Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Comunicate cluburi

Comunicate cluburi Discutii intre cluburi, comunicate, invitatii, noutati

Reply
 
Thread Tools
Old 01-01-70, 02:00   #31
viggo

Stage 2
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 28
Default

Ma uit pe forumul asta si nu vad decat opinii personale, asa ca o sa imi exprim si eu parerea, fara a supara pe nimeni, vad ca nimeni nu isi asuma riscul de a explica clar si concis ceea ce se intampla. Acuzatii ca LR si NSL sunt impotriva MR, acuzatii si sicane din partea LR si NSL catre MR, numai vorbe aruncate in vant. Mai zicea cineva pe forum ca MR incearca sa fie vazut ca victima, daca asta e scopul unui club.....mai bine veniti la curse individual si terminati problema. Emisiunea de ieri a fost una de o slaba factura, din care cel mai bine s-a scos politia, ei au zis ca sprijina cluburile sa organizeze evenimente, ca nu-si doresc sa fie accidente, ca pe strada vor ca soferii sa respecte regulile de circulatie. Cine a fost de la MR si-a facut reclama clubului, fara a spune mai mult despre ce vor sa faca, daca au vreun proiect, despre ceea ce am dori sa facem sau idei - nu cred ca mai intereseaza pe nimeni. Eu as dori sa am un murcielago sa ma dau cu el la curse, pe cine intereseaza???? Macar LR au facut curse pana acum, la care am participat, nu a vorbit gratuit nimeni, nu s-au expus idei fara a avea o baza. Asadar, data viitoare, la vreo emisiune tv, daca nu aveti ce spune mai bine stati acasa, ca cei care privesc poate inteleg ca si mine: bine va face garda!.
viggo is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 10:20   #32
COObra

Stage 5
 
COObra's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,460
Default

din pacate intradevar acele cuvinte au fost spuse
din pacate au fost spuse catre anumite persoane
din pacate dezia de a nu mai fi lasati sa participe s-a rasfrant asupra tot grupului respectiv
si la meciurile de fotbal ANUMITI hooligans de la echipele englezesti sunt urmariti de scotland yard pe tot mapamondul, dar asta nu inseamna ca nici un suporter nu poate intra pe stadion

o intrebare de curiozitate. MAI STIE CINEVA DE UNDE A PORNIT TOT SCANDALUL ASTA? IN CE ZI? CINE PE CINE A JIGNIT PRIMA OARA? CE ANUMA S-A ZIS?
AM VAGA IMPRESIE CA NU

iar la acea emisiune pe realitatea .....din a ne sustine pozitia in fata oamenilor si a politiei sa ajuns la aceeasi veche dezbatere intre MR si LR. DE CE?
cum zicea cineva politia o sa stea cu paiu in sticla de cico si o sa se uite razand la noi cum ne dam in cap unii la altii.
Poate zic gresit ce zic eu aici dar............mie nu mi se pare.
Asta este parerea mea proprie si personala.
COObra is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 10:22   #33
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default

Sunt convins !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 10:45   #34
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Cred ca o pozitie corecta a reprezentantului vostru ar fi fos daca ar fi spus ceva de genul urmator: suntem un grup de pasionati care ne-am adunat si dorim formarea unui club cu numele iar pentru asta am inceput sa parcurgem pasii legali. Consider ca e mult mai elegant sa spui asta decat : suntem clubul dar care de fapt nu e infintat am depus actele , respectam legea asteptam sa iasa actele...
Sper sa intelegi diferenta de nuanta si faptul ca acolo Sevi a facut tot ce a putut sa va reprezinte bine desi avea o pozitie greu de exprimat.
Poate ca a vorbit mai bine el despre cursele de Drag nu cred ca asta era scopul nostru cat despre intentile voastre la noi sunt de mult fapte.
Imi pare rau ca in emisiune nu am spus nimic de NSL.
Iar eu cred ca am fost cel care a stat cel mai aproape de subiectul emisiunii cat despre viitorul curselor legale mai bine trecem la fapte decat la vorbe.Pe noi faptele ne caracterizeaza nu vorbele.
Poate a fost un atac indirect si la adresa altor cluburi dar care nu au pretenti asa de mari si-si vad de treaba lor neincercand sa forteze realitatea si cu siguranta cand vor avea actele gata isi vor exprima clar punctul de vedere.
Imi pare rau ca tehnic trebuie sa-l contacarez pe Sevi si sa-i spun ca prin lipsa de tact a atacat posesorii unor masini mai ieftine cum ar fi Dacia amendandu-i ca-si scot sau gauresc tobele.
Va spun eu pertformanta maxima cu evacuare de serie pe masina nu se poate.Eu ii admir pe cei care au o Dacie obosita si din ea vor sa scoata tot.
Daca vorbim de lustruit piese in motor poate cel mai putin important e sa lustruiesti traseele de ungere, la care Sevi se referea, castigul de cai e infim . Poti lustrui toate piesele in miscare le ascuti in locul unde intra in baia de ulei pentru a fi hidrodinamice, le usurezi finisandu-le la un inalt nivel, lustruiesti si largesti usor traseele de admisie evacuare.Si multe altele se pot face.
__________________
Professional DynoTuning
sebastian@racingcode.ro
0723691731

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 10:47   #35
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default

Este a 3-a oara cand postezi exact acelasi lucru . Am acelasi raspuns :

\"Cred ca o pozitie corecta a reprezentantului vostru ar fi fos daca ar fi spus ceva de genul urmator: suntem un grup de pasionati care ne-am adunat si dorim formarea unui club cu numele iar pentru asta am inceput sa parcurgem pasii legali.\" - corect . Ar fi fost o exprimare mai exacta .

\"Poate a fost un atac indirect si la adresa altor cluburi\" - Gresit . Poate din partea ta . Te contrazici putin. Intai spui ca un club nu e club pana nu are acte iar acum vorbesti de foarte multe alte cluburi existente. Daca recunosti existenta altor cluburi (fara acte) trebuie sa recunosti si existenta noastra (tot drept club , dar fara acte) .

\"Imi pare rau ca tehnic trebuie sa-l contacarez pe Sevi si sa-i spun ca prin lipsa de tact a atacat posesorii unor masini mai ieftine cum ar fi Dacia amendandu-i ca-si scot sau gauresc tobele.\" - NU PE CEI CU MASINI IEFTINE ! Si eu ii resptect cel mai mult pe cei care reusesc sa scoata tot ce se poate din o masina cu putini cai (Dacia , etc.) dar nu pot sa cred ca poti spune ca se incepe sau esti de acord cu gaurirea sau eliminarea tobelor . Solutii sunt multe si cred ca le cunosti cel mai bine. Il sustin pe Sevi si nu cred ca sunt singurul cand spun ca a gauri o toba nu te ajuta . Nu de alta dar nu am auzit de gaura Remus sau Borla . Iar daca eliminarea tobelor ar fi atat de eficienta firmele mai sus mentionate si multe altele ar intra in faliment .

Cat despre ungere ... al a plecat de la cel mai insignifiant (dupa parerea ta) detaliu . Poate daca specificul emisiunii ar fi fost altul ar fi dezvolvat ideea.

Si intrucat ai intrat in discutie chiar as fi curios daca imi poti da macar 3 exemple de masini din cele vazute in reportaj care conform spuselor tale nu aveau ce cauta pe strazi . Merci.

Oricum ai spus cam tot ce trebuia in emisiune doar ca parca ai atacat putin clubul MR . Poate doar asa s-a vazut si intentia ta a fost sa iti exprimi suportul pentru o grupare ce cauta legalitatea si condamna ilegalul in materie de auto. In acest caz imi cer scuze .
__________________

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 10:55   #36
dogarel

Stage 5
 
dogarel's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 563
Default

OffTopic si cu titlul de gluma:
Nu-i mai bine in Constanta ca nu e decat un singur club?
Nu tu discutii, AITILOP se leaga tot timpul de aceleasi persoane, in cocncluzie liniste si pace.
On Topic:
Cred ca mult mai constructiv ar fi ca toata lumea sa conlucreze (lucru deja spus de 'jde ori). Asta este cel mai clar exemplu de balcanism daca vreti , unde toata lumea isi da cu parerea cand doi se cearta si atat.
Cu asta am incheiat si astept acum replicile
Numai bine pe toata linia.
Va pupa dogarel
__________________
Gratziela te ubim k k tine nu gasim.
dogarel is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:00   #37
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Asa cum o luase cand discuta despre motoare cu ungerea era departe de cresterea puterii cred ca daca ar fi dezvoltat subiectul pe care l-a atacat, desi era inafara temei, ar fi reusit sa se compromita.
Da am atacat imaginea MR si mi se pare normal sa fac asta cand vad un material publicitar si o emisiune deloc impartiala.
Legat de masinile de acolo cred ca cel mai simplu este sa se sesizeze Politia sau alte organe ale statului ce au acest rol.
Nu vreau sa nominalizez masini din emisiune pt ca nu am imic personal cu nimeni dar va spun inca o data ca din pdv tehnic multe masini nu corespund iar ITP-ul il au si cum l-au luat?
Doriti atacuri personale din partea mea asupra unor simpatizanti ai vostri?
Nu ma intereseaza sa atac pe nimeni doar adevarul sa primeze.
_________________
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:02   #38
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default

Acelasi post al tau si acelasi raspuns al meu :

Aualeu ! Nu mai dorim atacuri. Dar ni s-a parut un atac ce ai spus in emisiune.
Ar fi multe de spus . Mai ales despre prezenta cuiva in emisiune. Dar mai bine nu comentez. Daca emisiunea nu reprezenta corect subiectul si se dovedea impartiala se putea pleca oricand .
Inca o data - pacat ca nu putem conlucra .

p.s. - De ce nu postezi un singur lucru intr-un singur loc ?
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:03   #39
n0namee

Stage 5
 
n0namee's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,313
Default

iar Politia sta la un cico ... si noi ne tocam intre noi!
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:04   #40
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default

Unii membrii MR deja se asteapta la repercusiuni din partea Politiei. Si asta ... la dedicatie !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:12   #41
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

O sa-mi permit sa copiez au mesaj al unui cred independent si o sa va lamuriti p[robabil : VIGO spunea:
Am sa zic si eu vreo doua pe aici: MR se crede tot timpul persecutat, am fost prezent la mai multe discutii intre actorii din cluburile MR NSL si LR. Am ajuns la concluzia, dupa discutia referitoare cu plecarea de la cursa de la prisma ca cineva din MR sufera de mania persecutiei, dezvolta teoria conspiratiei. Fara sa va suparati, pun si eu o intrebare: la un meci de rugby, cand se face gramada, credeti ca va barfesc pe voi? In loc sa stati sa dezvoltati teorii despre ce a facut x sau y si cum interpretati voi, mai bine puneti mana si faceti ceva constructiv. Vorba multa saracia omului. LR si NSL au facut si vor face curse. Daca planurile voastre ca club nu se pot materializa, decat pe forum, sub forma de idei si topic-uri, va sugerez sa va schimbati obiectul de activitate. Faceti un club de dezbateri libere pe tema: ce as vrea sa fac sau ce fac altii si vreau si eu sa fac dar nu pot? Astept raspunsuriti.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:16   #42
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default

Si iata si care a fost raspunsul :

Noi nu ne simtim persecutati. Noi SUNTEM. Dar nu ne plangem ci doar constatam. Trebuie sa poti sa faci diferenta . Curse vom face. Poti sta linistit acum . Dupa cum ai vazut pana si vremea te poate impiedica cu ata mai mult cadrul legislativ . Cat despre mania persecutie .... pentru cultura ta generala - in LR & NSL se vehicula ideea unei premeditari a plecarii noastre de la Prisma . Deci ... cine sufera de mania persecutie pana la urma ?
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:18   #43
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Legat de atitudinea voastra lasa de a pleca de la Prisma nu pot spune decat ca hotararea va apartinut in totalitate iar ce spune VIGO e foarte aproape de realitate.
Aveti complexe si vi le inteleg
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:20   #44
Lucian

Stage 5
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 5,034
Member of:
[Streetline-CCC]
Default

Vad ca ai inceput sa postezi acelasi lucru de mai multe ori sub topicuri diferite . Oare vrei sa creasca nr de posturi ?
Iata care a fost raspunsul meu :
Nu avem complexe . Ba chiar ne gandim ca ni se da prea multa atentie . Lucrul asta nu e rau. Fara asa ceva lumea nu ar fi auzit de existenta noastra . Decizia de a parasi Prisma a fost a noastra si a fost justificata pe forum . Nu are rost sa reiau. Oricum - premeditata nu a fost !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 06-11-04, 11:28   #45
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING


Da a-ti dat dovada de mare maturitate cand a-ti hotarat si respectat orbeste o prostie.Sa pleci in grup.
Ma gandeam sa le cresc pe ale voastre ca sa AVETI CU CE VA MANDRI.
Mai aveti si altceva?
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -