Dar ce ai patit la masina Sonny ?
Johnoson am vazut ca a iesit azi ... eu nu m-am riscat ca astia nu au bagat nici lama nimica si mai am si pneuri de vara , nici tata nu a iesit cu ea ... De n ori mi s-a intamplat sa ramana scutul ( la mine e schimbat cu unu de metal , cel de plastic s-a spart ) pe zapada care se aduna sub masina si mai iesi daca poti
fara lopata nu iese nici chiar daca ar avea 5000 CP ... Acum cei cu masinile modificate in special cum e Ben sau Raduta nu pot iesi cu ele fiind foate joase . Pe Raduta l-am vazut azi cu un Golf V pe la Onix si cu Ben am vorbit la telefon , era cu Nissan Navara prin oras , zicea ca nici din garaj nu poate scoate Golful dapei pe strada ... a nins mult intr-un timp scurt . Chiar dadea la stiri oameni care au ramas pe drum inspre Bucuresti cu masini 4x4 , am vazut Porshe Cayene , Audi Q7 , Bmw X5 , VW Tuareg care cu toate sistemele lor de antiderapaj si 4 motion , nu cred ca au 4x4 deoarece din ce stiu eu fac parte din categoria SUV nu Off-Road au ramas inzapezite ...
Sergiu Bmw e un proiect foarte secret face parte din categoria celor cum sunt proiectele cu extraterestii si OZN , toata lumea vorbeste dar nimeni nu a vazut ! Venind vorba de BMW era azi unul pe la Dance un seria 5 , jumatate de ora a stat in intersectia unde sta Johnson sa iasa , pana nu l-au impins niste baieti nu a iesit , asta e masini de sute de mii de euro care uite ca nu fac fata pentru ca toata lumea le cumpara dupa aspect nu dupa performante ...