Quote:
|
Originally Posted by \"SFW\"
Quote:
|
Originally Posted by \"SEBASTIAN[color=red
Poate unora le place sofatul si vor masini destinate.
[/color].
|
Sa stii ca si rs4 e facut sa fie condus ... serios ... pe cuvantul meu 
|
Am mers in CSL, am vizitat fabrica , am facut teste si am citit multe despre el.
Am condus aproape toate modelele comune de Audi si BMW, am reusit sa-mi fac o idee cat de cat pertinenta s pot interpreta f bine multe comportamente rutiere.
RS4 e o masina buna care m-a tentat si pe mine ca masina de piata, dar e cam scumpa nu pt mine ci pt ce face. Daca vreau o masina velsatila de la Audi iau un A6 combi 4x4 cu motor de 300diesel pe care-l urc la cca 280cp si e in regula.Sau maI BINE IAU UN %35d ORI NU 530D 4X4 DE LA bmw CARE AR AVEA TOT ATATIA SAU MAI MULTI CAI TINAND CONT CA SE VINDE CU 271 RESPECTIV 231 DE SERIE SI SE ABGRADEAZA PE LA 300.
Apreciez Audi si recomand oricui vrea o masina cu care sa mearga tot timpul.
Pentru ce vreau ce simt eu si pretentile sportive pot alege clar BMW si chiar daca aparent performantele indirecte sunt mai bune la RS$, dar g-ul lateral ai vazut cat e la BME CSL comparativ cu Audi RS4 ?
Csl are 1,4g si RS4 are sub 1,2, asta insemna ca pe viraje de orice fel pierde viteza si nu permite abordari extreme.
M3 clasic de pe E46 care nu cred ca se mai produce e clar mai slab dar M3 CSL repet sa sti ca e o raritate ceva ce nu prea s-a produs, pe circuit bate 996 turo care are f multi cai e usor, aerodinamic, 4x4 ...iar Audi e departe. Sincer decat un RS4 prefer un Evo9.
Sa nu crezi ca denigrez audi, doar spun ca CSL e ceva special pacat ca nu-l pot avea acum.CSL este una dim masinile cu cea mai inalta tehnologie inglobata desi aparent e un 3 coupe.
Armonia este cea care confera lui CSL performanta, nu e o forta bruta, doar o arma mortala.
Ar fi bine sa crezi in experienta mea cjhiar daca nu e totala, eu ce spun spun din ce stiu si din suflet nu am ratiuni de marketing inoculate si nici emisiuni cu bugete de milioane de sterline de sustinul.