Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 30.10.2004

Bucuresti - 30.10.2004 Incepand cu ora 12 sambata la prisma o noua etapa de indemanare \"rapida\"

Reply

Thread Tools
Old 02-11-04, 20:28   #31
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Aveti si voi dreptate... Dar... \"Ii las pe fraierii aia sa-si rupa masinile ca si asa se aduna lumea la mine cand ridic haionul...\" Nu stiu frate... In fine... Sunt sigur ca si eu voi face poate la fel, dupa ce-mi pun muzica... Dar inainte astept sa se iveasca baietzii care cred ca au ceva de aratat... Ca sa-si dea seama ca de fapt nu au nimic... Competitzia frate...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 22:38   #32
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default bai fratzilor de ce trebuie pushtimea ignorata???

Bai fratzilor acum trebuie sa tac ca un prost si sa nu zic nimik ptr. \"sunt prea mic\" bai frate kiar asa e in romania! eu nu am o parere...nu cred dupa unele persoane...atunci tac ca nu sunt in stare sa vb.!ca numai atunci cand o sa muncesc cu carca o sa am dreptu sa las un mesaj pe forum!imi cer scuze ca v-am derutat si ca v-am jignit dar nu este cazul si asta e nu am dreptul sa-mi spun o opinie in Romania asta cu poporu asta de.....!multzumesc mult ca m-ati sustzinut...de nu mai stiu de mine!va multzumesc!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 23:48   #33
Bogdan_16v
Guest

Nu mai tot face pe victima, nu e vb ca nu tb sa ai nici o opinie, e vb sa-ti controlezi limbajul...vorbesti de parca ai avea masina de x ani si ai participa de x ori la curse...mai usor cu avantul tineresc...
  Reply With Quote
Old 03-11-04, 11:27   #34
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Bay nene, nu toti oamenii gandesc la fel... Asta este... Nu poti impune altuia ce si cum sa gandeasca... lasa, noi sa fim sanatosi...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 03-11-04, 23:59   #35
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Despre cursa...Una din cele mai reusite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuite multe rautati spuse la microfon, tocmai de cei care trebuiau sa atraga cat mai multi participanti. Iar faza cu \"avem destui participanti - nu o sa ne lipsiti\" este cel putin puerila

- Copyright 2025 4Tuning -