Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > DONATII si CADOURI

DONATII si CADOURI Ai ceva ce nu iti mai trebuie, dar poate fi util altcuiva? Aici este locul in care se pot face donatii si cadouri membrilor din comunitatea 4Tuning fara a cere ceva in schimb

Reply

Thread Tools
Old 13-06-08, 15:12   #1
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Donatie colectiva

Ma gandeam ca am putea face o donatie in bani sau obiecte, daca stiti vreo familie nevoiasa, sau un copil supradotat care are nevoie de bani sau de calculator sau mai stiu eu ce, scaun cu rotile, obiecte de genul asta.
Sincer as vrea sa devina o actiune periodica.
Momentan e in stadiul de idee, daca vrea cineva sa mi se alature sa facem o fapta buna impreuna, astept idei, pareri, sfaturi, ce-o fi.
Deschid eu actiunea si donez bucuros 500 de euro.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 15-06-08, 23:34   #2
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

Default Re: Donatie colectiva

https://forum.4tuning.ro/37-cluj/28690-propunere.html
si am fost singurul care am mers.
si chiar am vrut sa strangem de la cati mai multi din cluj si sa ducem o duba, camion plin.
eu dau haine
tu dai bani
el da apa minerala
ea da sucuri
etc etc...si sa`i facem fericiti pe oamenii aia...dar daca lumea nu s`a inghesuit...nu cred ca o sa se infinga nimic nici acum.
oricum bafta si daca ii ceva...ceva ceva gasesti si de la mine..te poti baza pe mine oricand.
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-08, 23:47   #3
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

da, vad ca nu prea se inghesuie lumea. Pana la urma probabil voi face aceasta donatie singur, iar suma va creste cu siguranta. La obiecte sincer nu ma pricep, nu-mi dau seama ce-as putea sa donez, inafara de haine.
Pacat, as fi vrut sa fie ceva din partea unei comunitati, ar fi fost un gest frumos.
Old 15-06-08, 23:57   #4
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of:
[AUDI]
[MERCEDES]
[2 Roti]

Mai merg unele jucarii , carti (daca se mai citeste) asta pentru pusti , niste hainute , bani .. . Eu daca vreti trimit ceva saci cu cele mentionate mai sus .

ionut_cluj : daca vrei poti ajuta si aici
Bogdan_ozzy is offline   Reply With Quote
Old 01-09-09, 14:20   #5
ciuca2

Stage 4

ciuca2's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Pai.Dac est vorba de familii nevoiase donez si eu 500 euro + o 40 de baxuri suc.
ciuca2 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-09, 17:12   #6
soare70

Stage 5

Daca doriti sa ajutati pe cineva care chiar are nevoie va relatez pe scurt un caz:
in urma cu 5 ani un cuplu a fost bucuros la aflarea vestii ca vor avea gemeni ,fata si baiat....la nastere fetita a fost sub greutate si a fost nevoie sa stea la incubator si ventilata,numai ca medicii au tinut-o mult prea mult pe oxigen si a ramas fara vedere (retinopatie) si in timp cu probleme psihomotorii....dar asta nu-i tot din iarna anului trecut au aflat ca fetita are si leucemie,cu care se confrunta si in prezent dupa un groaznic si chinuitor tratament de chimioterapie......Una peste alta acum o luna ,tatal singura sursa de venit a familiei a fost disponibilizat.
Cred ca cel mai mare ajutor pentru ei in afara partii financiare ar fii un loc de munca pentru tata (sofer cat.B,C,D,E)
PS:familia este din Bucuresti
pt. mai multe detalii ma puteti contacta pe mine tel.0722-312.707.
soare70 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-09, 20:12   #7
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

In lipsa unui feedback consistent la prima tentativa, am lasat-o balta.
Dar, daca doreste cineva sa se ocupe, contribui si eu bucuros la ceva coerent.
- Copyright 2026 4Tuning -