Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 30.10.2004

Bucuresti - 30.10.2004 Incepand cu ora 12 sambata la prisma o noua etapa de indemanare \"rapida\"

Reply

Thread Tools
Old 01-11-04, 22:36   #16
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default parerea mea Orlando

Sa va zic ce nu mi-a placut mie!au fost multzi proshti(sau din motive de shmekerie)care domne au intrat in pasaj la categoria B si mirare la sfarsit...cati au ieshit 5!pai nu se face asa mai oamenilor!intru in pasaj ca sa ma vada lumea si cand ies ies cu coada intre picioare!sau aviz la nebunii care scartziau masinile in parcare:bai baietzi mai bine statzi acasa si va uitatzi la telenovele decat sa suferitzi a prost!facetzi masinile din parcare praf...de ce?ca sa fitzi shmekeri! Si inca ceva mai astia care venitzi cu scule de masini datzi dracu in ele pe trasee nu venitzi sa vada lumea masina pe exterior si atat!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 01-11-04, 23:26   #17
Bogdan_16v
Guest

Eu nu inteleg ce te doare pe tine daca vin cu Lamborghini Gallardo si vreau doar sa stau cu ea in parcare...e masina mea si fac ce doresc cu ea...nu scrie nicaieri ca daca am masina tare, tb neaparat sa particip...fiecare face ce doreste...
Cand o sa ai si tu parte de plasticul ala de la Politie care-ti da dreptul sa invarti de volan, mai abtine-te de la remarci d-astea \"ce domne, va dati jmecheri aia cu masini tari, veniti sa le aratati doar, dar sa va dati n-aveti tupeu\"...sincer mi s-a acrit de toti pushtanii carora nici nu le-au dat tuleii pe fatza care vin si comenteaza \"smechereste\" pe forum, ascunsi in spatele tastaturii...poate va vine mintea la cap sa va cunoasteti si voi lungul nasului...
  Reply With Quote
Old 02-11-04, 08:46   #18
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

Bogdane.....cand or afla si ei ce inseamna sa cari cu carca cutii de viteze, sa apari pe la usa plin de ulei pe fata de te intreaba nevasta cine esti si ce vrei, cand or da banii din buzunar (si aia munciti cu carca) DOAR SA MENTII MASINA IN STARE DE FUNCTIONARE nu mai vorbesc de tunat - atunci sa vedem.
Dintre astia mici care nu au carnet singurul pe care il stiu ca are dreptul sa mai zica ceva e gabitaFXN. Ala cand il intrebi ce face e pe sub masina si mestereste ceva.
Si despre masini tari.....ce sa faci mai vine unu cu ferrari (ca la Craiova) si o ia de la un bmw . Vorbe s-au auzit ca domle a pus frana inainte, bla bla. WINING IS WINING. (bag si eu dastea din filme )
Dupa cate am auzit multe masini de la grupa B au avut timp sub cele de la A. Cred ca ar trebui sa va intre odata in cap ca la indemanare o masina de 300 de cai nu va castiga neaaparat in fata unui tico de 40 de cai (sau cat o avea )
COObra is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 11:36   #19
Hazbulatov

Stage 4

Hazbulatov's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"COObra\"
Bogdane.....cand or afla si ei ce inseamna sa cari cu carca cutii de viteze, sa apari pe la usa plin de ulei pe fata de te intreaba nevasta cine esti si ce vrei, cand or da banii din buzunar (si aia munciti cu carca) DOAR SA MENTII MASINA IN STARE DE FUNCTIONARE nu mai vorbesc de tunat - atunci sa vedem.
Dintre astia mici care nu au carnet singurul pe care il stiu ca are dreptul sa mai zica ceva e gabitaFXN. Ala cand il intrebi ce face e pe sub masina si mestereste ceva.
Si despre masini tari.....ce sa faci mai vine unu cu ferrari (ca la Craiova) si o ia de la un bmw . Vorbe s-au auzit ca domle a pus frana inainte, bla bla. WINING IS WINING. (bag si eu dastea din filme )
Dupa cate am auzit multe masini de la grupa B au avut timp sub cele de la A. Cred ca ar trebui sa va intre odata in cap ca la indemanare o masina de 300 de cai nu va castiga neaaparat in fata unui tico de 40 de cai (sau cat o avea )

Ii dau mare dreptate lui C00bra, si eu eram in copilarie pasionat de mashini tunate dar nu comentam, ma uitam la poze in reviste si la televizor la cursele de raliu si F1 dar acum lucrurile s-au schimbat Iar cu faza cu mashinile 30% mashina 70% soferu, daia cei din grupa A au scos mai buni timpi sunt mai buni soferi. Oricum la prisma dupa parerea mea au fost mult mai soferi aia cu trabanturile Dabia astept sa vad cum este la aeroport pe 7
Old 02-11-04, 11:51   #20
bog88

Stage 3

daca ai masina calumea normal e sa te bagi nu s-o cotzai in parcare. copilu' are dreptate.
bog88 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 11:54   #21
[T3m]b3||
Midnight Racers Member

Stage 5

[T3m]b3||'s Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
[2 Roti]

Ka e bine ka nu e bine...e clar k e frumos [poate cel mai frumos pt spectatori] show-ul oferit de pasionatzi !
In fine...acu fara exagerari prostejti...
[T3m]b3|| is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 12:53   #22
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default in atentzia domnului bogdan.....;-)

bai bogdane eu am facut o remarca...adica ala cu porsche-ul ala galben a fos kiar nenorocit...cum dracu sa faci nishte masini praf in parcare ptr. ce??? ca sa ne arate noua ca stie sa-si busheasca masina...cea ce ma durea pe mine era ca tie asta cu galliardo putea sa-ti faca un dobitoc ca asta masina praf!dupa parerea mea au fost super scule de maisni in parcare!ma refer la peugeot-ul ala albastru nubira aia aurie...scuze daca v-am provocat isterii d genu asta dar sa stitzi ca nu sunt un prost in privintza masinilor mai fratzilor!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 13:17   #23
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

COObra trebuie sa fii constient ca la etapele astea nu vin numai pasionatii, mai sunt si gura-casca aia care vin doar pentru a se afla in treaba, pentru ca au auzit ei ca politia nu stiu ce le`a facut celor care erau pe la ilegale. Probabil ca de`aia au si ramas blocati in afirmatiile ca la indemanare este plictiseala...ei doar de liniute au auzit... Si dupa ce ca habar n`au cu ce se mananca, o tin tot pe`a lor... Nu degeaba se spune ca \"prostul nu e prost destul daca nu e si fudul\"
Carmen is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 13:17   #24
ducu

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 4

ducu's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

orlando.... nu mai vorbi daca nu shti!!!
De ex. peugeotul ala din parcare nu putea participa din motive tehnice!
Eu de ex am participat chiar daca mashina mea nu se preteaza unui astfel de traseu! Dar sincer chiar m-am distrat!
Shi poate altzii cu mashini puternice nu au participat pe acest motiv...shi era normal sa fie asha!!! E alegera lor!!!!!
Daca ash veni cu un Viper la cursa de indeminare la Prisma... pai cred ca ma face shi un trabant!!!
INTZELEGI???
Old 02-11-04, 14:24   #25
Hazbulatov

Stage 4

Hazbulatov's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Mah aici e alegerea fiecaruia, poate dupa o asemenea cursa toata articulatzia la anumite mashini trbuie schimbata si nu totzi au posibilitatea. Deci nu zice nimeni sa nu vi sa asisti, dar nu sa faci mashini praf in parcare sa aratzi ca sti.
Ex: in \"fast & furious\" erau miii de mashini tunate dar sau dat 5 si gata. se punea vre-o problema la ei (e film dar nu conteaza)
Hazbulatov is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 14:37   #26
Bogdan_16v
Guest

Tot nu inteleg care e problema daca vin cu 10 masini super tari si modificate dupa mine, le bag in parcare la showroom si nu ma bag cu nici una din ele la curse...de ce tb sa comenteze lumea ca sunt \"impresar\", sau bagator in seama, sau ca mi-a fost frica, sau ca nu stiu, etc etc etc...pot fi n motive obiective care poate nu tin de respectivul, poate nu-si permite sa-si bage masina la reparat, poate tine f mult la masina lui si nu vrea s-o strice, samd...dar nu, vine romanul in dobitocenia lui si zice \"ete ala cu masina bengoasa ce kknar e, a venit sa ne arate noua ca are scula, ca e plin de bani, da de bagat nu se baga...ce impresar...tot mai tari sunt astia cu masinile mai modeste\"...asta e un sindrom tipic romanesc, de care nu ne vom debarasa niciodata, sindromul \"il-vorbesc-de-rau-pe-ala-ca-are-bani-si-eu-nu-am\"...iubesc aceasta tara, dar imi este efectiv sila de specimenele care o populeaza...
  Reply With Quote
Old 02-11-04, 15:30   #27
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Tot nu inteleg care e problema daca vin cu 10 masini super tari si modificate dupa mine, le bag in parcare la showroom si nu ma bag cu nici una din ele la curse...de ce tb sa comenteze lumea ca sunt \"impresar\", sau bagator in seama, sau ca mi-a fost frica, sau ca nu stiu, etc etc etc...pot fi n motive obiective care poate nu tin de respectivul, poate nu-si permite sa-si bage masina la reparat, poate tine f mult la masina lui si nu vrea s-o strice, samd...dar nu, vine romanul in dobitocenia lui si zice \"ete ala cu masina bengoasa ce kknar e, a venit sa ne arate noua ca are scula, ca e plin de bani, da de bagat nu se baga...ce impresar...tot mai tari sunt astia cu masinile mai modeste\"...asta e un sindrom tipic romanesc, de care nu ne vom debarasa niciodata, sindromul \"il-vorbesc-de-rau-pe-ala-ca-are-bani-si-eu-nu-am\"...iubesc aceasta tara, dar imi este efectiv sila de specimenele care o populeaza...
CORECT! mai ales ca unii chiar nu stiu/nu vor/le este frica sa concureze, cea ce mi se pare perfect NORMAL. eu cand m-am dat prima oara imi tremura piciorul pe pedale...m-am saturat de ZMEI. Cand l-am vazut pe tipul cu Impreza aia albastra de la prisma cum a facut traseul am ramas masca (no offence)...dar omul invata..si data viitoare
Old 02-11-04, 15:37   #28
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Deci... Eu recunosc ca ma oftic cand ii vad pe multi agarici care nu au treaba cu cursele, dar in schmib ridica haionul sa vada tot romanul ce mare fel de statii are el in portbagaj... Nu participa la curse, dar se da in spectacol... Ori este indemanare, ori este Bass show... Eu unul ma supar cand ii vad pe impresari cu masinile parcate si lumea in jurul lor ca la urs, cand ele in afara de dat drumul la muzica si parcatul masinii nu auf acut nimic. Asta in timp ce un roman cu o Dacie pricajita se chinuie sa-i tina fuzetele in loc... Adica ce vreau eu sa zic e ca cei care merita atentia nu se bucura de ea. Daca ai bani, nu trebuie sa te etalezi ca la circ... Parerea mea de roman...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 15:51   #29
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

fiecare se uita la ce-i place
ffocus is offline   Reply With Quote
Old 02-11-04, 17:05   #30
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Deci... Eu recunosc ca ma oftic cand ii vad pe multi agarici care nu au treaba cu cursele, dar in schmib ridica haionul sa vada tot romanul ce mare fel de statii are el in portbagaj... Nu participa la curse, dar se da in spectacol... Ori este indemanare, ori este Bass show... Eu unul ma supar cand ii vad pe impresari cu masinile parcate si lumea in jurul lor ca la urs, cand ele in afara de dat drumul la muzica si parcatul masinii nu auf acut nimic. Asta in timp ce un roman cu o Dacie pricajita se chinuie sa-i tina fuzetele in loc... Adica ce vreau eu sa zic e ca cei care merita atentia nu se bucura de ea. Daca ai bani, nu trebuie sa te etalezi ca la circ... Parerea mea de roman...
Hai mah americane ... tocmai tu sa nu intZelegi ?!?!?! ...
Asta inseamna \"DEZVOLTAREA\" ... se incepe spre un drum american ... Adica ... ai SHOW'ul ... shi ai CompetitZia ... adica ... in \"tZarcul\" de mashini ... sunt mashini expuse ... iar porma ... te duci ushor spre pista ... ca sa vezi dacia pricajita care face \"cerculetZe\" ... ce e rau in asta?!?!?! ... o mashina frumoasa ... e totushi o mashina frumoasa!! ... shi pe loc shi tot prinde la public!!!

peace out! ...

- Copyright 2025 4Tuning -