VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
View Poll Results: Oltcit sau Dacia
|
Oltcit Power
|
|
78 |
48.45% |
dacia
|
|
83 |
51.55% |
29-01-05, 11:58
|
|
Stage 5
|
numai mie imi consuma dacia 14 si mai mult de 130-140 nu ia
|
|
|
29-01-05, 12:02
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"rezare\"
Hmmm... okey, bravo tie Dar daciile de care vorbesti nu sunt chiar stock, nu?
|
Prima da dar era o comanda speciala de serie scurta, iar a doua iti povestesc acum.Fabricatie 2002
19 mii km parcursi
Modificari tren de rulare imbunatatit, arcuri mai dure si mai joase Krup, amortizoare Bilstein mai dure, bare stabilizatoare de 24mm adica groase.Jante tabla 5,5j/13.
Modificari franare reglare si repartizare perfecta a distributiei fortei de franare in concordanta cu noua suspensie.
Modificari cutie viteze, grup conic 8/33 ideal pentru curse de strada, permitand si viteze maxime mari superioare.
Modificari motor capacitate cilindrica marita, chiulasa radical modificata, supape mari, comprimata, trtaseele largite mult si lustruite, arcuri puternice la supape.Set motor 1,6 cu pistoane forjate de curse.arbore motor usurat si echilibrat, volanta usurata si echilibrata, axa cu came cu unghiuri copiate , usor imbunatatite de la R5Alpine, tine ralantiul perfect, trage de la 1100rot/min si intra bine in forta foarte de jos de pe la 2500 ducand la un maxim de forta in jurul a 6500rot/min.Turatie maxima este in jur de 7500rot/min limitata electronic.
Modificari soft tip curse 05 actual pe masina.
|
|
|
29-01-05, 12:06
|
|
Stage 5
|
LEGAL RACING
|
|
|
30-01-05, 22:01
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Oltcit]
|
si io am avut daci noua nouta de la job cu motor de 1400 consuma 14 in oras mai mult de 140 nu mergea hai sa zic 150 la vale deci ......pana mea ....cu oltcitu de 1100 cind era nou saracu lua 150 acu cu motor de 1300 si comprimat de la 8.5 la 9.5 hai max 10 ia 170 si cu cv in 4 franta so hai sa fim seriosi .
|
30-01-05, 23:15
|
|
Stage 5
|
LEGAL RACING
Va aduc la cunostinta ca nici o etapa LEGAL RACING nu a fost castigata vreo data de OLTCIT .
Dacia a avut de multe ori cea mai inalta treapta a podiumului, acum cel mai bun fiind ALEX cu NOVA B...SUA .
|
|
|
31-01-05, 16:34
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Prima da dar era o comanda speciala de serie scurta....
|
Fiind comanda speciala nu inseamna ca era si asemanatoare cu cele scoase de pe banda de montaj (obisnuite).
Quote:
...nici o etapa LEGAL RACING nu a fost castigata vreo data de OLTCIT...Dacia a avut de multe ori cea mai inalta treapta a podiumului
|
OK dar, cite din aceste dacii au avut INCERCARI de modificari
P.S. Parca era vorba de masini \"SHTOK\": Dacia shtok VS Oltcit shtok.
|
31-01-05, 20:00
|
|
Stage 3
|
vs
Am avut doua din fiecare si acum nu as da nici macar o dacie din '78 pe un olcit dar cine nu are destui bani pentru dacie isi poate lua un olcit pt. inceput, nu am ceva in special cu olcitu' dar acum aleg dacia.
|
|
|
31-01-05, 22:33
|
|
Stage 5
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
Va aduc la cunostinta ca nici o etapa LEGAL RACING nu a fost castigata vreo data de OLTCIT .
Dacia a avut de multe ori cea mai inalta treapta a podiumului, acum cel mai bun fiind ALEX cu NOVA B...SUA .
|
cite din acele dacii erau stok?sau za zic putin modificate?una are motor de wv una de alpine etc so? la ultima cursa la care am fost pe baneasa grupa a care este de doi lei a fost lasata ultima ,se facuse seara ,baieti au dat cite 500 000 si organizatori.....hai dati-va si voi odata la liber ,ok ne-am dat si a 2 zi pe forum hop 2 cistigatori la grupa a ,de unde au aparut numai legal racing stie .
|
|
|
31-01-05, 23:13
|
|
Stage 5
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
Originally Posted by \"bogdanlascu\"
Quote:
|
cite din acele dacii erau stok?sau za zic putin modificate?una are motor de wv una de alpine etc so? la ultima cursa la care am fost pe baneasa grupa a care este de doi lei a fost lasata ultima ,se facuse seara ,baieti au dat cite 500 000 si organizatori.....hai dati-va si voi odata la liber ,ok ne-am dat si a 2 zi pe forum hop 2 cistigatori la grupa a ,de unde au aparut numai legal racing stie .
|
Probabil ca sti ca sunt Presedintele Legal Racing iar tu-mi aduci acuzatii foarte grave, te rog sa aduci probe, scuze sau dezmintire sau sa pleci de pe acest forum.
Cer administratorului si moderatorilor sa ia masuri impotriva celor ce denigreaza de orice fel Legal Racing.
Cu ce masina ai participat?
Legal Racing nu a perceput taxa de participare la etapa de care vorbesti, nu stiu cui si de ce spui ca ai platit. Da-mi datele tale si se rezolva.
|
|
|
01-02-05, 04:25
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
bogdanlascu, fii mai explicit sau cere-ti scuze
nu intelegem problema ta
deci?
esti dezinformat? eu am stat la intrare, si am vazut ca nu a existat nici o taxa...
pana la urma, poti sa iti dai o parere tehnica, sau o opinie personala
nu intelegem de ce trebuie sa fii agresiv in mod gratuit
|
|
|
01-02-05, 10:11
|
|
Guest
|
Va rog, ramaneti ontopic, parca era discutia despre Oltcit vs. Dacia, nu nemultumitii vs LR. Vorbim si de ele stock, si de modificate.
Iar incepem cu scandalul? Chiar nu puteti fara scandal pe forum?
|
|
|
02-02-05, 21:34
|
|
Stage 5
|
sa-mi cer scuze? pt ce? cind eu am fost la o cursa pe baneasa taxa a fost 500 000 lei pe care i-am platit la sediul legal racing am completat si o fisa etc ....problema este urmatoarea grupa A a fost lasata la urma ne-am dat la liber doar o data si a doua zi pe forum au aparut 2 cistigatori la grupa A si ma opresc aici daca vreti caut pe forum si pot dovedi
|
|
|
02-02-05, 21:41
|
|
Stage 5
|
Posted: Sun Jun 06, 2004 8:02 pm Post subject: REZULTATELE etapei cu nr 5
--------------------------------------------------------------------------------
GRUPA A
^^^^^^
La egalitate
Tudorica Alexandru - Dacia - nr concurs 120
Popescu Emil - Dacia berlina rosie - nr concurs 126
GRUPA B
^^^^^^
Popescu Victor - Opel Kadet GSI - nrc concurs 115
GRUPA C
^^^^^^
Ionescu Adrian - Seat Leon - nr concurs 002
GRUPA D
^^^^^^
Catoiu Dragos - Opel Astra Bertone turbo - nr concurs 074
GRUPA E
^^^^^^
Petrescu Liviu - Audi TT - nr concurs 076
GRUPA F
^^^^^^
Enteanu Andrei - Subaru Impreza WRX STI - nr concurs ???
GRUPA G
^^^^^^
Otelescu Nicolae (roscatu) - BMW m3 - nr concurs 082
GRUPA H
^^^^^^
Last edited by ZoliaT_2 on Mon Jun 07, 2004 1:23 pm; edited 2 times in total
despre aceasta etapa este vb ,si scuze daca am parut agresiv ,Sebastian a spus ca nici un oltcit nu a cistigat o cursa si eu am dat acest exemplu cind nimeni de la grupa A nu putea sa cistige aceasta etapa,daca am gresit cu geva pot sa plec singur de pe acest forum cu toate ca imi place
|
|
|
02-02-05, 23:51
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"bogdanlascu\"
Posted: Sun Jun 06, 2004 8:02 pm Post subject: REZULTATELE etapei cu nr 5
--------------------------------------------------------------------------------
GRUPA A
^^^^^^
La egalitate
Tudorica Alexandru - Dacia - nr concurs 120
Popescu Emil - Dacia berlina rosie - nr concurs 126
GRUPA B
^^^^^^
Popescu Victor - Opel Kadet GSI - nrc concurs 115
GRUPA C
^^^^^^
Ionescu Adrian - Seat Leon - nr concurs 002
GRUPA D
^^^^^^
Catoiu Dragos - Opel Astra Bertone turbo - nr concurs 074
GRUPA E
^^^^^^
Petrescu Liviu - Audi TT - nr concurs 076
GRUPA F
^^^^^^
GRUPA G
^^^^^^
Otelescu Nicolae (roscatu) - BMW m3 - nr concurs 082
GRUPA H
^^^^^^
Last edited by ZoliaT_2 on Mon Jun 07, 2004 1:23 pm; edited 2 times in total
despre aceasta etapa este vb ,si scuze daca am parut agresiv ,Sebastian a spus ca nici un oltcit nu a cistigat o cursa si eu am dat acest exemplu cind nimeni de la grupa A nu putea sa cistige aceasta etapa,daca am gresit cu geva pot sa plec singur de pe acest forum cu toate ca imi place
|
Da stiu despre ce e vorba.
Oamenii s-au saturat de masini ieftine si atunci s-a ales ca prima grupa sa fie intrerupta si dusa la finalul evenimentuli.
Probabil ca tu ai avut impresia ca te dai la liber insa printre masinile de la liber au fost introduse si cele ramase de la grupa mica.
A fost prin eliminare si finalisti neinvinsi au ramas cei doi anuntati.
Dacia rosie nu a mai fost interesat de finala el a dorit doar sa infrunte KWX-ul si sa-l bata, iar finala in care urma sa se dea nu Nova lui Alex nu a existat, ambii avand prestatii apropiate am considerat ca putem oferi locul 1 la amandoi.Oltcit nu a ajuns in finala.
Nu te da nimeni afara insa te rog sa nu mai faci afirmatii ce pot ataca imaginea Legal Racing, in definitiv noi facem cursele din placere, pierdem bani personali si sume frumusele.Legal Racing nu e ceva cazut din cer ce vi se cuvine este un eveniment realizat de noi prin eforturi proprii si incercam sa-i crestem valoarea de la o etapa la alta. Ultima etapa de pe Baneasa a fost un real succes si multumim participantilor.
|
|
|
03-02-05, 10:35
|
|
Stage 5
|
ok ,totusi ca sa revenim la discutie oltcitul este mai performant motor,suspensie,directie ,caroserie si bineinteles frine ,singurul lucru la care sta mai prost este consumul
|
|
|
|
|