Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > Campionatul National de Car-Audio

View Poll Results: Taxa CNCA. Cat?
20 RON / sectiune, 30 RON ambele sectiuni (SPL + SQ) 40 44.44%
40 RON / sectiune, 60 RON ambele sectiuni (SPL + SQ) 10 11.11%
50 RON / sectiune, 75 RON ambele sectiuni (SPL + SQ) 35 38.89%
60 RON / sectiune, 90 RON ambele sectiuni (SPL + SQ) 5 5.56%
Voters: 90. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 22-06-10, 20:15   #76
aproapeom

Stage 4

Default Re: CHESTIONAR - Taxa de inscriere la CNCA pentru sezonul actual

Am votat taxa de 50 ron , dar as fi vrut sa existe si optiuni de genul :
- pentru cei care merg mai mult de 150 km, taxa este 10 ron sa zicem
- pentru situatii cand evenimentul nu iese bine , la urmatorul eveniment nu mai platesti taxa

50 lei mi se pare o suma decenta pentru o arbitrare si pentru ca stau cu masina 2 zile intr-o parcare

poate era bine sa fie un poll si cu suma maxima. As prefera decat sa dau 50 lei si sa existe probleme, sa dau un maxim de 200 lei / eveniment , dar sa nu pot spune ca ceva nu a mers bine cand plec de acolo.

Old 22-06-10, 23:55   #77
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Eu am votat 40 ca sa imi mai ramina de doua beri .
Glumesc , am zis ca poate 40 nu pare asa mult ca 50 .
In alta ordine ,cred ca dupa ce mai repetam doua etape , ca acelea de anul trecut (ma rog cu exceptia "Finalei") putem cere si o taxa mai mare , au fost doua etape cu locatie buna si organizare rezonabila (cu siguranta se poate si mai bine ) dar aceste etape nu cred ca au lasat un gut amar comparativ cu altele.

Cit despre marimea pasiunii si grosimea buzunarului : nu vad diferenta enorma dintre un Opel de vreo 7000 euro si un Ford de vreo 4000 euro cu muzica de 8-10000 mii.(poate ma insel in privinta preturilor dar cu siguranta diferenta nu e uriasa)
Eu cunosc un singur om cu bani multi pasionat de audio si ala in nici un caz nu e arogant.

Daca Albert nu e cunoscut de cei mai tineri, nu inseamna ca nu il stiu multi!

P.S.
Shoka pe bune cred ca e greu sa te certi cu Albert si Bigu (imi par incredibil de calmi) cum naiba ai reusit , eu nu cred ca reusesc sa-i enervez , o sa incerc la urmatoarea etapa.
CDA-7990R F#1 Status CD Tuner + PXA-H900 F#1 Status Multimedia Manager , BRAX Matrix 1.1 , BRAX Matrix 2.1 , 2*BRAX Matrix 6.1 PP , 4*BRAX X 2000.2 Graphic Edition platinum ,2* BRAX Matrix 10.1

ceachi is offline  
Old 23-06-10, 00:05   #78
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

ceachi, mai baga 5 roni la taxa, adica 45, ca o bere tb sa ti-o dau eu de la prima etapa
Bigu is offline  
Old 23-06-10, 00:07   #79
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Bigu View Post
ceachi, mai baga 5 roni la taxa, adica 45, ca o bere tb sa ti-o dau eu de la prima etapa
prima etapa avand loc pe data de 10 ca cea de saptamana asta sa amanat
B-11-AYG is offline  
Old 23-06-10, 00:13   #80
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

offtopic:
si de ce m-ai "citat"?
Bigu is offline  
Old 23-06-10, 00:17   #81
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

din reflexx
B-11-AYG is offline  
Old 23-06-10, 07:56   #82
Shokaliptiku

Stage 5

Shokaliptiku's Avatar

Quote:
Originally Posted by ceachi View Post

Cit despre marimea pasiunii si grosimea buzunarului : nu vad diferenta enorma dintre un Opel de vreo 7000 euro si un Ford de vreo 4000 euro cu muzica de 8-10000 mii.(poate ma insel in privinta preturilor dar cu siguranta diferenta nu e uriasa)
Eu cunosc un singur om cu bani multi pasionat de audio si ala in nici un caz nu e arogant.

Daca Albert nu e cunoscut de cei mai tineri, nu inseamna ca nu il stiu multi!

P.S.
Shoka pe bune cred ca e greu sa te certi cu Albert si Bigu (imi par incredibil de calmi) cum naiba ai reusit , eu nu cred ca reusesc sa-i enervez , o sa incerc la urmatoarea etapa.
referirea sa facut doar la sisteme ... si a fost o referire generala
in sensul in care multi au o pereche de tw si una de midbass care costa cat un sistem intreg de la spl ... si a fost facuta la GENERAL ... ma repet
deci nu albert a fost tinta nu o persoana anume ...

referirea la "bere" la fel ... venea in completarea celor 2 cuvinte ...
EFECT DE TURMA ... si la fel ... nu era adresata nici lui albert .. nici celorlalti care din pacate au avut ceva de zis / comentat / atacat
a fost adresata unei persoane care ... sta "cuminte" in banca sa ...

plus ca nu am facut referire la nici o persoana din car audio facando aroganta ... cuvantul asta nu a iesit nici din gura mea ... nici din tastele calculatorului meu ...
cu atat mai mult numi permit sa jignesc oameni carora nu leam rapit nici 5 minute la oricare etapa ... intrebandui macar de dimensiunea cauciucurilor

din pacate vad ca etapa sa anulat .. din cauza vremii
speram sa ne vedem cu bine la urmatoarea data a aceluiasi eveniment

my audio car --> https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...ream-team.html
Shokaliptiku is offline  
Old 23-06-10, 07:57   #83
ZDRMircea

Stage 2

ZDRMircea's Avatar

mda...am citit si eu acest topic cu un real interes si am ajuns la o concluzie..taxa de 20 ron e frectie la picior de lemn...taxa de 50 e frectie la al doilea picior de lemn....faptul ca existenta(cresterea calitativa) a CNCA-ului a ajuns sa fie conditionata de plata acestei taxe de participare e un lucru grav..deoarece inseamna ca cineva nu stie sa-si vanda produsul(brandul)..CNCA aduce oameni..vizitatori...care platesc...CNCA prin concurenti prezinta sisteme....branduri...care teoretic vand...si care teoretic ar beneficia de reclama...dar repet..totul tine de strategie de marketing...care tinde spre zero din ceea ce observ eu...in alta ordine de idei...toata discutia e cam fara rost...si parerile multora dintre voi..atata timp cat exista senzatia ca o decizie s-a luat de la bun inceput...odata cu deschiderea topicului......replici mai mult sau mai putin acide...persoane care se enerveaza usor.....se cere taxa de participare unor oameni care prin simpla lor prezenta la eveniment aduc vizitatori si fac reclama....mie sincer mi si pare anormal....si daca sare cineva cu gura acum pe mine sa aiba in vedere ca rezolvarea problemelor de ordin financiar ar trebui gasita in alta parte...nu prin introducerea acestei taxe pe carca oamenilor care fac ca acest eveniment sa existe...pt ca da...evenimentul exista datorita participantilor in primul rand....pt ca daca nu ar exista participanti...cei cativa care muncesc ca sa faca acest eveniment s-ar trezi ca tin CNCA-ul cu parcarea goala...si tare ar fi urat...
Old 23-06-10, 08:11   #84
V.Roberto

Stage 5

V.Roberto's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
[Opel]
[Competitor CNCA]

eu sincer nu ajung decat la o etapa pe an,mai repede ma duc dincolo in HU ca e mai aproape,dar cum pot plati si acolo 1200 FT (20 ron) intrare +3000 FT (45 ron)taxa de participare ,asa pot plati si aici 50 ron ,si aici in cazul meu nu e vorba de aceasta suma ci de pasiune si un hobby,orice hobby costa ,asa ca cui nui convine nu vine nu plateste,numai ca in RO dupa cum vad eu din cei 50 de masini la un eveniment poate vor veni de acuma in colo doar 20..din cauza asta..,eu reprezint un brand de la care o singura data am primit sponzorizare in 2008,de atunci din banii mei cum sunt cam toti la evenimente...,am votat 50..sper sa va ajute la ceva...si daca vreti va invit la urmatorul eveniment in HU sa vedeti cum e organizata acolo sa vedeti cam ce lipseste la noi
V.Roberto is offline  
Old 29-06-10, 23:24   #85
mytza_toxic

Stage 5

mytza_toxic's Avatar

Stiu ca in principiu aici discutiile aprinse erau intre "veterani" sa zic asa dar si cei mai boboci (aici si eu) mai stiu unele dintre mariile sacrificii care s-au facut pana acum pentru desfasurarea CNCA.
Shoka nu te supara pe mine dar am citit vreo 2 pagini in care intrebai la nesfarsit "de ce nu s-a cerut pana acuma taxa?" si ti-au raspuns vreo 5 oameni in cor: "CA ATUNCI ERAU FONDURI" si atunci pe multi dintre noi care citim posturile ne faci sa credem ca repeti stupid intrebarea " de ce nu mai sunt bani?". SIMPLU II CRIZA!!!
Si acuma o intrebare logica (cel putin in capul meu):
Daca majoritatea oamenilor care participa (ca si concurent ma refer) la CNCA au cont pe 4tuning, si majoritatea citesc aceste lucruri, si daca toti acesti oameni pot sa gandeasca, sa decida si sa voteze daca ar fi sau nu corecta o taxa si care ar fi valoarea ei, ma intreb de ce incearca 15 oameni sa convinga 2 oameni de un lucru? (cred ca ati inteles ideea).
LASATI POLLUL SA DECIDA!!! (in cazul asta cam toti care participa)
Old 30-06-10, 07:40   #86
Shokaliptiku

Stage 5

Shokaliptiku's Avatar

daca tot ai citit 2 pagini ... citestele pe toate ...
sau mai bine ... citeste titlul acestui topic ...
si primul post ....

acolo se vorbeste despre o 'crestere calitativa'

apoi .. spre sfarsit se ajunge la ideea ca ... avem nevoie de bani pentru a supravietui evenimentul CNCA ...

de la ce se pleaca si unde se ajunge ?!

deci te rog spunemi si mie pana la urma ce se cere (calitate) ... si ce se voteaza(existenta) ?!

ti se pare relativ normal nu ?!

sa se inteleaga un lucru ... cnca ul ma format ( daca mi se permite aceasta expresie ... )
primele mele participari au fost la alte competitii ... dar cele mai multe au fost cnca ... deci pasiunea mea sa dezvoltat cu ajutorul cnca ului

daca se specifica ... taxa cat ? pentru supravietuirea evenimentului ...
votam cu draga inima fara sa ma gandesc si mai mult de 50 RON
logic ... pica CNCA ul ... nu prea mai ai unde te duce ( cel putin din punctul meu de vedere ... mie greu sa ajung la timisoara arad etc )

sper sa se intelega esenta lucrurilor pe care le scriu
multumesc
Shokaliptiku is offline  
Old 30-06-10, 13:39   #87
mytza_toxic

Stage 5

mytza_toxic's Avatar

Nu se pune problema inexistentei CNCA.
CNCA a existat de mult si aminteste-ti cam cum era la inceput (poti sa iti dai seama si din anumite poze pe aici chiar daca unii dintre noi (printre care si eu) nu eram pe acolo.
Cresterea calitativa asadar a existat, si mai mult sau mai putin a fost sponsorizata de noi sau nu.
In detaliu stiu sigur cate sacrificii financiare au existat din partea unora doar sa se ajunga unde s-a ajuns acum. Spunea cineva prin primele posturi ca nu au existat sponsorizari sau ajutor financiar din partea unor importatori sau firme dar nu e chiar asa. Nu vreau sa iau apararea nimanui dar sa nu uitam aportul si financiar si organizatoric din partea Sound Customs (care daca ii pana acolo sa luam in seama fraza de importator...stii la ce ma refer), si a multora dintre cluburi din intreaga tara care au ajutat mai mult sau mai putin financiar sau in ce mod vrei tu, desfasurarea CNCA.
Clau' da, a pomenit de o crestere calitativa dar ideea in sine este ca sunt foarte multi care se plang de anumite "gafe" putem spune din partea CNCA, in sensul ca ei iau anumite chestii de-a gata, ei cred ca nivelul la care este acum CNCA ar trebui sa fie standard si nu ar trebui sa se mai ceara bani pentru ca nu s-a facut nimic nou (gresit, repet faceti comparatia cu ce era atunci si cu ce este acum).
Asadar repet mai bine sa lasam discutiile in contradictoriu si sa facem spre exemplu un alt thread si sa mutam si sa povestim chestiile astea in alta parte. Aici era strict ideea de vot pentru o crestere calitativa. Nu a spus nimeni ca gata se percepe taxa de la viitoarea etapa si nimeni nu mai are nimic de obiectat. Relaxx'u doar a vrut o parere despre cat ar fi oamenii dispusi sa ajute financiar achizitionarea unor chestii care sa ne faca pe viitor un "upgrade" la "mica" noastra placere competitionala.
mytza_toxic is offline  
Old 30-06-10, 13:42   #88
Shokaliptiku

Stage 5

Shokaliptiku's Avatar

Quote:
Originally Posted by dj81bas View Post
CU 20RON/CONCURENT TAXA DE PARTICIPARE, IN VIITORUL FOARTE APROPIAT S-AR PUTEA SA NU MAI AVEM UNDE SA PARTICIPAM.
Shokaliptiku is offline  
Old 30-06-10, 13:47   #89
Shokaliptiku

Stage 5

Shokaliptiku's Avatar

Quote:
Originally Posted by dj81bas View Post
Fratilor.....ce este atat de greu de inteles??? pana acum cineva a sustinut financiar toata distractia iar acum nu prea se mai poate. Avem doua variante, Prima ar fi sa dam si noi o mana de ajutor indiferent ca acest ajutor este o simpla taxa de participare pt a mai inlesni situatia grea prin care trec organizatorii sau A Doua varianata, sa stam cuminti acasa si sa ne gandim ce frumos era odata.

Shokaliptiku is offline  
Old 01-07-10, 11:44   #90
mytza_toxic

Stage 5

mytza_toxic's Avatar

Tu ai citat un singur om.
Fara suparare dar daca un om iti spune ca maine explodeaza terra tu crezi fara sa mai pui intrebari?
In viata reala mai sunt si oameni optimisti, pe langa pesimisti.
Pe calendarul de evenimente pe 2010 4tuning sunt trecute aproximativ toate etapele (daca nu chiar toate) pe 2010 CNCA.
De aia s-a intrebat despre o eventuala taxa anul acesta pentru ca etapele 2010 sunt in mare parte asigurate, ideea ii anul acesta sa crestem calitativ evenimentele.
Hai ca deja o descoasem in mii de feluri si simt si eu nevoia sa ma retrag din discutii in contradictoriu cu tine pentru ca au mai incercat si altii mult mai buni si mult mai rationali decat mine si nu au reusit sa te convinga.
Esti singurul intre multi oameni care nu vrea sau nu poate sa fie convins sau induplecat asa ca nu vad noima unei viitoare discutii pe aceasta tema.

Last edited by mytza_toxic; 01-07-10 at 11:46.
mytza_toxic is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -