Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   Ce nu v-a placut la cursa de indemanare-viteza de pe 30 oct. (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2325-placut-cursa-indemanare-viteza-30-oct.html)

orlando 30-10-04 23:23

Ce nu v-a placut la cursa de indemanare-viteza de pe 30 oct.

Ce nu v-a placut,sau mai bine zis ce v-a displacut la cursa de pe Prisma pe 30.octombrie???

F_L_R 30-10-04 23:27

Daca ai facut acest topic fii amabil si raspunde tu primul.

COObra 30-10-04 23:32

ce cred ca trebuie rezolvat la cursele de indemanare este recunoasterea traseului.
s-a vazut ca au facut recunoasterea degeaba unii din ei(si aici nu ma refer la cei care au iesit din cauze tehnice)
poate chiar facuta o schita cu ceva timp inainte.
in rest.....am avut si catei :lol: am avut si fum si caucioace arse.....tot tacamul.

COObra 31-10-04 00:30

acum mi-am adus aminte de ceva care a fost semnalat si de baietii din constanta.(de fapt ei chiar au patit-o)
frate se apucasera dupa cursa sa chitaie uii niste masini in parcare de iti era frica sa iesi cu masina printre cele parcate.
oameni cretini. dovada ca cei din constanta au plecat cu o masina sifonata.

x-28-TRA 31-10-04 00:33

cobra are dreptate .

EvLSant0S 31-10-04 00:40

parerea mea... bagatori de seama ... pe bune , nici unu din cei pe care i-am vazut \"chitzaind\" masina prin parcare nu i-am vazut pe traseu .. erau numa`..... mai bine tac...

RoSonic 31-10-04 00:40

adevaru ca prin parcare ii apucase pe unii nebunia rau de tot... pe mine inainte de plecare in parcare era sa ma salte pe capota porschele ala galben... norocul meu ca l-am vazut si am avut prezenta de spirit sa fug din fatza lui.... nu multi au fost centimetrii dintre mine si \"bolidul\" respectiv :evil: :evil: :roll: :roll:

x-28-TRA 31-10-04 00:46

hah rosonic las ma ca te plimbai si u cu masina:))))))

EvLSant0S 31-10-04 00:50

faza e foarte serioasa , nush ce era in capu aluia.....

Al3xius 31-10-04 01:04

...impresarii de dupa cursa ! asa e peste tot ! felicitari pentru cursa ! :wink:

Bogdan_16v 31-10-04 01:27

Nu vad rostul topicului, se puteau scrie chestiile astea si la multitudinea de topicuri tip \"Cum a fost la cursa\" facute de care cum s-a trezit...moderatorii nu se autosesizeaza?

bog88 31-10-04 08:30

bai apropo de cretini dupa cursa, la drumul de intoarcere era sa ma zboare dp drum un hyundai coupe model vechi rosu(care nici nu s-a tras dar era mare sportiv dupa). omul a trecut la cm intre fundul masinii mele si o astra, daca ma atingea la 100kmh ma baga intr-un spin de toata frumusetea. toti ne strecuram printre masini, normal, dar unii chiar habar nu stiu ce fac. normal, in nfs e frumos dar daca de exemplu se speria soferul astrei aveam frumusete de accident in lant ca la americani

drive smart :idea:

CT-87-ADY 31-10-04 08:45

Smecheri de dupa \"RAZBOI\" :P

Hazbulatov 01-11-04 13:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
parerea mea... bagatori de seama ... pe bune , nici unu din cei pe care i-am vazut \"chitzaind\" masina prin parcare nu i-am vazut pe traseu .. erau numa`..... mai bine tac...

Da frate, nimeni nu zice sa nu vi sa te uitzi dar macar daca vi sa fi civilizat.
OFFTopic: Si la cursele ilegale se venea o groaza de oameni si se dadeau doar 3 mashini :(( si daca stai sa te gandesti tot din cauza unor bagatori de seama poate ca venea si politzia, daca ei nu se luau de mashinile care circulau regulamentar (piciare in mashina, injuraturi si tot tacamu), nu zic ca veneam sa ma dau, dar cel putzin eu am o scuza nu aveam permis :oops: macar eu stateam cuminte pe margine si admiram cu adrenalina la maxim cum se intreceau altzi, doamne ce viatza, dar ma rog, asta e parerea mea.

EvLSant0S 01-11-04 14:33

same thing here...

All times are GMT +2. The time now is 13:19.

- Copyright 2026 4Tuning