Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > VERSUS AUTO

VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-04-07, 23:03   #451
THX-1

Stage 5

THX-1's Avatar

Default Re: Opel astra clasic vs logan??

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
inca te intreb! cumva dacia are comenzi pe volan, pilot automat, klimatronic, oglinzi electrice, navi si restul care un ASTRA G LE ARE ?!!?
Se pare ca orgoliile voastre va fac sa deviati de la subiect,nu am de gand sa intervin in cearta voastra dar aici e vorba de astra-CLASSIC(made in poland),total alta masina fata de astra G(made in germany),care spre deosebire de modelul original este chiar o bataie de joc,tinta fiind tarile mai "balcanice"(ex:renault clio pt.franta si renault clio-romania-made in turkish),probabil si de-aia a fost postata comparatia.Cat despre masina ta(cu dotarile pe care le-ai enumerat) si din relevarile tale banuiesc ca este procurata din germania(altceva!)asa ca nu inteleg de ce iei foc....in continuare sustin ca astra-classic e peste logan(nu cu mult ce-i drept),dar pt. romani ramane loganul,o masina care necesita minimul de intretinere si pretentii la pretul asta. Bafta!
THX-1 is offline  
Old 18-04-07, 23:12   #452
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

INCHIDE CINEVA TOPICUL ASTA???????

offtopic: clio 3 e facut in spania si franta, si intradevar e diferentza si intre loganul pt brazilia, india si loganul pt romania.....da ce sa faci asa suntem noi considerati mai prosti si in general masinile destinate europei de est sunt mai sproaste decat cele pt europa de vest
Old 18-04-07, 23:14   #453
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

da Race si logan sedan are MAI MULT loc in spate... io zic ce am simtit si anume nu am avut loc
si race esti tu penibil nu cred ca stii sensul cuvintelor MULT MAI MULT mie nu mi se pare ku atat de mult mai mare si astra macar are forma la bancheta nu sunt 2 perne drepte unite perpendicular si puse la cea mai a draku inaltime
22VIN is offline  
Old 18-04-07, 23:17   #454
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by THX-1 View Post
Cat despre masina ta(cu dotarile pe care le-ai enumerat) si din relevarile tale banuiesc ca este procurata din germania(altceva!)asa ca nu inteleg de ce iei foc....
dap, e din Germania.. dar nu cumva toate masinile fabricate OPEL au aceleasi optiuni ?!? ca eu tin minte ca am fost la mine in Targoviste la reprezentanta si aveam de ales acolo de niste dotari chiar mai multe decat aveam la a mea.. deci nush.. scz.. berea e de vina

dolb is offline  
Old 18-04-07, 23:22   #455
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

depinde si ce persoane bagi in ea...k dak bagi micutzi d'astia k mine de 1.92 si 100kg nu crek mai e asa super spatzioasa......oricoom in Astra stau boier la dimensiunile mele
platon911 is offline  
Old 18-04-07, 23:22   #456
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

da au optiuni multe.....da cu cat mai multe optiuni,cu atat mai mare pretzu
SA INCHIDA CINEVA TOPICUL!!!!!!!!!!!!
dogy_10 is offline  
Old 18-04-07, 23:57   #457
crissti_d

Stage 3

crissti_d's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

cel mai simplu raspuns OPEL
crissti_d is offline  
Old 19-04-07, 00:06   #458
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

daca iei in considerare designul exterior, cel interior si calitatea materialelor din interior, ergonomia, economia de combustibil...astra e mult peste logan...e ceva mai scumpa da merita banii...
giubau_v8 is offline  
Old 19-04-07, 09:07   #459
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
daca iei in considerare designul exterior, cel interior si calitatea materialelor din interior, ergonomia, economia de combustibil...astra e mult peste logan...e ceva mai scumpa da merita banii...
fa-i sa inteleaga ! ca vad ca unii nu inteleg ce ai scris tu mai sus
dolb is offline  
Old 19-04-07, 12:54   #460
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

pai bine eu am inteles de mult asta, dar in momenul in care am cumparat masina nu avem 4 mii de euro in plus
dogy_10 is offline  
Old 19-04-07, 19:08   #461
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

dogy_10 stim ca ai inteles cel putin io mi-am dat seama... aia e 4000 de euro nu-s de colo nu-i faci cat ai bate din palme dar se pare ca unii n-au inteles si de-aia...
22VIN is offline  
Old 19-04-07, 19:41   #462
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]
Unhappy Re: Opel astra clasic vs logan??

loganu e o masina de *** . spun asta cu toate k e marca noastra a' asta e adevaru . . puncte tari : sta pe viraje k o dacie , balanseaza , volanu e aproape k la dacia 1310 (tragi de el si cu dinti shi abia se misca) ...km atat imi trece prin cap momentan ... cat despre astra , e o masina buna . imi place . motoru nu prea trage ( 1.7 nu prea trage. ala d 2.0 dti ...merge da' nu e impresionant) un alt lucru care nu mi-a placut este faptul k nu prea ai loc pt picioare p locul din dreapte fata( acolo am stat km 500km si imi amortisera picioarele ...) plus k scaunele nu sunt prea confortacile ...
nutzuXXL is offline  
Old 19-04-07, 19:44   #463
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

scaunele sunt joase si au forma corpului... pt unele pers pot fi incomode dar pt mine st numa bune... cat despre statu in spate eu am destul loc.. .si nu-s asa mic am 1.80 si 82 kile...
22VIN is offline  
Old 19-04-07, 20:02   #464
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

daca nu ai bani , si dai 7-8 mii p logan ...esti fraier . mai bn cauti si iei un secondhand din ro sau afara si iesi mult mai castigat(ujn golf 4 de exemplu ...care nu se compara cu loganu . loganu nu face fata nici unui golf 3 care a fost proiectat cu peste 10 ani in urma )
nutzuXXL is offline  
Old 19-04-07, 20:04   #465
nutzuXXL

Stage 5

nutzuXXL's Avatar

Member of:
[VW]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
scaunele sunt joase si au forma corpului... pt unele pers pot fi incomode dar pt mine st numa bune... cat despre statu in spate eu am destul loc.. .si nu-s asa mic am 1.80 si 82 kile...
in spate , e bn . nu ma plang , in fata e problema(la picioare .e prea ingust locu
nutzuXXL is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -