Cu usile inchise 148,2 am dat cu golful negru cj 22 TTT
Uite vezi de asta zic sa apara niste rezultate oficiale,ma gandeam la clasele superioare si am uitat de rezultatul tau care e cu atat mai tare cu cat e obtinut la o clasa mai mica.Poate ca o lista cu toate rezultatele ar fi indicata.
specific 148.5 @ 36 Hz din cate imi aduc aminte, si zic eu ca ar fi o diferenta intre o dacie break si un golf 4 in 2 usi. oricum cea fost a fost ce conteaza este faptul ca ne-am distrat
babane` sa nu uitam ca eu am doua dif. de 25 de cm si numai o baterie si multe altele... nu cred ca are rost sa compara masinile ca si clase ...oricum frumos rezultat, felicitari!
babane` sa nu uitam ca eu am doua dif. de 25 de cm si numai o baterie si multe altele... nu cred ca are rost sa compara masinile ca si clase ...oricum frumos rezultat, felicitari!
TU NU CONTEZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo pt parbriz brrr pt ce ai acolo este zic eu o performanta la cat de aproape ai fost la competitiile acestea.
grasuleee flocosule ma revansez mi-ai dato per total general cu zeroo virgula 45 decibelii nici un decibelll mi ciuda //
dar admir frecventa ta ce coaie trrebuiau acolo
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
Re: Concursuri de sunet - SPL*Challenge 2008
babane... masa maxima admisa pe o dacia break e 1380 kg... la tine cred ca sare de 1500 lejer )) felicitari pt realizare si celor de la Sound Customs .si la mai mare
ReLLaXX. da intradevar masina aceea ku 153db era de "dincolo"eram doar curios de diferente...bineinteles k si pe mine ma intereseaza masinile doar din Romania...148.5db este ceva nemaipomenit...felicitari pentru cel cu dacia...si tot respectu...ceva incredibil ce s-a putut scoate dintr-o dacie...