Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati |
30-09-07, 20:56
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
re: În amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
La inceput...cand am vazut statusurile "R.I.P. Micutzu" nestiind cine e, am intrebat in stanga si in dreapta...si dupa ce am vazut ce a scris florica...dupa ce am vazut filmuletele de pe youtube si ce sa mai dat prin media am vazut cat de simpatic si iubit era omu asta!!! Cum spunea cineva mai sus...era taticu' tuturor...28 Septembrie de acum ar trebui sa fie zi de doliu (macar in lumea 4tuning)...mai mult nu stiu ce sa spun...cuvintele sunt de prisos...nu merita asa ceva...
Dar daca putem face ceva...putem sa ii indeplinim visul, sa organizam cat mai multe curse legale in cadru organizat astfel incat cursele in miez de noapte sa nu mai fie o necesitate!!! O sa fie fericit si o sa ajute de sus de unde e
RESPECT, RIP MICUTZULE!!!
|
|
|
30-09-07, 21:03
|
|
Banned
Stage 5
|
ceva poze cu el gasite prin pc....
|
|
|
30-09-07, 21:10
|
|
Stage 2
|
RIP MICUTZU!!! Un om mare cu calitati mari!!!! Condoleante...... In aceste momente cuvintele sunt de prisos!!!!
|
|
|
30-09-07, 21:22
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC] [PARTICIPANT CURSE]
|
Dumnezeu sa-l ierte.
|
|
|
30-09-07, 21:22
|
|
Stage 4
Member of: [AUDI]
|
Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei.
Rest in peace
|
|
|
30-09-07, 21:45
|
|
Speedline Motorsport Member
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
dumnezeu sa-l odihneasca-n pace .. sincere condoleante familiei
|
|
|
30-09-07, 21:58
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Oltcit]
|
dumnezeul sa-l ierte...........
|
|
|
30-09-07, 22:01
|
|
Stage 5
|
Odihnestete in pace Micutule!
|
|
|
30-09-07, 22:11
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
R.I.P. Micutzu
Condoleante familiei !
|
|
|
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
R.I.P. Micutzu Dumnezeu sal odihneasca'n pace, condoleante tuturor care lau cunoscut !!!
imi pare rau ca nu pot sa fiu langa voi cand il conduceti pe ultimul drum!!
|
|
|
|
|
Stage 5
|
R.I.P. Banaru George Mihai! Condoleante familiei si prietenilor si clubului M.R.! A murit din pasiunile lui, masinile si viteza!
|
|
|
30-09-07, 22:16
|
|
Stage 4
|
scriu aceste randurii cu lacrimi in ochii si tremurand poate asa a vrut Domnul sa fie sau poate nu un om mare cu calitatii mari un om care spre deosebire de altii nu va mai putea fi inlocuit acest an cum au mai spus si altii este un an negru in ceea ce priveste pierderile suferite de multii dintre noii datorita acestui demon ce ne curge prin sange acest demon numit VITEZA poate acesta sa fie un semnal de alarma tras pentru multii dintre noi ......desii nu stiu cati inteleg si isi dau seama asupra riscurilor la care se expun nu condamn pe nimeni si nici nu as face-o stiu cum e ......darr mmam linistit eu unu daca as avea putere in acest moment as aduna oamenii cat mai multi pt as face un mars impotriva vitezei un semnal de alarma tras chiar de catre vitezomanii si impatimitii ai curselor ...ar da altfel si multi ar intelege asupra riscurilor la care se expun strada nu este o pista strada nu este un loc unde puteti desfasura curse iar daca autoritatiile desii nu cred ar deschide ochii ar fi bine sa amenajeze cat de curand un loc unde sa isi poata faca de cap orice om caruia ii curge viteza prin vene ...sa numai fie nevoit sa iasa pe A2 sau mai rau sa isi dea frau imaginatiei prin strazile nenorocite din bucuresti atat am avut de spus SINCERE CONDOLEANTE MICUTZULE VEI RAMANE MEREU VIU IN AMINTIRILE NOASTRE si nu uitati NU ALERGATI MAI TARE DECAT INGERUL VOSTRU PAZITOR POATE ZBURA
|
|
|
30-09-07, 22:22
|
|
Stage 2
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace va rog anuntati cand e inmormantarea si unde ne strangem sa-l conducem pe ultimul drum ((
|
|
|
30-09-07, 22:34
|
|
Stage 5
|
|
|
|