Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Urmariti Realitatea Tv vineri incepand cu ora 17.15. (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/2377-urmariti-realitatea-tv-vineri-incepand-ora-17-15-a.html)

viggo 01-01-70 02:00

Ma uit pe forumul asta si nu vad decat opinii personale, asa ca o sa imi exprim si eu parerea, fara a supara pe nimeni, vad ca nimeni nu isi asuma riscul de a explica clar si concis ceea ce se intampla. Acuzatii ca LR si NSL sunt impotriva MR, acuzatii si sicane din partea LR si NSL catre MR, numai vorbe aruncate in vant. Mai zicea cineva pe forum ca MR incearca sa fie vazut ca victima, daca asta e scopul unui club.....mai bine veniti la curse individual si terminati problema. Emisiunea de ieri a fost una de o slaba factura, din care cel mai bine s-a scos politia, ei au zis ca sprijina cluburile sa organizeze evenimente, ca nu-si doresc sa fie accidente, ca pe strada vor ca soferii sa respecte regulile de circulatie. Cine a fost de la MR si-a facut reclama clubului, fara a spune mai mult despre ce vor sa faca, daca au vreun proiect, despre ceea ce am dori sa facem sau idei - nu cred ca mai intereseaza pe nimeni. Eu as dori sa am un murcielago sa ma dau cu el la curse, pe cine intereseaza???? Macar LR au facut curse pana acum, la care am participat, nu a vorbit gratuit nimeni, nu s-au expus idei fara a avea o baza. Asadar, data viitoare, la vreo emisiune tv, daca nu aveti ce spune mai bine stati acasa, ca cei care privesc poate inteleg ca si mine: bine va face garda!.

Lucian 03-11-04 15:10

Urmariti Realitatea Tv vineri incepand cu ora 17.15.

Va fi o emisiune in direct ce il va avea ca invitat pe Dl Avramescu si se va dezbate situatie curselor ilegale - legale .

KaiseR 04-11-04 17:52

De unde stii?

[T3m]b3|| 04-11-04 18:47

:lol: OARE...?!? :lol:

TNos 04-11-04 18:57

i-a soptit o pasarica si intr-adevarse va dezbate acea problema

Hondarul 04-11-04 22:46

Opaaaaaaaaa... D-l Avramescu... Hmmmm... Pare cunoscut. Habar nu aveam ca are treaba cu cursele ilegale sau legale... :wink:

Al3xius 05-11-04 07:05

Cine e acest \"Domnu` Avramescu\"? :oops: :oops: :oops: :lol:

[T3m]b3|| 05-11-04 07:50

\"Cineva\" al politziei capitalei ! :mrgreen: :P

[T3m]b3|| 05-11-04 07:51

Poate face careva cu TVtunner un gest frumos ji inregistreaza emisiunea ! :D

COObra 05-11-04 08:55

da va rog frumos
careva cu tvtuner si sa puna emisiunea aici.
eu de ex nu voi fi acasa :cry:

Hondarul 05-11-04 09:08

E mare comisar de la circulatzie... Adica asa se crede el. Se ocupa pana acum de Candiano Popescu, dar vad ca ii cam plac cursele... Poate s-a plictisit de accidente si caziere... :lol:

CT-03-ART 05-11-04 09:59

rugam pe cei care pot trage emisiunea sa o puna aici ca eu nu voi fii akasa ci la scoala.multzumesc

MMihai 05-11-04 10:58

l-as inregistra eu.. dar din pacate am ore... :( sa vad cum scap daca scap si incerc sa inregistrez eu.. dar nu va bazati pe asta ca nu stiu sigur daca reusesc :o

MC Mate 05-11-04 14:13

Am vazut acum promoul pe Realitatea.Se anunta o emisiune super marfa.Eu mi-am anulat totul k sa urmaresc emisiune,dar din pacate nu am TV tuner k sa pot inregistra,dar poate reuseste ZoliaT sau cineva sa ia un CD de la realitatea si sa puna filmul pe site.

Al3xius 05-11-04 16:44

Destul de marfa....dar cum a spus si Sebastian(tot respectul pentru ce a zis in emisiune!) : \"sa incercat promovarea unui anumit club...\" si are mare dreptate ! iar politia...ca de obicei se umfla in pene...macar au recunoscut ca au liste ... :evil: :x :evil: :evil: :x :lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:16.

- Copyright 2026 4Tuning