Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 16-11-13, 11:14   #46
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: W.R.C. 2013

Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC

Robert Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC la volanul unui Citroen DS3 WRC, într-un moment în care ocupa locul şapte în clasamentul general.

Robert Kubica a avut oportunitatea să concureze la sfârşitul acestei săptămâni la clasa WRC a Campionatului Mondial de Raliuri în etapă din Marea Britanie care închide sezonul 2013.
Polonezul a urcat la volanul unui Citroen DS3 WRC oferit de constructorul francez în urma titlului cucerit recent la clasa WRC2, însă aventura lui în Marea Britanie s-a încheiat în doar a doua zi a raliului.

Fostul pilot de Formula 1 a abandonat pe prima probă specială a zilei de vineri după ce s-a rostogolit într-un şanţ, însă atât el, cât şi copilotul său Michele Ferrara au scăpat fără răni în urma accidentului.

În momentul producerii accidentului, Kubica ocupa locul şapte în clasamentul general după primele trei probe speciale, la aproximativ opt secunde în urma lui Andreas Mikkelsen. De altfel, polonezul afirma înaintea raliului că nu se aşteaptă să concureze în primii şase ca urmare a lipsei sale de experienţă.

Dacă maşina sa, va putea fi reparată în timp util, Kubica va reveni sâmbăta în Raliul Marii Britanii sub regulă Rally 2 cu o penalizare cumulată de 30 de minute.

După primele şase probe speciale, Sebastien Ogier este lider cu un avans de peste 13 secunde în faţa coechipierului său de la Volkswagen, Jari-Matti Latvala, în timp ce locul trei este ocupat de Thierry Neuville, aflat la ultimul raliu pentru M-Sport înainte de plecarea la Hyundai.
__________________

Powered by
" UN ANONIM CELEBRU "
Daniel_DRV is offline  
Closed Thread



- Copyright 2024 4Tuning -