Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Focsani

Reply

Thread Tools
Old 29-12-09, 10:58   #2386
VN23TDR

Stage 5

VN23TDR's Avatar

Default Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Quote:
Originally Posted by vn-08-nen View Post
Masina stock are deja 204cp cu mici modificari la motor se poate ajunge usor la 350-400cp ( nu le am cu mecanica )
Ia zi-mi si mie modificarile alea mici la motor care-ti dau cei 200 de cai?!?!?!
Pt mine , un kit turbo(care ajunge la 2000 E) si interne stoc, sa merg safe cu 0.6 bar imi ridica de la 150 la 220 de cai. Pt 300+ sau 400 cum spui tu trebuie mult mai multi bani bagati...implica interne forjate care costaaaaaaaaaa !!
Un kompresor e undeva la 4000 de dolari.

Ce faci tu sa ii dublezi puterea ?!?! WAKE UP !
Old 29-12-09, 11:31   #2387
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]

Pei e benzina combinatie cu kerosen ... sau NOS Stiu ca costa mult Ciprian ... Dar visez si eu
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 11:34   #2388
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by fire burning View Post
Salut!
Numele meu este Laurentiu si in cursul anului 2010 voi aduce in Focsani masini "highly tuned" din UK. Masinile, in general de fabricatie japoneza, vor pleca de la un minim de 400 cai putere la roti si le veti putea vedea la spalatoria auto de langa RAR.
In ultimii ani am fost implicat in modificarea mai multor masini japoneze de performanta, prin urmare as putea ajuta cu un sfat sau poate mai mult pe cei interesati.
Ca semnatura este prima masina care va fi adusa. Este pusa la vanzare pe 4tuning masini modificate. Acolo puteti vedea descriptia.
Pretul de vanzare al masinilor nu reprezinta costul efectiv al produsului!
Toate bune şi frumoase numai că semnătura era foarte mare şi a dispărut, imagini de maxim 100 * 500 te rog.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 11:43   #2389
VN23TDR

Stage 5

VN23TDR's Avatar

Thumbs up Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Quote:
Ca semnatura este prima masina care va fi adusa. Este pusa la vanzare pe 4tuning masini modificate. Acolo puteti vedea descriptia.
Pune un link al anuntului te rog ca n-o gasesc. 10x
VN23TDR is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 11:47   #2390
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by VN23TDR View Post
Pune un link al anuntului te rog ca n-o gasesc. 10x
Nu există anuntul, singurul lui post este ăsta: https://forum.4tuning.ro/220-consilie...ml#post2930562
Deocamdată acolo spune că de la anul "o să facă tuning auto"
Deocamdată sunt doar vorbe frumoase şi poate maşinile altora de vânzare.
Tuningul se face cu date concrete, cu fotografii de-a lungul etapelor de modificare, mulţi sunt tuneri din vorbe.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 11:52   #2391
VN23TDR

Stage 5

VN23TDR's Avatar

Cred l-am gasit .. asta e :
http://nissan.anunturi-auto.4tuning....ml#detaliiauto
Old 29-12-09, 12:32   #2392
tek_tm3

Stage 5

tek_tm3's Avatar

Quote:
Salut!
Numele meu este Laurentiu si in cursul anului 2010 voi aduce in Focsani masini "highly tuned" din UK. Masinile, in general de fabricatie japoneza, vor pleca de la un minim de 400 cai putere la roti si le veti putea vedea la spalatoria auto de langa RAR.
In ultimii ani am fost implicat in modificarea mai multor masini japoneze de performanta, prin urmare as putea ajuta cu un sfat sau poate mai mult pe cei interesati.
Pretul de vanzare al masinilor nu reprezinta costul efectiv al produsului!
foarte frumos...da iti mai propun ceva: dupa ce le aduci incerca sa le "tunezi" volanul de pe dreapta pe stanga ca la noi la focsani ne place sa ne dam cu masinile pe sosea din lipsa de circuit ...
tek_tm3 is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 14:23   #2393
VN-20-BEN

Stage 4

VN-20-BEN's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Quote:
Originally Posted by tek_tm3 View Post
foarte frumos...da iti mai propun ceva: dupa ce le aduci incerca sa le "tunezi" volanul de pe dreapta pe stanga ca la noi la focsani ne place sa ne dam cu masinile pe sosea din lipsa de circuit ...
Si foarte adevarat este ca o masina minim de 400CP se va incerca pe strazile noastre(din lipsa de orice fel de circuit) caz in care manevrabilitatea cu volanul pe dreapta este mai mult decat riscanta.Iar trecerea volanului de pe o parte pe alta implica costuri destul de mari (ca sa nu mai spun ca podul pedalier si panoul frontal pe unde trece coloana volan trebuiesc remodelate/schimbate/sudate) si nu am auzit pe nimeni in Focsani sa faca astfel de lucrari cu succes.Acum sunt convins ca vor exista "piloti" care nu vor avea nici o problema cu amplasamentul volanului(acesta putand fi si in portbagaj).Una peste alta stiu ca exista in Anglia masini cu volan pe stanga(destul de multe inmatriculate A) si o solutie ar fi tunarea acestora.....Sper sa nu supar pe nimeni mai ales pe "fire burning" cu cele scrise mai sus....succes
VN-20-BEN is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 14:41   #2394
fire burning

Stock

fire burning's Avatar

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Nu există anuntul, singurul lui post este ăsta: https://forum.4tuning.ro/220-consilie...ml#post2930562
Deocamdată acolo spune că de la anul "o să facă tuning auto"
Deocamdată sunt doar vorbe frumoase şi poate maşinile altora de vânzare.
Tuningul se face cu date concrete, cu fotografii de-a lungul etapelor de modificare, mulţi sunt tuneri din vorbe.
Ai vazut mestere ca au gasit baietii masina? Inainte de a face niste afirmatii mai bine documenteaza-te intai! Iar partea cu "vorbe frumoase şi poate maşinile altora de vânzare" este chiar urat din partea ta...ca supervisor al acestui site. In primul rand nu trebuie sa te oftici...pe alte site-uri din alte tari mai intai te roaga sa modifici semnatura apoi daca nu te conformezi ti-o sterge..la tine vad ca e : "intai il impuscam si pe urma il judecam"... Poate nu stergi si post-ul asta...

Quote:
Originally Posted by VN-20-BEN View Post
Si foarte adevarat este ca o masina minim de 400CP se va incerca pe strazile noastre(din lipsa de orice fel de circuit) caz in care manevrabilitatea cu volanul pe dreapta este mai mult decat riscanta.Iar trecerea volanului de pe o parte pe alta implica costuri destul de mari (ca sa nu mai spun ca podul pedalier si panoul frontal pe unde trece coloana volan trebuiesc remodelate/schimbate/sudate) si nu am auzit pe nimeni in Focsani sa faca astfel de lucrari cu succes.Acum sunt convins ca vor exista "piloti" care nu vor avea nici o problema cu amplasamentul volanului(acesta putand fi si in portbagaj).Una peste alta stiu ca exista in Anglia masini cu volan pe stanga(destul de multe inmatriculate A) si o solutie ar fi tunarea acestora.....Sper sa nu supar pe nimeni mai ales pe "fire burning" cu cele scrise mai sus....succes
Eu acum lucrez cu o firma din UK si masinile le importam din Japonia. Adaptarea la strada si testarea tehnica se face in UK. In japonia se conduce tot pe dreapta. Din pacate nu pot sa ma amestec in schimbarea volanului de pe o parte pe alta. Cu siguranta mai tarziu.

Last edited by jipianu; 29-12-09 at 15:54.
fire burning is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 20:14   #2395
Sonny™
BMW Driver

Stage 5

Sonny™'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[DreamWorks Club]
[Competitor CNCA]
[BMW]
[SKODA]
[PARTICIPANT CURSE]

ce nebunii spuneti voi pe aici...hm...e frumos tare ce ziceti, dar suntem in romania...
Sonny™ is offline   Reply With Quote
Old 29-12-09, 21:01   #2396
fire burning

Stock

fire burning's Avatar

Quote:
Originally Posted by vn-08-nen View Post
Am si eu o intrebare : Ce faci cu 400 CP pe strazile din romania ? Ca mai mult de 300 km/h pe o portiune destul de mare nu ai unde sa ii dai ... adica sa ai sosea sa ii dai pana crapa .
Pai e bine sa-i ai la nevoie nu?
O sa intelegi de ce atunci cand stai pe banda 1 si vine cineva cu vreo masina de 60-70.000 sau poate mai bine (stoc) pe banda 2. Il lasi pana ajunge la spatele tau si apoi dai drumu` la caluti sa vezi cum se baga la loc pe 1. Apoi las-o mai incet sa te depaseasca si fii atent cum se uita la tine
Pe urma bate-ti joc de el si mai depasestel de vreo doua ori! (optional)
Old 29-12-09, 21:12   #2397
VN23TDR

Stage 5

VN23TDR's Avatar

Talking Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Quote:
O sa intelegi de ce atunci cand stai pe banda 1 si vine cineva cu vreo masina de 60-70.000 sau poate mai bine (stoc) pe banda 2. Il lasi pana ajunge la spatele tau si apoi dai drumu` la caluti sa vezi cum se baga la loc pe 1. Apoi las-o mai incet sa te depaseasca si fii atent cum se uita la tine
Adevarat !! Stai sleeper cu o coaja de masina. Am facut si eu asa.. dar nu cu 60-70 ci cu masini de 20-30 de mii
Old 29-12-09, 22:56   #2398
VN-20-BEN

Stage 4

VN-20-BEN's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Nu mi vine sa cred ca ai stat 6 ani in Anglia si poti veni cu asemenea idee pe post de motiv ca sa cumperi o masina tunata....Si tu traiesti cu impresia ca un tip care cumpara o masina de viteza sau puternica (stok) de cateva zeci de mii de € nu are habar ce inseamna un 300ZX twinturbo, iar cand va ajunge langa tine se va mira tare mult ca masina lui nu trage....la fel ca un Nissan.Si adevarul este ca masina din imaginea ta nu seamana a masina puternica.....
Old 30-12-09, 00:57   #2399
fire burning

Stock

fire burning's Avatar

Quote:
Originally Posted by VN-20-BEN View Post
Nu mi vine sa cred ca ai stat 6 ani in Anglia si poti veni cu asemenea idee pe post de motiv ca sa cumperi o masina tunata....Si tu traiesti cu impresia ca un tip care cumpara o masina de viteza sau puternica (stok) de cateva zeci de mii de € nu are habar ce inseamna un 300ZX twinturbo, iar cand va ajunge langa tine se va mira tare mult ca masina lui nu trage....la fel ca un Nissan.Si adevarul este ca masina din imaginea ta nu seamana a masina puternica.....
Nu stiu de unde sa incep...
Motive de a cumpara o masina sunt multe.. de ex. asta vara cineva mi-a cumparat un peugeot 607 doar ca are volanul pe dreapta si mi-a zis cu mana pe inima ca vrea sa fie smecher... Ideea lui...lumea lui...eu l-am ajutat.
Omu intreba ce sa faca cu 400cp...eu i-am dat o idee...
Iar un 300zx stock are 288cp (manual), sa il aduci la peste 450 la roti banuiesc ca stii ce implica. Si in constructia masinii in cauza nu au fost taiate colturi...
Masina din poza este o masina care te costa mult peste 20.000 sa o faci. E inregistrata cu UK Z owners si multi au o parere excelenta despre ea. Am importat-o din Japonia ca "racing car". Ce ai face tu la o masina sa arate puternica? Pui aripi? O vopsesti doua culori? O sa o vezi poate, si sigur o sa iti schimbi parerea.
A, si sunt multi care nu stiu ce inseamna un twin turbo. Poate nici tu nu stii.

Last edited by fire burning; 30-12-09 at 01:01.
Old 30-12-09, 09:58   #2400
VN-20-BEN

Stage 4

VN-20-BEN's Avatar

Member of:
[VW]

Mda.....nu toata lumea e cunoscatoare in ale masinilor.Ideea este alta=poate ne explici mai multe in legatura cu ce poti face in Ro,vei avea un garaj,vei face masini aici,vei desface motoare aici(poate ami arati si mie un twinturbo live),vei face un magazin cu piese de performanta.....sau aduci masini preparate la vanzare si atat..?.........
- Copyright 2025 4Tuning -