La banii astia s-ar putea sa creasca pretentiile de organizare,
ca participant:
-sa nu fie public de loc pe pista (sa stea pe margine nu va ganditi la lipsa lui de tot)
- sa se cronometreze timpii profesional (timp de reactie, 0-100km/h ,timp pe 400m, viteza atinsa dupa cei 400m)
- sa se afiseze timpii
-sa apuce sa se dea toata lumea (gandeste-te si tu cum e sa dai 50$ si sa nu apuci sa participi)
ca spectator:
- poate ca ai vrea sa stai si jos la banii astia
- sa nu te inghesui
- sa vezi toata cursa
Cred ca sumele puse de tine sunt cam mari pt un start ca la o ilegala, si o acceleratie prin \"tunelul mortii\" (nu uita ca atunci cand te inscrii, semnezi o hartie pe care scrie clar ca daca ii busesti pe aia raspunderea este a ta)
Cu tot chinul organizatorilor pana acuma nu cred ca au fost organizate 2 curse la fel, la unele am inteles ca au existat dispozitive de cronometrare la altele nu, la unele publicul a fost tinut la distanta si cursa s-a desfasurat in conditii bune, la altele pur si simplu s-a intrerupt cursa pt ca era foarte riscant,
toata aceasta incertitudine ca nu stii cum v-a fi cursa urmatoare, este foarte nasola, te gandesti la cursa X si zici ca da pt o asa cursa merge sa platesti si 50$, dar apoi te gandesti dar daca o iesii ca la cursa Y parca nu as participa deloc.(si din punctul de vedere al spectatorilor cred ca se gandeste la fel, acolo mi-a placut ar merita sa dau banii, acolo a fost dezastru mai bine stau acasa oare la cursa de \"maine\" cum o fi? o merita sau nu?)
Acuma ca LR s-a retras din organizarea curselor, ori o sa iasa o harababura totala si chiar nu o sa avem 2 curse identice (ma refer ca nivel de organizare), sau poate ca se v-a afirma cineva suficient de \"puternic\" sa organizez curse la un interval constant si la acelasi nivel de organizare (slabe sanse)
PS: parerea mea proprie si personala
OFFTOPIC
cred ca cel mai frumos ar fi sa existe curse organizate la intervale clare de timp, si organizate la acelasi nivel (sa se respecte mereu aceleasi reguli)
Curse pentru amatori organizate profesional, daca se organizeaza asa ceva sunt dispus sa platesc si 50$ ca taxa de participare.
Si in legatura cu subiectul LR, poate oamenii asteapta terminarea constructiei pistei (depsre care nu s-a mai zis nimika, dar care cred ca se avanseaza cu lucrarea), si atunci chiar vor avea conditii pentru a organiza curse la un nivel profesional, preferand sa faca o pauza pana la data terminarii constructiei pistei (care era anuntata pe undeva pe aicea la finalul lui 2005)
Sper sa am mare dreptate in \"previziunile mele astrale\"
si inca un pic de offtopic, ce e oameni buni cu invazia asta de clone de useri? nu aveti curajul sa va exprimati opinia? Bravo pentru intalnirea NSL, unde oamenii au discutat problemele intr-un climat civilizat fata in fata nu ascunsi in spatele unui user, poate ca astfel de intalniri ar trebuii organizate mai des.