Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Alte discutii machete

Reply

Thread Tools
Old 08-10-10, 15:00   #541
DrifterGT

Stage 5

Cool Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:
Originally Posted by e30_eVG3n View Post
Ai vazut tu CMC urat realizat? Eu ma insel...
Nu e vorba de asta , e vorba si de frumusetea modelului... adica nu stiu cum sa iti explic , nu neaparat daca a dat cineva 900$ pe o macheta trebuie si sa castige nu ? Atunci cei cu autoart/kyosho ar trebuii sa nu mai participe din prima nu ? Nu mai zic de maisto/bburago...
DrifterGT is offline   Reply With Quote
Old 08-10-10, 15:22   #542
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
Default Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Quote:
Originally Posted by DrifterGT View Post
e vorba si de frumusetea modelului
Beauty is in the eye of the beholder. Asa cum un user apreciaza machetele clasice si va vota in consecinta asa tu apreciezi machetele moderne si votezi in consecinta.
bmwh548 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-10, 15:28   #543
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Eu am facut anul trecut si stim toti ca a iesit un mare r***t! Anul aste Claudia va face cum crede ea de cuviinta! Eu am spus de anul trecut ca nu mai fac asa ceva ...
coman razvan is offline   Reply With Quote
Old 08-10-10, 15:35   #544
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by Dark Side View Post
Si ca tot ai mentionat de chestia asta.
Adaug: Cred ca ar trebui sa se lase mai mult timp de inscriere. Adica se posteaza topicul pe 7.10 si pe 9.10 se termina timpul... cred ca e prea putin pentru un poll care (probabil) se vrea de anvergura.

Din moment ce mi-ai dat p.m şi eu ţi-am dat un RĂSPUNS în legătură cu chestia asta ...la ce mai aduci în discuţie AICI ca să iasă numai tam tam ?

P.S 4 ALL : Deci , eu am pus termenul limită , ar trebui să fiţi mulţumiţi că se face ..nimic nu vă convine sincer ...din moment ce am pus termenul ăla înseamnă că l-am pus cu un SCOP nu ? Sau voi credeţi că eu am timp toată ziua să stau şi să mă ocup de asta ...fără supărare ?

Fiecare votează ce vrea şi ce îi place

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 08-10-10, 16:26   #545
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Claudia nu cred ca te-a obligat nimeni sa faci acum un concurs care se tine la sfarsitul anului si care a avut in fiecare an o perioada de 30 de zile pentru inscrieri. Cam pentru orice battle important se lasa o perioada suficient de mare pentru inscrieri, se presupune ca asta e unul din battleurile care se tin o data pe an, nu un battle intre 2-3 useri. Cand ai acceptat functia de moderator al acestei sectiuni trebuia sa stii ca iti va rapi mult timp.
Old 08-10-10, 16:30   #546
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Nu ai dreptate aici ce zici ... ca trebuia sa stie cat timp ii ocupa! Facem chestia asta pentru ce vrem noi ... nu suntem platiti pentru asta sau nu avem NICI UN BENEFICIU din partea 4tuning-ului! Deci este dreptul ei sa faca cand are timp ... nu o lua in nume de rau, dar asta este adevarul! De maine poate sa nu mai faca nimeni nimic (este alegerea fiecarui moderator sau simplu user) ... si ramane asa in aer tot! Si nici asa nu ar fi bine, cred ...
Eu stiu cum e sa te mai si saturi ... sau pur si simplu nu ai timp! Ai cel mai bun exemplu tot aici, cat a trebuit sa muncim (Manu si eu) pana a ajuns sectiunea asa cum este acum ... Claudia face si ea cand are timp ... am dreptate

Last edited by coman razvan; 08-10-10 at 16:32.
Old 08-10-10, 16:38   #547
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Razvan cand sunt intrebat daca vreau sa fac X/Y stau si ma gandesc: am cunostintele necesare pentru acest lucru? Am timpul necesar pentru asta? Daca nu stiu/nu am timp/nu am chef spun pas.
E greu cu desemnarea moderatorilor pe o astfel de sectiune, dar tonul Claudiei suna mai mult a tiranie ("ar trebui să fiţi mulţumiţi că se face"). Asta e o comunitate, daca in fiecare an battleurile s-au tinut la sfarsit de an trebuia sa se pastreze traditia. La sfarsit de an nu are Claudia timp? Ok, trebuia sa faca un poll de cateva zile in care sa se voteze perioada acordata acestui battle, perioada care sa fie ok pentru toata lumea (inclusiv pentru ea, evident).
Old 08-10-10, 16:49   #548
coman razvan

Stage 5

coman razvan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]
[DACIA]
[RENAULT]

Fiecare are dreptate lui ... oricum, discutiile astea contradictorii nu o sa se termine niciodata ...
Old 08-10-10, 17:02   #549
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by bmwh548 View Post
Claudia nu cred ca te-a obligat nimeni sa faci acum un concurs care se tine la sfarsitul anului si care a avut in fiecare an o perioada de 30 de zile pentru inscrieri. Cam pentru orice battle important se lasa o perioada suficient de mare pentru inscrieri, se presupune ca asta e unul din battleurile care se tin o data pe an, nu un battle intre 2-3 useri. Cand ai acceptat functia de moderator al acestei sectiuni trebuia sa stii ca iti va rapi mult timp.
Nu m-a obligat nimeni şi nu m-a întrebat nimeni , eram pur şi simplu ieri pe forum , mă plictiseam şi aveam chef de făcut un battle aşa că am zis mai bine să fac un concurs acum că am câteva zile libere ca să participe mai mulţi .

Quote:
Razvan cand sunt intrebat daca vreau sa fac X/Y stau si ma gandesc: am cunostintele necesare pentru acest lucru? Am timpul necesar pentru asta? Daca nu stiu/nu am timp/nu am chef spun pas.
E greu cu desemnarea moderatorilor pe o astfel de sectiune, dar tonul Claudiei suna mai mult a tiranie ("ar trebui să fiţi mulţumiţi că se face"). Asta e o comunitate, daca in fiecare an battleurile s-au tinut la sfarsit de an trebuia sa se pastreze traditia. La sfarsit de an nu are Claudia timp? Ok, trebuia sa faca un poll de cateva zile in care sa se voteze perioada acordata acestui battle, perioada care sa fie ok pentru toata lumea (inclusiv pentru ea, evident).
Şi da , am cunoştinţele necesare pentru moderare din simplul fapt că moderez forumuri de mai bine de vreo 5-6 ani Iar timpul necesar de când sunt pe forum ..cred că l-am avut destul , acum am şi eu o perioadă cu treburi mult mai importante decât un concurs în care nu se câştigă absolut NIMIC !
Tonul meu a sunat indiferent dacă chiar nu ţi-ai dat seama ...

Nu am chef de scris romane , am scris destul ...dar îţi zic pe scurt ţie şi tuturor celor care nu sunt mulţumiţi de acest concurs simplu în care ( să mă repet ) nu câştigi nimic ....

Cine vrea să participe bine , cine nu , iarăşi bine ...nu este obligat nimeni să participe ...este făcut mai mult de fun aşa că ....îmi pare foarte rău dacă vreau acum să deschid poll-ul cu 3-4 useri câţi sunt e treaba mea

P.S : Ca să numai fi atât de nervos ...am pus perioada aia pentru că mâine trebuia să fiu prezentă la Anonymous Drag Race Event la Brăila şi acolo făceam peste 1000 şi ceva de poze pe care eu trebuia să le editez ca să fie gata pentru forum ( deci am şi alte activităţi aici înafară de secţiunea de machete ) ...şi nu le puteam edita pozele în câteva zile ...dar acum că s-a amânat poate voi prelungi perioada ...dar mă mai gândesc dacă stau bine şi mă uit la comportamentul ăsta al unora plin de nemulţumire

Last edited by DTH; 08-10-10 at 17:04.
Old 08-10-10, 17:09   #550
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
1. Şi da , am cunoştinţele necesare pentru moderare din simplul fapt că moderez forumuri de mai bine de vreo 5-6 ani
2. Iar timpul necesar de când sunt pe forum ..cred că l-am avut destul , acum am şi eu o perioadă cu treburi mult mai importante decât un concurs în care nu se câştigă absolut NIMIC !

P.S : Ca să numai fi atât de nervos
1. Unde am scris eu ca nu ai cunostintele necesare moderarii?
2. Raman la parerea ca daca nu ai suficient timp in perioada asta nu trebuia sa faci battleul.

PS: Sunt foarte calm, nu ma cunosti ca sa stii cand ma enervez. Distractie placuta maine.

Edit: acum am vazut ca s-a amanat
Old 08-10-10, 17:18   #551
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
1. Unde am scris eu ca nu ai cunostintele necesare moderarii?
2. Raman la parerea ca daca nu ai suficient timp in perioada asta nu trebuia sa faci battleul.

PS: Sunt foarte calm, nu ma cunosti ca sa stii cand ma enervez. Distractie placuta maine.

Edit: acum am vazut ca s-a amanat
Quote:
Razvan cand sunt intrebat daca vreau sa fac X/Y stau si ma gandesc: am cunostintele necesare pentru acest lucru?
Nu am zis că ai scris dar a sunat ca un "apropo"...
După cum bine am spus mai sus l-am făcut că aveam chef de ceva de genu ...şi am zis că nu e nimic rău în asta decât să mă duc la Înscrieri Machete să caut un doritor care să facă un battle cu mine cu macheta X ...am zis că mai bine ne strângem mai mulţi
Şi eu sunt calmă şi n-am avut niciun ton ...ţi se pare , dacă m-ai cunoaşte ţi-ai da seama că nu mă atac şi nici nu-mi fac nervi dintr-o chestie ca asta

Mersi , o să mă distrez weekend-ul viitor , depinde de vreme
Old 08-10-10, 18:51   #552
manu_96xls

Stage 5

manu_96xls's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]

Quote:
E foarte greu, crede-mă să alegi pe cineva moderator pe o secțiune care atrage în special copii.
Aș vrea să pot să mă ocup în continuare la fel de multe ore/zi , doar că... nu mai pot. De aceea și eu și Răzvan am cerut ajutorul Claudiei, care consider că-și face foarte bine treaba, (deși am fost puțin sceptic la început).
Battle-ul ăsta(din câte am înțeles), e ceva de moment, battle-urile de sfârșit de an o să-ncerc să mă ocup și eu de ele, să fie mai bine ca anul trecut, doar trebuie să progresăm continuu, nu?
Aștept orice fel de nelămurire pe pm/mail și răspund în cel mai scurt timp.(pe forum intru mai rar, doar de acasă, unde deja stau din ce în ce mai puțin)
Pe secțiunea privată se pot discuta probleme de orice fel, știți asta, utilizați-o vă rog!
Old 08-10-10, 18:59   #553
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by manu_96xls View Post
E foarte greu, crede-mă să alegi pe cineva moderator pe o secțiune care atrage în special copii.
Aș vrea să pot să mă ocup în continuare la fel de multe ore/zi , doar că... nu mai pot. De aceea și eu și Răzvan am cerut ajutorul Claudiei, care consider că-și face foarte bine treaba, (deși am fost puțin sceptic la început).
Battle-ul ăsta(din câte am înțeles), e ceva de moment, battle-urile de sfârșit de an o să-ncerc să mă ocup și eu de ele, să fie mai bine ca anul trecut, doar trebuie să progresăm continuu, nu?
Aștept orice fel de nelămurire pe pm/mail și răspund în cel mai scurt timp.(pe forum intru mai rar, doar de acasă, unde deja stau din ce în ce mai puțin)
Pe secțiunea privată se pot discuta probleme de orice fel, știți asta, utilizați-o vă rog!
Daca acest poll nu este cel final, atunci orice discutie e inutila, poate mai putin cea cu schimbarea titlului.

ps: Sunt sigur ca e mult de lucru aici si tocmai din acest motiv nu inteleg de ce nu se mai adauga la echipa inca 1-2 moderatori, macar pe timp limitat. Sunt cativa useri seriosi si destul de activi, ce ar putea face treaba buna
Old 08-10-10, 19:04   #554
manu_96xls

Stage 5

manu_96xls's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
Daca acest poll nu este cel final, atunci orice discutie e inutila, poate mai putin cea cu schimbarea titlului.

ps: Sunt sigur ca e mult de lucru aici si tocmai din acest motiv nu inteleg de ce nu se mai adauga la echipa inca 1-2 moderatori, macar pe timp limitat. Sunt cativa useri seriosi si destul de activi, ce ar putea face treaba buna
Recomandă-mi pe cineva, am încredere privind activitatea ta pe secțiune, de preferat pe privat.Pm sau manu_96xls (acum sunt la pc, am ceva timp).
Merci!
manu_96xls is offline   Reply With Quote
Old 08-10-10, 19:13   #555
bmwh548

Stage 5

bmwh548's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
+1. Si eu aveam senzatia ca e vorba de battleurile anuale.
- Copyright 2025 4Tuning -