Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Reply

Thread Tools
Old 28-05-05, 21:55   #106
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

2x654 mai exact. Un motor Wankel este echivalentul unui motor Otto cu cilindree de doua ori mai mare. De aia se mai zice ca RX8 are 2.6 litri. Asta este echivalentul comparat cu un motor Otto. Motorul are de fapt 1308 cmc
Sc0OTeR is offline   Reply With Quote
Old 06-06-05, 14:14   #107
Pacatosu

Stage 4

Pacatosu's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

eu am o mica dilema legata de pozele in care lustruiai masina sau ce-i faceai tu acolo.

in poza apare masina cu numar de lesing intr-adevar dar de Bucuresti.

in Iasi nu se fac leasinguri la masini? sau moldovenii cumpara numai cu banii jos?
Pacatosu is offline   Reply With Quote
Old 06-06-05, 14:49   #108
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

si eu am o masina luata in leasing si are nr de buc pt ca acolo are firma de leasing sediul
ERY is offline   Reply With Quote
Old 06-06-05, 14:50   #109
zarathustra

Stage 5

zarathustra's Avatar

majoritatea masinilor in leasing au numar de bucuresti... iar asta cu atat mai mult pentru ca n-am chef sa ma opreasca gaborii in bucuresti pentru ca am numere de iasi si sa-mi frece ridichea...
Old 06-06-05, 23:40   #110
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Pacatosu\"
eu am o mica dilema legata de pozele in care lustruiai masina sau ce-i faceai tu acolo.

in poza apare masina cu numar de lesing intr-adevar dar de Bucuresti.

in Iasi nu se fac leasinguri la masini? sau moldovenii cumpara numai cu banii jos?

Nu mai Pacatosule ... da stii .... noi moldovenii ne luam masini cu numere de leasing de bucuresti ca sa fim si noi smecheri ... asta e .... suntem mai fraieri. Stiu ca esti tu rasa mai desteapta dar .... lasa-ne in pace daca tot suntem moldoveni. Da ma, RX8-ul e din iasi .... si e a lui zarathustra. Avem in tot aici in MOLDOVA .. si un tip de 19 ani cu masserati ... vreo problema? Daca nu ma crezi ... problema ta .. nu o sa fug cu aparatul foto dupa el ca sa-ti demonstrez eu tie.
Ce mare smecherie ... chiar are baiatul asta ferrari de trebuie sa stea in cap ca sa il credeti? Rx8-ul e masina tare .... dar daca numai in iasi sunt 4 ... ma gandesc ca in orasul tau vezi vreo 20 pe zi. nu?
SFW is offline   Reply With Quote
Old 07-06-05, 09:38   #111
Pacatosu

Stage 4

Pacatosu's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

S F W sa stii ca nu am zis moldoveni ca o remarca cum ca ati fi mai prosti sau ca nu aveti voi io stiu ce masini sau ca sintem noi astia din Bucuresti mai destepti. Am prieteni in Iasi si nu gandesc despre ei cum ai zis tu mai sus. Stiu ca voi va simtiti un pic ofensati de termenul asta de moldoveni si nu stiu de ce va deranjeaza asa de rau. credeti ca toata lumea care vi se adreseaza in felu asta are ceva cu voi. Nu e asa. Si mai stiu ca aveti si voi masini tari acolo nu numai Bucuresti-ul . La capitolul masini tari dute in Slatina sa vezi acolo masini. Nu numai in Bucuresti.
Pacatosu is offline   Reply With Quote
Old 07-06-05, 17:12   #112
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Multi folosesc termenul cu rautate. Eu sunt mandru ca sunt moldovean ... nu ma deranjeaza absolut deloc .... un accent nu il face pe om. Nu ma deranjeaza termenul numai ca am crezut ca l-ai folosit cu rea intentie.
Scuze ca am interpretat gresit.
Cu leasingul .... la noi nu s-a inceput de mult timp (vreo 2 ani cred) ... si oricum majoritatea reprezentantelor lucreaza cu firme de leasing din bucuresti ... de acuma oricum o sa apara mai multe numere de ilfov.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 07-06-05, 20:22   #113
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

http://www.mazda.com.ro/
aici am gasit cred ca cea mai adevarata sursa de informare...
urban 15.1
- extra urban 8.3
- mixt 10.8
asa ca ce e hummer sa ia 30% sau poate o fii vreunu care ara sau iriga pe la tzara de consuma atat...!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 08-06-05, 06:34   #114
nikkon_kde

Stage 4

nikkon_kde's Avatar

Ideea lui Al3xius mi se pare cea mai buna: elimina din start jignirile si starneste curiozitatea unora ca mine...Chiar sunt curios sa vad ce poate RX-8
ul ala rosu.
Old 16-06-05, 08:53   #115
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

deci nu te supara dar NU are cum sa itzi consume tie 20-22l in mers normal in oras ... pur si simplu nu are cum , adica are , si sigur asta e problema , e ceva defect la masina ta ... au mai existat cazuri asa ca nu esti primul si probabil ca nici ultimul.
am un prieten care are rx8 de 192 si ii ia pana in 10l mers in oras iar forja ... MAXIM 18l ... cei 50 caluti in + care ii ai tu nu justifica logic un consum atat de mare ...
te cred ca ai rx8 , te cred ca consuma 30% , crede-ma ca ceva nu e in regula cu masina ta
Old 16-06-05, 13:36   #116
cioli17

Stage 5

cioli17's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

v-ati certat pe 9 pagini despre consumul unui rx-8

bravos

kiar nu aveti ce face acasa ? va mai certati mult ?
cioli17 is offline   Reply With Quote
Old 17-06-05, 08:36   #117
zarathustra

Stage 5

zarathustra's Avatar

e de vanzare.... cine vrea sa-l cumpere ca sa se convinga? hai astia care ziceti ca va consuma 10 in oras, 18 la forja.. hai si-o cumparatzi ca e super tare masina.... fuge de mananca asfaltul!
zarathustra is offline   Reply With Quote
Old 17-06-05, 11:09   #118
nikkon_kde

Stage 4

nikkon_kde's Avatar

dupa ce a luat morti de la tine acu ne-o vinzi noua...asta chiar ca-i buna
nikkon_kde is offline   Reply With Quote
Old 18-06-05, 01:04   #119
zarathustra

Stage 5

zarathustra's Avatar

nu sunt sigur ca inteleg ce-ai vrut sa spui... poate ai putea fi mai explicit ca sa stiu daca sa ma supar...
zarathustra is offline   Reply With Quote
Old 18-06-05, 04:30   #120
nikkon_kde

Stage 4

nikkon_kde's Avatar

nu am vrut sa mai spun nimik, nu e cazu sa mai dau si yo nastere la polemici
nikkon_kde is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -