Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie
foarte frumos la vitantis ..pacat ca nu am avut timp sa ajung... erea fain daca se mai facea ca data trecuta..sa se transmita live pe internet .. a fost foarte buna ideea
am fost mai devreme in speranta ca voi prinde un loc la taxidrift , lucru care s-a si intamplat. am avut placerea de a ma da cu FILIP, bineinteles ca ai la alegere cu cine doaresti sa te dai si alegerea mea a fost FILIP inca de cand am plecat de acasa, pt. ca este unul dintre cei mai buni drifteri de la noi. a fost o incantare sa il vad la lucru si o face foarte bine din toate punctele de vedere plus ca este un baiat respectos si comunicativ. inca o data tin sa ii multumesc lui FILIP pt. taxi-driftul gen competitie pe care mi-la oferit. mult succes in continuare.
Am fost si ieri si azi la eveniment.... se vede clar evolutia tuturor ...fata de anul trecut...bravo lor.
Din pacate pentru noi....nu s-a gasit "portita" sau persoana care sa construiasca un "loc de dat" (liniute 400 m, traseu pentru drift...cu magazine de tuning, localuri unde sa mananci etc).
La un moment dat a spus Gratian ceva de genul "pe afara se platesc cate 10-15E biletul pentru a putea fi spectator la asemenea evenimente"....sunt perfect de acord cu el (as da si eu 10 E la intrare...cu conditia ca totul sa fie ca afara).
Sa ai tribune cu locuri (sa nu mai fii nevoit sa stai umar la umar in picioare si sa tot faci eschive de box pentru a vedea ceva).
Oricum NOTA 10 pentru organizatori si pentru cei care si-au tavalit masinile (ieri s-a vazut clar diferenta dintre o masina pregatita pentru drift si o masina puternica dar nepregatita pentru drift).
Bafta
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
Mai sus zicea cineva sa se faca azi(duminica)...
mega burnout,cu toate masinile...
uitandu-ma pe pozele de azi facute de toader,alex ivan,opportunity si andi ...
am dat peste o poza interesanta,asta a ramas dupa ce a dat onofrei burnout...
ma gandesc ca daca se antureaza si dobre cu traian cu calin cu haiu cu knsu cu tengu si tot asa...
o incurcam rau de tot si puscaria ne mananca, nu stiu cine ar vrea sa fie vinovat ptr incendierea cartierelor berceni si vitan ...
autovit si alte chestii care mai sunt pe acolo ...
un wallpaper ptr cine vrea...
in ideea ca maine n-ar trebui sa dea chiar toti burnout in acelasi timp ca ia foc VITANTISU
a fost super fain,pacat ca n-am avut bani la mine pt taxi-drift in rest,frumos si respect tuturor si lui FILIP cu ursuletul lui si lui Tengu evident cu skilineul acela jos palaria baieti.
Cateva poze ... si vreau sa le transmit lui HAI si KNS ..ca sunt cei mai tari ... am fost si saptamana trecuta la baneasa dar nu s-a comparat cu evenimentu de ieri si azi VA MULTUMESC PT SHOW
This day, Best day, 4Tuning Day...mi-a placut foarte mult ..am tipat cat am putut am ragusit ) asteptam acum o saptamana sa ne incarcam bateriile si ne vedem la pitesti:P
Felicitari baietilor care au participat!!