Quote:
Originally Posted by VN-20-BEN
Nu mi vine sa cred ca ai stat 6 ani in Anglia si poti veni cu asemenea idee pe post de motiv ca sa cumperi o masina tunata....Si tu traiesti cu impresia ca un tip care cumpara o masina de viteza sau puternica (stok) de cateva zeci de mii de € nu are habar ce inseamna un 300ZX twinturbo, iar cand va ajunge langa tine se va mira tare mult ca masina lui nu trage....la fel ca un Nissan.Si adevarul este ca masina din imaginea ta nu seamana a masina puternica.....
|
Nu stiu de unde sa incep...
Motive de a cumpara o masina sunt multe.. de ex. asta vara cineva mi-a cumparat un peugeot 607 doar ca are volanul pe dreapta si mi-a zis cu mana pe inima ca vrea sa fie smecher... Ideea lui...lumea lui...eu l-am ajutat.
Omu intreba ce sa faca cu 400cp...eu i-am dat o idee...
Iar un 300zx stock are 288cp (manual), sa il aduci la peste 450 la roti banuiesc ca stii ce implica. Si in constructia masinii in cauza nu au fost taiate colturi...
Masina din poza este o masina care te costa mult peste 20.000 sa o faci. E inregistrata cu UK Z owners si multi au o parere excelenta despre ea. Am importat-o din Japonia ca "racing car". Ce ai face tu la o masina sa arate puternica? Pui aripi? O vopsesti doua culori? O sa o vezi poate, si sigur o sa iti schimbi parerea.
A, si sunt multi care nu stiu ce inseamna un twin turbo. Poate nici tu nu stii.