Quote:
Originally Posted by DJ_Primaru
e un rezultat f bun...da ce masina aveai?si nu sti la ultima grupa cat a fos maximu?la polus tin minte daca nu ma insel k a fost 153db media cel mai mult...numai k au fost doar 2 masurari la frecvente diferite,numai ku usile inkise...k cica nu a mai fost timp...si eram curios cat a fsot si la mall maximu...orikum felicitarile mele
|
Vreau sa multumesc in primul rand tuturor participantilor. E greu de explicat in cuvinte multumirea pe care o avem atunci cand atatia pasionati vin sa participe si sa se bucure de un concurs care inseamna mai mult decat vede lumea de obicei. Am facut tot posibilul sa ajutam concurentii noi, sper ca am reusit sa multumim pe toata lumea iar pe final, surpriza cea mai placuta, rezultatele deosebite avand in vedere sistemele inscrise in competitie. Media generala a rezultatelor depaseste 141 db (maine am sa fac un calcul exact si am sa afisez si rezultatele) si asta este un lucru foarte bun.
DJ Primaru. La Iulius au participat masini realizate EXCLUSIV in Romania. Aceasta este performanta cu care noi, participanti si organizatori ne mandrim. Importul de masini capabile este un subiect care pe mine personal nu ma intereseaza. Sunt mandru si multumit de masinile care au participat la Iulius. Asta face mai mult decat orice "star" adus "de afara". S-au inscris 20 de masini oficial la probele de SPL. Mai multe decat de multe alte ori in ultima vreme. Asta este destul pentru noi, momentan. Sper ca nu am dezamagit.
Cel mai bun rezultat inregistrat a fost al lui Stefan (Babanu), mai exact 148.5 db la 36 Hz usi inchise si 147.6 db pe muzica, usi deschise, varf la 35 Hz. Merita mentionate si celelalte rezultate, fiecare in parte. Si de asta o sa ne ocupam maine.
Inca o data multe multumiri celor care au ajutat si au participat. Fara nume, ca va stiti.

Bravo!