sa`l readucem la viata.
Pentru ca mi-a mers bine, am primit ceva ce mi-am dorit de mult...am zis ca sa fac o fapta buna.
Am decis sa scot la licitatie toate jucariile pe care le-am construit de-a lungul anilor (kituri de plastic montate)
Vreau sa fac o licitatie , cu vanzare, in luna decembrie.
Locatia inca nu o stiu.
Daca iasa pasenta o sa vina o trupa de copii de la liceul de coregrafie care sa faca o sceneta de teatru apoi cine vrea o sa fie invitat sa cumpere machetele.
Toti banii stransi VREAU SA FIE DONATI LA O SCOALA DINTR-UN SAT SARAC.
Se baga careva?
Nu bataie de joc, cine are jucarii, tablouri, haine, etc etc si vrea sa le scoata la licitatie sa`mi zica.
Mi`ar palcea sa participe toata lumea si sa scoatem cat mai multi bani.
O sa incerc sa aduc oameni cu bani care sa cumpere lucrurile...nu in ideea de a le folosii ci in ideea de a da cat mai multi bani pentru a ajuta o familie, o scoala, un centru de batrani, copii saraci, stiu eu...
Daca cineva ii dispus sa ma ajute sa spuna si sa isi mentina parerea nu sa se razgandeasca cu 2-3 zile inainte de finalizare ca ultima data cand am dus cielo`ul plin de haine...si cat am carat cu fixius.
Nu imi pare rau nici ce am facut data trecuta, IMI PARE RAU CA NU AU FOST MAI MULTE PERSOANE !!!
Luna DECEMBRIE fiind luina cadourilor, vreau sa fac un bine cuiva care chiar are nevoie !
Va astept!