| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
16-04-07, 19:55
|
|
 Stage 4
|
Re: Opel astra clasic vs logan??
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
iar incepem? de marketing ai auzit?
are si opel o masina cu piele si gata? e in clasa premium?  )) eventual cu Audi, BMW si Merc?  ))
imi poti explica ce inseamna motoare din clasa premium? eu sunt mai nestiutor asa.... ca sunt mari? pai atunci americanii toti au numai clasa premium..iar japonezii nu prea au clasa premium  ))
|
Fratele meu... am o Calibra din `94, full option, de la geamuri electrice, clima, piele, incalzire in scaune, trapa electrica....etc..... tine cont 1994... astia cu Goletele (Loganul), nici macar acum in 2007 nu au asa ceva...
Si da dolb merge foarte bine Astra-ul tau...tinand cont ca de atunci m-am mai dat cu vreo 5 Astra toate cu 1.7 Dti  , plus 2 Corsa 1.7 si 1.3 Cdti.... am ramas placut impresionat de ce poate mashinutza aia...
|
16-04-07, 21:43
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
am mers eu cu un logan conducea altcineva si a intrat cu 110 in curba  EXPERIENTA DE NEUITAT mi s-a derulat viatza prin fata okilor=)))))
|
|
|
17-04-07, 00:17
|
|
 Stage 5
|
Totusi nu exagerati... Se pare ca ai supravietuit teribilei incercari, daca esti aici si ne povestesti noua... Asta daca nu cumva in Rai exista conexiune la net si se urmareste indeaproape 4tuning
|
|
|
17-04-07, 08:52
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by THX-1
Banuiesc ca esti fan WV,nu uita ca de-a-lungul timpului,opel a construit modele mult mai sportive decat WV(Manta,kadet,calibra,astra,etc.)sau sa numai pomenesc de Speedster-2.0Turbo-4,9s sau speedster 2.2T-3.8s(0-100km\h) sau chiar lotus omega(cel mai rapid sedan din lume la vremea lui),nu stiu sa existe vreun wv cu astfel de performante  iar astra opc bate golfV-gti! sac!sac!sac!.......A!! si inca cevaa!http://www.stiri********/www/index.php/articles|view/id_426/Rezultatele-testului-de-calitate-Auto-Bild-2006.html ..depinde de teste! 
|
hahahahahahah....cred ca te-ai ratacit..aici e Logan vs Opel. nu cred ca are treaba VW aici.
dar cred ca tu esti fan Opel si esti cam constient de pericolul maisnilor pro****re...  ))
sa imi arati topicul Vw vs Logan si dupa aia sa vorbeesti..ok?
si atotcunoscatorule nu are rost sa iti arat cat gresesti in postul tau. de la inceput ai gandit gresit e VW nu WV....  ))) nu mai zic de visele din post...
|
|
17-04-07, 08:54
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by DirectHIT
Fratele meu... am o Calibra din `94, full option, de la geamuri electrice, clima, piele, incalzire in scaune, trapa electrica....etc..... tine cont 1994... astia cu Goletele (Loganul), nici macar acum in 2007 nu au asa ceva...
|
fratele cui vrei tu..eu cred ca aici e vb despre Astra clasic si Logan. sau ne laudam cu masinile??? am avut 325ix din 87 cu ce ai tu pe calibra din 94. si? care e rostul comparatiei?
cui se adresa calibra in 94 si cui se adreseaza loganul. care era pretul in 94 si cat costa loganul.
dar ca sa facem posturi degeaba e simplu!!
mai cresti, mai documenteaza-te si mai vb altadata
V-as ruga sa nu mai imi raspundeti ca nu mai intru aici. e cam plin de frustratii cu Opeluri care nu vad decat dusmanie cu Vw...
va pup.
|
|
|
17-04-07, 12:48
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
fratele cui vrei tu..eu cred ca aici e vb despre Astra clasic si Logan. sau ne laudam cu masinile??? am avut 325ix din 87 cu ce ai tu pe calibra din 94. si? care e rostul comparatiei?
cui se adresa calibra in 94 si cui se adreseaza loganul. care era pretul in 94 si cat costa loganul.
dar ca sa facem posturi degeaba e simplu!!
mai cresti, mai documenteaza-te si mai vb altadata
V-as ruga sa nu mai imi raspundeti ca nu mai intru aici. e cam plin de frustratii cu Opeluri care nu vad decat dusmanie cu Vw...
va pup.
|
eu nu sunt frustrat de opel, si nici nu vad o dusmanie cu VW .. pt ca eu chiar vreau sa imi iau VW .. este marca preferata! chiar daca am opel astra.. si am avut si vw golf 4.
|
|
|
17-04-07, 13:59
|
|
 Stage 4
|
nu am nimik cu VW, poate tu esti frustrat cu el... cat despre VW vs Opel este cat de cat o diferenta, asa ca nu intram in categoria asta... asa ca stay coolll, ah... tine cont ca in Germania Opelul a fost si este catalogat ca mashina saracului (cea mai ieftina masina), no-offence, cat despre crescut ne intalnim si vorbim sa vedem daca mai cresc 
si ca sa revenim on-topic.... nu cred ca vrei sa spui ca Loganul e peste Astra...., poate la inaltime si gabarit depasit....
|
|
|
17-04-07, 14:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DirectHIT
... cat despre VW vs Opel este cat de cat o diferenta, asa ca nu intram in categoria asta... asa ca stay coolll, ah... tine cont ca in Germania Opelul a fost si este catalogat ca mashina saracului (cea mai ieftina masina), no-offence....
|
 "opelul masina saracului in germania?",tampenia asta de expresie e inventata binenteles de romani,nemtzii habar n-au de asa ceva!!!!tu crezi ca in germania nu exista renault,peugeot,hyundai,etc.?!..sau alte marci slabe si ffff ieftine!?(chiar si logan)!? Astea-s tampenii!! un opel poate sa fie mai scump si decat un mercedes(tinand cont de dotari si model binenteles),nu stiu cati isi permit sa dea 30de mii de E pe o vectra de exemplu(un 1.9cdti cu ceva dotari pe ea).Asa ca terminati cu expresia asta tampita...ca aia de la tara cu "bimveu-i bimveu",nu sunt fan opel si nici nu ma intereseaza de opel!!ma deranjeaza doar mentalitatea romanilor!!
|
|
|
17-04-07, 17:01
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
 "opelul masina saracului in germania?",tampenia asta de expresie e inventata binenteles de romani,nemtzii habar n-au de asa ceva!!!!tu crezi ca in germania nu exista renault,peugeot,hyundai,etc.?!..sau alte marci slabe si ffff ieftine!?(chiar si logan)!? Astea-s tampenii!! un opel poate sa fie mai scump si decat un mercedes(tinand cont de dotari si model binenteles),nu stiu cati isi permit sa dea 30de mii de E pe o vectra de exemplu(un 1.9cdti cu ceva dotari pe ea).Asa ca terminati cu expresia asta tampita...ca aia de la tara cu "bimveu-i bimveu",nu sunt fan opel si nici nu ma intereseaza de opel!!ma deranjeaza doar mentalitatea romanilor!!
|
si pe mine ma deranjeaza mentalitatea romanilor!!! gen: LOGAN IZ ZA BEST!!! PRINDE 310 LA ORA CHIAR !!!
|
|
|
17-04-07, 18:53
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT] [VW]
|
Quote:
|
30 de mii pe un vectra???????  sa fim seriosi, la bani astea cumpar octavia rs sau pasat sau chiar si bmw
|
|
|
17-04-07, 19:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dogy_10
30 de mii pe un vectra???????  sa fim seriosi, la bani astea cumpar octavia rs sau pasat sau chiar si bmw
|
1)Nu despre asta era vorba cam ce ai putea sa-ti cumperi la 30 de mii,si era vorba cam cati isi permit sa dea 30 de mii pe o masina(chiar si in germania). 2.) la mana, acelasi lucru poate sa-l spuna si unul despre passat"la banii astia imi iau mercedes! si 3)-banuiesc ca tu ai logan dupa poza din avatar....de-aia nu ai un opel de 30de mii si ai preferat loganul,ca sa nu mergi cu masina saracilor??????....sa fim seriosi!
|
|
|
17-04-07, 19:09
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
nu eu recunosc ca as fi preferat un opeldarin momentul in care am cumparat masina,am preferat sa fac altceva cu banii,de exemplu sa-mi fac casa, asa ca am luat o masina de carepana acum sunt multumit, o mai tin un an si o schimb cu ceva mai fain......oricum am mai spus-o si o mai spun ASTRA E PESTE LOGAN.....dar sa fim seriosi prea mult ridicati si voi in slavi opelul
|
17-04-07, 19:09
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
am mers eu cu un logan conducea altcineva si a intrat cu 110 in curba  EXPERIENTA DE NEUITAT mi s-a derulat viatza prin fata okilor=)))))
|
aici iti dau dreptate......
|
|
|
18-04-07, 12:51
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by dogy_10
|
dogy 30.000 euro pe o Vectra inseamna Opel Vectra OPC Cosmo 2.8 V6 250cp........full option.....+designul OPC  .......se f**e pe Octavia RS si pe Passat(care le banii astia nu poate fi decat Noul Passat)....iar BMW la banii astia un amarat de SERIA 3 care nici ala nu crek il iei cu banii astia.....vorbesti in necunostinta de cauza
|
|
|
18-04-07, 14:31
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
bah baitau decat un opel mai bine o skoda rs si imi ram si bani de tuning si benzina cat cuprinde sau un pasat de 200cai
|
|
|
|
|