24-07-10, 14:52
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
Originally Posted by Sonny™
am auzit da la ce pot sa ma astept din partea ta...esti un nesimtit, abia ai asteptat sa plec la mare, te.ai bucurat ca am plecat, las ca te tin eu minte pentru asta
|
dar tu trebuie sa specifici mereu ca esti la mare? ce te tot lauzi
hai mai repede inapoi
|
|
|
24-07-10, 17:43
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
|
|
|
25-07-10, 09:51
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by johnsonxxl
dar tu trebuie sa specifici mereu ca esti la mare? ce te tot lauzi
hai mai repede inapoi
|
da ma da am zis ca ala ma tot batea la cap ca abia asteapta sa plec, ca parca nu putea sa faca ceva ca eram eu in jur... ) ) ))
plec azi pe la 3-4 de aici
25-07-10, 12:28
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW] [DAEWOO]
|
azi mah ?? de ce nu mai stai ?? era asa bine fara tine........
|
|
|
25-07-10, 14:20
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by ravy09
azi mah ?? de ce nu mai stai ?? era asa bine fara tine........
|
azi pretenas ca...deh....maine munca... ) ) )
|
|
|
27-07-10, 10:18
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
am auzit da la ce pot sa ma astept din partea ta...esti un nesimtit, abia ai asteptat sa plec la mare, te.ai bucurat ca am plecat, las ca te tin eu minte pentru asta
|
Pei ... e fericit , te-a lasat insarcinat ) ... Ia zi ce ai mai facut la Break ? Am auzit ceva de stalpi ... niste poze este bine venite ...
Sergiu mai lasa crangu si fetele si datu la cioc noaptea pe la 1-2 ... in masinutza , nu e frumos ... La noi nu te gandesti ! Egoistule :-w ... ( JOKE )
|
|
|
27-07-10, 10:26
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vn-08-nen
Pei ... e fericit , te-a lasat insarcinat ) ... Ia zi ce ai mai facut la Break ? Am auzit ceva de stalpi ... niste poze este bine venite ...
Sergiu mai lasa crangu si fetele si datu la cioc noaptea pe la 1-2 ... in masinutza , nu e frumos ... La noi nu te gandesti ! Egoistule :-w ... ( JOKE )
|
Stalpi sunt facuti de un an...poze sunt pe topicul masini...
|
|
|
27-07-10, 13:09
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by vn-08-nen
|
ma ce ai tu cu sergiu de impartit? va bateti pe aceeasi femeie cumva?
|
|
|
27-07-10, 13:45
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by johnsonxxl
ma ce ai tu cu sergiu de impartit? va bateti pe aceeasi femeie cumva?
|
lasa-l john.. ce sa-i ceri ?? asa e cand te duci pe jos in crang si nici n-ai ce f**e..
|
|
|
28-07-10, 14:50
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Face in Focsani cineva incinte custom din MDF+fibra pentru un difuzor de subwoofer?Ceva de genul asta.Daca se poate si montaj...
Last edited by mikinina; 28-07-10 at 15:03.
|
|
|
28-07-10, 15:22
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [SEAT] [4Tuning International]
|
da face cnv incinte custon in fcs ,daca vrei iti dau nr lui pe privat ..ce difuzor este la care vrei sa faci cutie??
Last edited by valitataye; 28-07-10 at 15:46.
|
|
|
28-07-10, 16:02
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Pai ar cam fi unul dar ce amplif vreau eu sa pun nu are intrari high level...
Diful este JL Audio 8W3V3-4.Nu-i batut in cuie.
http://mobile.jlaudio.com/products_s...p?series_id=27
Pentru completarea bassului as fi vrut initial sa pun un bass pack compus din Alpine PMX-T320 si un 843 sau 1043 de la Alpine intr-o incinta custom ca aia din poza (daca ii ajunge difuzorului volumul pentru a lucra corect).
Care e diferenta dintre o incinta BR si una sealed in ceea ce priveste sunetul?
Last edited by mikinina; 28-07-10 at 16:20.
|
|
|
29-07-10, 09:40
|
|
Stage 4
|
am si eu o intrebare si as vrea un raspuns cat mai exact.daca acceleram foarte tare si sa nu pierdem din acceleratie schimbam vitezele cu acceleratia calcata ce se poate intampla,cui ii dauneaza aceste lucruri.deci schimbam cu ambreiaj,cum se schimba vitezele numai ca tinem acceleratia calcata.mersi
|
|
|
30-07-10, 01:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by detroit muscle
am si eu o intrebare si as vrea un raspuns cat mai exact.daca acceleram foarte tare si sa nu pierdem din acceleratie schimbam vitezele cu acceleratia calcata ce se poate intampla,cui ii dauneaza aceste lucruri.deci schimbam cu ambreiaj,cum se schimba vitezele numai ca tinem acceleratia calcata.mersi
|
Adica ... eu nu am inteles mare lucru . Dar daca o tii calcata si schimbi iti urca turometru la rosu pana se schimba viteza apoi revine si asa mai departe ... am impresia ca iti busesti , disc de ambraj , transmisie dar nu sunt sigur ... dar discul adica dintii aceeia sigur se duc , e ca si cum ai face derapaj , rotile patineaza in gol iar tu cand schimbi banuiesc ca discu patineaza ... nu stiu exact ... am incercat si eu o data sa vad daca scartie cu a 3-a si a scartait olek , am turato intre trepte ... a mea fiind diesel a intrat turbina si am simtito cat de cat ...
in fine , recomand schimba normal , nu accelera intre trepte ... depinde si pentru ce pui intrebarea ? adica ce vrei sa afli ...
|
|
|
30-07-10, 01:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mikinina
Face in Focsani cineva incinte custom din MDF+fibra pentru un difuzor de subwoofer?Ceva de genul asta.Daca se poate si montaj...
|
iti pot face eu , dami mdf , fierastrau electric , creion , ruleta , difuzorul , hotzsuruburi , fire ..
dar e mai bine sa il faci separat de sasiul masinii , sa faci incinta separat ... iti deterioreaza in timp tabla etc , de la vibratii ... acum depinde ptr ce vrei SPL sau SQ ... sau asa sa asculti tu in masina ... eu recomand ptr ascultarori de Lil'John , Lil'Wayne ... SPL - sound preasure level , se aude mai profund basul fiind incinta bass reflex , cu vata si tot ce ii trebuie , dimensiuni corecte ... la un dif de 120- 200 W rms in general incinta trebuie sa aiba in jur de 60-70 l , iar asta o poti afla facand pe foaie intai un cub sau o prispa , acum difera la prispa se inmultesc L x l x h = Litraj si la cub latura la a 3-a adica l x l x l = litraj , iar gura de aererisire depinde cate pui , raza cercului pe care il are aceasta etc ... mochetat frumos , mocheta se lipeste cu prelandez .... si e cam gata ... cam asta ar fi in mare ... depinde si de masina , de volumul portbagajului ... etc ...
Last edited by vn-08-nen; 30-07-10 at 01:41.
|
|
|
|
|