ha ha

acest topic este pt corectat greselile[vezi este topic pt asa ceva] altora dar nu le corecteaza pe ale lor din tot acest forum, in concluzie nimeni[olcitist] nu a scris ceva CONRET IMPOTRIVA daciei, ba chiar olcitistiiiiii au fost provocati de unu de altu iar ei

Si LaUrEnTiULe[corecteaza gramatica pe topicul potrivit] oricum nu iti doreX sa ma intalnesti pe strada

.Si olcitistiiiilor va rog postaTI ceva ceva nu balaRII si raspundeTI la provocari.Am mai scris DACA CINEVA ESTE SIGUR DE OLCITU' LUI[STOCK] IL ASTEPT

....... laURenTIuLe posteaza despre acest VS nu aceste replici INUTILE ACESTUI VS PRET:dacia este acceptabila;olciturile sunt 2 la pret de 1 ACCESIBILITATE PIESE:de dacie sunt peste tot ;de olcit mmm este belea[deja se cauta la second-hand] noi te ustura la $ si 1 magazin la 100km daca este si ALA ASPECT EXTERIOR:dacia este cam robusta dar macar arata a masina ;olcitul are un aspect : fier de calcat rufe oglinzi furate de la dacia lateral este cam neterminata si cu forma aripilor spate de tot *** spate cu haion naspa CALITATE PIESE SI AUTO IN SINE:dacia este destul de buna cat si piesele de fabrica[nu cele de SRL] pt drumurile din RO [auto meu are 170.000km si are f putine piese schimbate per\\total aproape totul este original de la masa]

lcitul rau la capitolul calitate si asa sunt cateva toate tacane de parca astia cand le-AU fabricat au vrut sa stie tot poporU' ca au fabricat o rasnita[asta este reclama fabriciiii] SUNET MOTOR C.V........TOBA FINALA:dacia suna normal chiar bine;olcitul suna f. urat ASPECT INTERIOR si SPATIU...CLIMATIZARE:dacia[interior CN pt ca asa are dacia mea din FABRICA] in interior imi place si caldura miroase A aer curat ;olcitul spatiu este mic se mareste doar daca rabatezi bancheta spate ASTA DACA INCHIRIEZI MASINA PE LA VREUN CIMITIR caci alceva ce naiba sa cari cu ea in acel spatiu poate chiar a fost proiectata MASINA MORTUARA aspect interior cu comenzile de langa volan[pt semnalizari.. etc] te simti in STARTREK, bordu' este de ras fata de CN si caldura data de aeroterma miroase a GAZE[dai coltu'] ASTA CU GAZELE TOTI OLCITISTI O STITI DAR NU VRETI SA RECUNOASTETI

DEMARAJviteza si STABILITATE...:dacia mea nu vede olciturile decat cu CURU

virajele prin care trece dacia cu 120km olciturile zici GATA se VARSA[testat de mine cu un olcit] olcitul:demaraj si viteza destul de aproape de dacie ,stabilitate se inclina mutl prea mult in viraje , la 160km danseaza in drum drept ACCESIBILITATE REPARATII,REGLAJE:la dacie ai loc pt rep. sau reg. ; la olcit dezmembrezi toata fata auto. numai sa reglezi ceva[stiti voi olcitisti] sau sa schimbi curele,sa inlocuiesti platina scoti delcou' caci altfel tre' sa fi Nadia Comaneci CONSUM COMBUSTIBIL:dacia variabil intre 6%si10% ; olcitul variabil intre 8% si 15% Sa spunem ca oprim o persoana oarecare pe strada si facem o intrebare cam asa: CE MASINA ALEGETI DACIA[max an fabr.'94] SAU OLCITUL??? Ce credeti cum ar suna raspunsu' ?

DACA AJUNG ANUL ACESTA LA LEGALE AM SA PROVOC TOATE OLCITURILE ,,STOCK''

ar MAI fi ca sa scriu dar las si pe altIIIIII