daca se pot numa asa,cu mult sub slab.....Mai uitati-va si voi,ma refer aici la cei care le conduc,pe youtube,poate mai invatati cate ceva....Ca ce faceti voi acolo face oricine,nimic interesant....Ca organizare nu stiu sa ma pronunt pentru ca nu am luat niciodata parte la asa ceva,da mi sa parut destul de buna....
vaiii iti multumim pentru parere te mai asteptam se pare ca nu aia nici o tangenta cu acest sport...
ps incearca sa te uiti tu mai bine pe youtube daca tot esti fan drift youtube si vezi ca japonezi aia care o ard prin munti o ard identic fara bari si alte accesori dar ce sa stii tu...sa strangem bani baietii sa le luam la driftari nostri aia varza niste DUBuri si sa le facem niste bari din fibra de sticla ca nu au saraci si eventual putin crom si inainte de fiecare drift sa le polisham putin sa arate superb...ca sunt nemultumiti spectatori vad
lasa-l ca e de pe alta planeta , cred ca daca era dupa el , la drift trebuia sa participe e30 de la rs tuning alb si cel mov cu piele alba , ca sa-i faca lui pe plac.
chestia care el nu o stie este ca in masinile alea "bune de dus la remat" s-au investit cam 10 mi in ele , daca nu mai mult (majoritatea) , dar nu se vede decat pentru cei care cunosc ... asa ca ... (virgula) cainii latra , caravana trece. eu te invit sa nu mai vi la astfel de evenimente , nu de alta dar ocupi loc in public aiurea si nu mai vad cei care intradevar apreciaza