07-10-10, 00:13
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Mi-e greu sa cred ca o astfel de macheta exista.
Cel mai probabil a fost "tunata" de proprietar... oricum ar fi, nu-mi place deloc cum arata.
Totusi, pot sa va spun ca masinile din pozele atasate de mine exista, de exemplu eu am 2 dintre ele la scara 1:18 (machete statice, obiect de colectie sau de vitrina cum le-am spune, fix in culorile acestea, cu decaluri cu tot). Cand voi avea si restul la mine pe raft, voi fi multumit... o perioada.
|
|
|
07-10-10, 00:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by schumimodells
Ce ziceti la asta?
|
Mi se pare mie sau e o dacie la baza ? (dupa faruri) ?
In rest arata ciudat/diferit !
Imi plac jantele
Culoarea si decalurile!
|
|
|
07-10-10, 01:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
E Renault 12 la baza. Tot respectul pentru munca respectivului (a lucrat ceva la ea), dar nu-mi place deloc.
|
|
|
07-10-10, 17:17
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
poi e o struto-camila tare interesanta.se vede ca a fost r12 la baza.pacat ca nu este un site sau ceva sa vedem si etapele prin care a trecut pana la acest stadiu.oricum, felicitari proprietarului fiindca a creat ceva unic-parerea mea.
p.s:jantele mi se par oribile.
Last edited by FED express; 07-10-10 at 17:22.
|
|
|
07-10-10, 21:41
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [Colectionar Machete]
|
Am vazut ca au inceput inscrierile pentru concursul de: "cea mai frumoasa macheta 1:18".
Ca sa nu mai apara discutiile de anul trecut nu era mai bine sa fie schimbat titlul ? Se voteaza in functie de cea mai frumoasa macheta in sensul de cea mai frumos realizata sau macheta ce reprezinta cea mai frumoasa masina reala ?
|
|
|
07-10-10, 22:34
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Pentru ca nu pot da edit, mai fac un post.
As propune ca pozele sa fie facute din aceleasi unghiuri, sau macar sa fie relativ aceeasi pozitie.
|
|
|
07-10-10, 22:59
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by steaua23
Am vazut ca au inceput inscrierile pentru concursul de: "cea mai frumoasa macheta 1:18".
Ca sa nu mai apara discutiile de anul trecut nu era mai bine sa fie schimbat titlul ? Se voteaza in functie de cea mai frumoasa macheta in sensul de cea mai frumos realizata sau macheta ce reprezinta cea mai frumoasa masina reala ?
|
Eu cred ca ar trebui sa se voteze cea mai frumos (bine, corect etc.) realizata macheta...
|
|
|
07-10-10, 23:30
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Eu cred ca ar trebui sa se voteze cea mai frumos (bine, corect etc.) realizata macheta...
|
Sa fie cum o fi, dar sa se precizeze inainte sa inceapa votul. S-ar evita MUUUULTE discutii ...
|
|
|
07-10-10, 23:36
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Si ca tot ai mentionat de chestia asta.
Adaug: Cred ca ar trebui sa se lase mai mult timp de inscriere. Adica se posteaza topicul pe 7.10 si pe 9.10 se termina timpul... cred ca e prea putin pentru un poll care (probabil) se vrea de anvergura.
|
|
|
07-10-10, 23:39
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Si ca tot ai mentionat de chestia asta.
Adaug: Cred ca ar trebui sa se lase mai mult timp de inscriere. Adica se posteaza topicul pe 7.10 si pe 9.10 se termina timpul... cred ca e prea putin pentru un poll care (probabil) se vrea de anvergura.
|
Corect ! Mult prea multa graba pentru un concurs ce incepe la final de an ...
Uite, eu personal nu cred ca am timp sa fac poze afara la macheta care vreau sa o inscriu in timpul asta ...
|
|
|
08-10-10, 00:48
|
|
Stage 5
|
Eu zic sa se voteze cea mai frumoasa macheta :model/culoare/detalii .
Adica nu numai ca e CMC , dai un vot ca costa 900$ , conteaza si frumusetea modelului .
Voi ce parere aveti ?
|
|
|
08-10-10, 01:28
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Moderatoriilor Ganditi-va bine inainte sa faceti concursul ca nu o sa iasa iarasi bine
|
|
|
08-10-10, 02:18
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by steaua23
|
Eu am bagat cea mai frumoasa (aspectuaosa) masina din colectie, care reprezinta modelul care imi place cel mai mult la scara 1:1. Trebuie clarificat... am machete mai bine realizate.
Oricum, din start va fi altceva pentru ca vor avea drept de vot doar cei care fac parte din grupul "colectionar machete".
Dar este bine sa discutam de acum... sa nu apara circul de anul trecut.
Last edited by radu_rs; 08-10-10 at 02:20.
|
|
|
08-10-10, 03:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by radu_rs
Eu am bagat cea mai frumoasa (aspectuaosa) masina din colectie, care reprezinta modelul care imi place cel mai mult la scara 1:1. Trebuie clarificat... am machete mai bine realizate.
Oricum, din start va fi altceva pentru ca vor avea drept de vot doar cei care fac parte din grupul "colectionar machete".
Dar este bine sa discutam de acum... sa nu apara circul de anul trecut.
|
Asa este , si eu am bagat ca cea mai frumoasa macheta din colectie /model/culoare.
Nu sa bag "X" ca are mai multe detalii...
ramane de vazut ce se va intampla!
|
|
|
08-10-10, 14:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
Eu zic sa se voteze cea mai frumoasa macheta :model/culoare/detalii .
Adica nu numai ca e CMC , dai un vot ca costa 900$ , conteaza si frumusetea modelului .
Voi ce parere aveti ?
|
Ai vazut tu CMC urat realizat? Eu ma insel...
|
|
|
|
|