Buna seara!Va rog prezentati omagii si plecaciuni pentru seful vostru,adica eu!!!Omagiile sa fie respectuoase si plecaciunile cit mai aproape de pamint!
In alta ordine de idei,am citit si eu ce aberati pe forum toata ziua,intrigi,certuri,etc.
CEVA SERIOS SPUNE CINEVA?????????????????
Va tot dati cu pumnu' in piept cu clubul vostru,va prezentati "scofeturile",va laudati cu cai putere si liniute de 400 de metri.Dar sincer eu nu am auzit de clubul vostru cu toate ca am si eu o sigla de-a voastra lipita pe masina.Ati organizat ceva,v-a recunoscut cineva....................!!!!!?????????Noroc de V8-ul ala ca va mai scoate putin la lumina.
Apropo,daca va intereseaza,un club nu se face doar daca pui niste poze pe forum,te lauzi cu 2-3 liniute obosite pe care le face orice "tugui",si in primul rind nu cu restrictii de genul...."auzi bah,daca n-ai 150 de mirtoage nu intri in clubul nostru",sau daca lasi miros de diesel la semafor nu esti de nasul nostru.(nu iau apararea nimanui aici!!!).Un club ar trebui sa primeasca masini de tot felul cu conditia sa arate bine,sa mearga bine,sa aiba ceva special,etc.Sau poate uitati sau nu stiti mah "drifterilor,acceleratorilor si vitezistilor" ca liniutele,la evenimente organizate,se fac pe clase de putere,adica exista intreceri si intre tdi-uri,motoare mai mici etc.
Asa ca daca vreti ceva serios poate ne intilnim sa mai stam de vorba!(intre 2 liniute.............apropo pt. amatori fac si cu spatele!!!!!!!!),asta daca aveti amabilitatea sa ma primiti in clubul vostru(adica daca fac fata exigentelor voastre...................!)
P.S. Sa nu va impinga vreodata pacatul sa va dati in glume cu mine la semafor!!!Ca sa nu patiti ca-n povestioara aia cu V8-ul......o stiti?
)))
Va doresc o seara buna la toti!