07-12-06, 13:30
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Propunere
lasand toate certurile de peste an, toate discutiile la oparte fac urmatoare propunere
fiecare in acest an a pierdut sau a castigat diferite lucruri
a castigat premii, si-au imbunatatit masinile au facut prin casa una alta, ma rog, au evoluat
propun sa facem in perioada sarbatorilor o bucurie unei familii nevoiase sau centrului de copii sau stiu eu o donatie
fiecare sa doneze ce vre si ce poate pentru a face in perioada sarbatorilor o persoana sau mai multe fericite
eu donez un calculator complect, haine 2 paturi si ceva ghete de iarna.
cine vrea sa se alature sa faca o fapta buna in perioada sarbatorilor de iarna sa-mi zica sa le depozitam undeva si sa le ducem in una din zilele urmatoare.
chiar as vrea sa fac o fapta buna anu asta, sincer.
|
07-12-06, 13:38
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Propunere
suna bine.. numa greu sa aduni lumea.. daca se face ceva mai amplu sign me in
|
|
|
07-12-06, 13:40
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
bun da e ceva doar la cj sau e valabila peste tot?????eu as avea vreo 2 saci cu haine pt copii mici,poate mai mult....daca e ceva concret sunt de accord
|
|
|
07-12-06, 13:50
|
|
 Stage 5
|
eu vreau sa ajut niste oameni
sunt dispus sa-mi pun masina la bataie si sa car eu tot
imi zice fiecare ce are viu le ridic
si le duc la centrul copiilor strazii
sau la biserica si ei sa le doneze mai departe
sau stiu eu...
just eu sunt din cluj, acuma sa vin pana in iasi...cam greu :P
ideea ii ca daca tot am castigat ceva anu asta, fiecare are ceva in plus care ar putea da pentru cineva mai sarac parerea mea ii ca ar putea s-o faca
sunt cionvins ca cineva acolo sus va aprecia acest gest, si dumnezeu nu doarme si iti da innapoi inzecit, sunt cinvins de asta !!!
|
|
|
07-12-06, 13:52
|
|
 Stage 5
|
ps: nevastamea are numa haine de donat, un alt vecin s-ar putea sa doneze un tv color... ma rog, fiecare ce are si ce poate (daca doreste bineinteles)
|
|
|
07-12-06, 13:56
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [RENAULT]
|
----buna sa inteleg ca esti fata?bravo tie pt initiativa....nici vb cum sa vii de la cluj pt cateva lucruri pana in iasi????daca vii la un suc/cafea mai merge......
----ideea ta e f buna,fiecare are pe acasa haine care au ramas mai mici etc de care multi oameni nevoiasi s-ar bucura.....deci nu ar strica sa facem o colecta ceva......eu sunt pentru........mai ales ca vine si craciunu,e un gest crestinesc,nu?
|
|
|
07-12-06, 16:42
|
|
 Stage 5
|
is baiat tipa din poza ii nevastamea
si m-am gandit sa bucur niste persoane facand o chestie din asta caritabila
doar cine vrea nu oblig pe nimeni, deja de la pranz am ceva lucruri stranse prin casa, deseara mai vine un vecin cu ceva...sper sa se stranga ceva mai mult
problema ii ca n-am unde sa le depozitez, daca m-ar putea ajuta cineva cu un statiu, un beci, garaj, stiu eu...ceva unde sa am acces si daca acea persoana nu-i acasa (o fi la lucru, scoala, plecata din oras)
|
|
|
07-12-06, 18:13
|
|
Stage 3
|
si io ma bag daca vi cu mine la un suc ceva  )))))))))))))))))) nu acuma serios i'm in
|
|
|
07-12-06, 19:07
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
eu asi avea mai multe locuri.. nu sunt foarte, mari... dar niste haine ar incapea...
iar cu faza cu ias-ul.. m-am gandit, ca fiecare sa punem un banut si sa le trimita in coace.. si eu o sa vin cu tine DACIA-Wrc sa le ducem la casa de copii !!! si eu daca scotorosesc bine prin dulap am ceva bluze...
ce parere aveti de ideea cu trimisul ???
|
|
|
07-12-06, 20:28
|
|
 Stage 5
|
ideea ii in felul urmator, m-am gandit bine
sa nu dea nimeni bani, ca poate banii ajung in buzunare unora si nu la cine chiar are nevoie
ma gandeam la obiecte ca nu cred ca ar lua cineva haine sau stiu eu ce
cine vrea sa ma ajute sa facem impreuna 4tuning cluj o fapta buna il astept alaturi de mine
ii perioada sarbatorilor de iarna iert tot, uit tot pentru o cauza nobila.
fixius is deacord si cu banii , oricum pana in 35kile parca costa 300 de mii prin cargus
de la 10 persoane ar fi 1 pachet de tigari mic...deci n-ar fi mult
daca cineva ar face rost de spatiu de depozitare, sa ma anunte ca sa le ducem acolo
un garaj ar vi ok, sau o pivnita, eu nu am nici una nici alta.
si daca se strang multe lucruri o sa avem nevoie de mai multe masini sau sa inchiriem un camion sa le ducem...sau stiu eu cine are dubita...sau orice ajutor sustinere, este binevenita pentru ceva caritabil
|
|
|
07-12-06, 20:30
|
|
 Stage 5
|
as prefera cine da haine sa fie cat de cat curate nu cu miros de transpiratie sau rupte ca am jugni acele persoane
sa ne punem noi cum am vrea noi sa primim cam asa sa le dam
|
|
|
07-12-06, 20:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
mah dacia wrc eu zic ca cine face o fapta buna o face pana la capat! eu sik ca printre noi nu este cineva care sa faca asa ceva!!
eu ma bag maine caut sa vad ce si cum 
doamne ajuta!
|
|
|
07-12-06, 21:28
|
|
 Stage 5
|
doamne ajuta
mai intreaba si pretenii sau stiu eu, sai facem fericiti pe oamenii aia
numa bine si sper sa iasa ceva frumos
|
|
|
07-12-06, 21:32
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
sign me in...am si eu ceva haine care au iesit din moda
si poate mai gasesc ceva....
ar trebui sa gasim un loc unde sa le adunam...si sa fixam o data pana cand se pot aduna chestiile.
Daca aveti careva un garaj care poate fi folosit vreo 2 saptamani ar fi ideal..
Am putea sa facem donatia chiar de craciun sau cu o zi inainte...ma rog..parerea mea...
Exista un loc ptr copiii strazii undeva pe langa LukOil pe str Fabricii...nu??
Ar fi oare ok?
Machetele mele
|
|
|
07-12-06, 21:41
|
|
 Stage 5
|
la ala m-am gandit si eu
ma bucur ca lumea se baga in treaba asta
horea la tine nu le-am putea baga acolo dupa garaj? puse in saci, acoperiti cumva...
eun-am posibilitatea de depozitare...sau fiecare sa le tina acasa...pana in ziua x, atunca facem rost de o dubita, camion, si merem sa lke colectam si sa le ducem
astept variante
|
|
|
|
|