As putea sa incep acum in stilul caracteristic sa disec tot ce ai zis si sa imi expun parerea dar pana la urma imi exprim totusi uimirea ca postul tau ultimul nu a fost si primul pt ca daca era primul e clar ca nu mai aveam replica la nimic.
In situatia de fata cred totusi ca ironiile ,afirmatiile impersonale,citate din neant si proverbe uitate nu cred ca ne ajuta cu nimic.....
Am presupus ca vom raspunde la intrebarile respective si vom avea un raspuns nu ca vom analiza pozitia intrebarilor si logica formarii acestora.
Uite o sa raspund eu la ele si vom vedea cat de constructiv este
Eu consider o crestere calitativa ORICE se intampla in plus fata de ultima etapa care duce la o mai buna desfasurare a etapei si o mai mare multumire a concurentilor.
Fiecare are propiile standarde a vazut sau nu ceva mai bun de atat si are un etalon de mai slab sau mai bun.
Insa ORICE se intampla in plus poate sa coste sau nu...adica dau cateva exemple....de cresteri calitative:
-o locatie bine stabilita(la locatie ma refer loc in cadrul evenimentului si la bine.....ma refer la cat de "bine" e aleasa") care sa permita o buna desfasurare a evenimentului
-un cort care sa apere aparatura electronica(termlab,statie ,boxe etc.) de eventuale intemperii
-un sistem de anuntare 2 boxe si un microfon pe care sa ruleze si ceva muzica si unde sa se faca eventuale anunturi de clase ,de program si in timpul masuratorii cineva sa dea detalii de sistemul celui care se masoara..etc
-un ecran...monitor vechi.....lcd.....orice care sa permita o mai buna vizualizare a celor implicati a masuratorii
-un panou eventual pe care sa se scrie cu un marker rezultatele pana in momentul respectiv si inainte de masuratoare eventual sa se treaca clasele astfel dupa incadrarea in clase cei implicati sa poata vedea pe acest panou scris cu markerul ..repet....ceilalti din clase
-o programare timpurie a masuratorii si anuntare si respectare a acestei programari eventual facuta la fata locului(ma refer la programare)
-dupa terminarea masuratorilor ,consider ca o premiere separata intre noi mai ales in eventualitatea existentei boxelor si microfonului mai sus mentionata mai ales pt cei care vor sa plece si au sute de km pana acasa sau care nu stau pana a 2 zi ...oameni care ar putea sa aiba si ei o premiere si s-ar bucura sa plece cu o cupa acasa si nu sa o primeasca prin posta ar fi de bun augur.Ca sa nu mai zic ca majoritatea celor implicat concurenti,prieteni,gura casca
) vor fi acolo sa ii felicite.
-anuntarea etapei din timp,adica cat se poate de repede,stiu ca in conditiile actuale de criza e greu si sa existe o etapa,dar sunt la capitolul ce cred eu prin crestere calitativa
-anuntarea a 2 zi a rezultatelor ,updatarea recordurilor....eventual in ideea de clasament pe puncte updatarea ulterioara si a acelui clasament....etc pt cei care nu au participat/eventual postarea si de poze pt ca cei care nu au vrut/putut sa vina sa vada ce au pierdut
-.....
Ultimile puncte le-am pus ca mai am in cap si alte lucruri si m-am limitat doar la "cateva" mai importante care mi-au trecut prin cap.Unele din acestea costa mai mult,altele mai putin, pt majoritatea e nevoie de oameni ..asta e adevarat.
Acum ce am facut eu mai sus a fost un raspuns NORMAL si PERTINENT fara ironii si subintelesuri CONCRET la ce am putea face sa fie mai bine .O sa imi permit sa pun chiar un citat de la un antevorbitor :"Ciar daca gratuitatea concursului era un lucru bun , pentru a creste calitativ competitia este nevoie de bani si de oameni care sa sprijine organizatorii."
Nu ma pot abtine sa nu comentez la "pozitionarea ultimei intrebari"
Cine a votat pana acum si a ales o valoare asteapta ceva anume de la acei bani ? :
Inca nu am primit raspunsul direct ce reprezinta aceste valori de mai sus? : cat consideram noi ca face o etapa CNCA?......cat ne permitem sa dam pt o etapa CNCA asa cum a fost pana acum?......vrem mai mult de la o etapa CNCA si cat suntem dispusi sa contribuim banesc ca sa primim MAI MULT?....etc.
Rellaxx ai avut o actiune de a da celor implicati o posibiltiate de vot si ai pus mai multe optiuni. Motivul pentru care ai dorit chestionarul il inteleg sau incerc sa inteleg insa NU INTELEG optiunile ce baza au ?
In fond avand in vedere ca MAI BINE ca tine nu stie nimeni ce a insemnat din punct de vedere financiar/implicare personala eu cred ca cel mai bine ar fi ca TU sa stabilesti cat ar trebui sa fie taxa aceasta.Pana la urma "gaina" de care vorbesti esti TU
iar oul pe care deasemnea il pomenesti e chiar CNCA.
Stabileste tu cat face pt ca daca nu ai fi existat tu,cnca nu exista si ramaneau doar caprele vecinului de ales si legat de ele daca incepem o discutie si acolo vor exista mai multe polemici.
Eu mi-am spus punctul de vedere.Consider totusi ca discutiie CONSTRUCTIVE, CLARE si cu respectarea parerii fiecaruia sunt cele care o sa duca la ceva POZITIV.Sunt multi din cei implicati care probabil au ceva de spus si doar citesc aici,si asta e pacat.