| VERSUS AUTO SUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC |
|
View Poll Results: Supra sau RS4 ?
|
|
Supra!
|

|
102 |
56.35% |
|
Rs4 ..
|

|
79 |
43.65% |
21-02-05, 11:36
|
|
 Stage 5
|
exact..eu nu-s contra parerii altuia..dar cand o sustine k orice om linistit..si mie mi-a placut supra..nu mai imi place demult...probabil k dk era in discutie o Laraki...(eu) vs rs4 mi-as fi sustinut mai grav placerea pt laraki..dar nu denigram rs4
|
21-02-05, 12:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
|
eu aleg rs4-ul , e exact asa cum imi place mie, lupul in blana oii , o masina cu un motor puternic + sistem de ambreiaj performant care-i permite plecari violente
|
sa ne explice cata rs4 cum e cu sistemul de ambreaj ca nea explicat la linutzele de la timisoara da nu prea lam intzles
|
|
|
21-02-05, 12:31
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
copile, cine o denigrat rs4 ? chiar am precizat ca rs4 si rs6 sunt preferatele mele dintre toate europenele, dar daca ar fi sa aleg, as lua supra...ce-i asa de greu de inteles ? ce tot o dai in lambada ? am venit cu argumentele mele de ce as lua supra, iar tu ai sarit ca ars, ca vezi doamne, tre sa cari televizoare si si bagi gagici in masina, ceea ce la supra nu e posibil si implicit tre sa le agati de eleron...
si vis a vis de \"...eu nu-s contra parerii altuia..dar cand o sustine k orice om linistit\"...nu mai fi penibil, ca nu esti tu vreun miez sa decizi cum tre sa-si sustina cineva parerea
\"probabil k dk era in discutie o Laraki...\"
normal incetam demult aceasta discutie, dar vreau sa vad pana unde poti sa mergi cu penibilul...
|
|
|
21-02-05, 12:33
|
|
Stage 2
|
ba lake  iara stai palmat pe mesenger!? tz tz
|
|
|
21-02-05, 12:37
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"akimoto\"
copile, cine o denigrat rs4 ? chiar am precizat ca rs4 si rs6 sunt preferatele mele dintre toate europenele, dar daca ar fi sa aleg, as lua supra...ce-i asa de greu de inteles ? ce tot o dai in lambada ? am venit cu argumentele mele de ce as lua supra, iar tu ai sarit ca ars, ca vezi doamne, tre sa cari televizoare si si bagi gagici in masina, ceea ce la supra nu e posibil si implicit tre sa le agati de eleron...
si vis a vis de \"...eu nu-s contra parerii altuia..dar cand o sustine k orice om linistit\"...nu mai fi penibil, ca nu esti tu vreun miez sa decizi cum tre sa-si sustina cineva parerea
\"probabil k dk era in discutie o Laraki...\"
normal incetam demult aceasta discutie, dar vreau sa vad pana unde poti sa mergi cu penibilul...
|
ma scuzati ca ma bag intre voi, dar v-am urmarit discutia de vre-o cateva pagini incoace si... aveti amandoi dreptate, doar ca va sustineti punctul de vedere prea vehement. Eu kiar nu inteleg de ce va certati pt ca voi nu va contraziceti pe o problema ci faceti fiecare referire la altceva. ok, aveti dreptate amandoi in ceea ce afirmati, tu despre supra si lexus despre rs4, mergeti mai departe, alta argumente, ca nu are rost sa va contrati pe aceleasi kestii inca 3 pagini
|
|
|
21-02-05, 14:31
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"one\"
Quote:
|
eu aleg rs4-ul , e exact asa cum imi place mie, lupul in blana oii , o masina cu un motor puternic + sistem de ambreiaj performant care-i permite plecari violente
|
sa ne explice cata rs4 cum e cu sistemul de ambreaj ca nea explicat la linutzele de la timisoara da nu prea lam intzles 
|
adica fi mai explicit? ce vrei sati explic??  atunci chiar am avut probleme cu masina crezi nu crezi..  sa nu crezi ca mia fost frica de ceva...sunt sigur ca asta crezi  sunt curios dupa ce o sa clarific toata treaba cu subaru cand vin ce mai ai de zis atunci  ps cred ca stiu cine esti si ce vrei
21-02-05, 16:20
|
|
Stage 2
|
io mis one si am o rabla celica roshie da nu cred ca ma sti
oricum ,ce vreau este sa te vad dandute cu rsu ala 
aia e ce credeai ca vreau eu?
sau credeai ce credeam eu crezand ca tu crezi ?
+ ca miar place sa vad o masina care face subaru pe 1/4
desi nu cred ca rsu poate. daca poate dau io bere ca mam inselat 
apopo de sistemu de ambreaj, e sau nu e performant?ca aia era ideea
in fond
|
21-02-05, 21:50
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"one\"
io mis one si am o rabla celica roshie da nu cred ca ma sti
oricum ,ce vreau este sa te vad dandute cu rsu ala 
aia e ce credeai ca vreau eu?
sau credeai ce credeam eu crezand ca tu crezi ?
+ ca miar place sa vad o masina care face subaru pe 1/4
desi nu cred ca rsu poate. daca poate dau io bere ca mam inselat 
apopo de sistemu de ambreaj, e sau nu e performant?ca aia era ideea
in fond
|
se pare ca team confundat  acuma am lat ambreiaj mai bun sport..iti spun eu ca poate rs multe sunt sigur ca nu prea ai vazut cum merge un rs pt ca nu prea sunt asa multe in tara (rs4) la vara sigur daca totul va fi bine si nu dau masina pana atunci am sa ma dau cu subaru..si eu sunt curios...dar sunt sigur pe mine
|
|
|
22-02-05, 08:55
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"catalin rs4\"
...la vara sigur daca totul va fi bine si nu dau masina pana atunci am sa ma dau cu subaru..si eu sunt curios...dar sunt sigur pe mine 
|
vrei sa dai rs4? si ce iti iei in loc?
|
|
|
22-02-05, 10:43
|
|
Stage 2
|
daca iese noua supra (desi nu cred) desfintzam topicu
|
|
|
22-02-05, 11:30
|
|
 Stage 5
|
LOOL  nu stiu nici eu ce vreau sa fac au sunat vreo 4 saptamana asta pt masina...daca nu imi luam motocicielta sigur dadeam masina...dar asa nu stiu ce sa fac..  ce mias lua?poi tocmai azi sa facut prezentarea la noul rs4  dar nu prea imi place ca nu are turbo  masina mea preferata ar fi un 993 turbo,996 turbo sau e 55 amg....
|
|
|
23-02-05, 08:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"catalin rs4\"
LOOL  nu stiu nici eu ce vreau sa fac au sunat vreo 4 saptamana asta pt masina...daca nu imi luam motocicielta sigur dadeam masina...dar asa nu stiu ce sa fac..  ce mias lua?poi tocmai azi sa facut prezentarea la noul rs4  dar nu prea imi place ca nu are turbo  masina mea preferata ar fi un 993 turbo,996 turbo sau e 55 amg....
|
Si te supararai pe mine cand spuneam ca e o masina veche, ai ajuns la vorba mea.
Bafta la ce vrei sa-ti iei nou.
|
|
|
23-02-05, 10:59
|
|
 Stage 5
|
lol poi mie nu mi se pare o masina ok are 4 ani dar ii foarte bine intretinuta si merge destul de bine...normal ca as vrea altceva ca eu in general ma plictisesc destul de repede..  dar de schimbat la anu o voi schimba mai sigur pt ca acuma miam luat motor
|
|
|
23-02-05, 11:52
|
|
Stage 3
|
mai catalin, a tau ii rs4-ul cu stage 2 turbo??
am vazut poze cu ea mai demult, cand ai luat-o parca, ai mai pus ceva pe ea de atunci?? un bodykit , ceva la ext?? dak da plz pune vreo poza!
|
|
|
23-02-05, 14:56
|
|
 Stage 5
|
am stage 3 de la mtm 458 cp...la exterior nam modificat mai nimica..am sa pun diseara niste poze..ca acuam merge foarte prost netu
|
|
|
|
|