Cel mai de ca**t event ... krypton e cel mai "destept" cand toata lumea merge cu 80 el incearca sa treaca cu 200 printre noi ,si tot eu primesc ban ... Bravo baieti succes in continuare ! :*
Am reusit sa intru pe server....Pai ala numai server sa te joci nu este. Se injura la greeeuuuu...se dau kick-uri...ban-uri....groaznic. Ce porcarie..... OMGGGGG....Jalnic....Asa ceva, mai rar....O harababura in toata regula....
Si eu se pare ca am ban....dar sa dea naiba daca stiu. Ca nu vedeam decat ca zboara masinile. Degeaba spui ca decurge bine cursa. Imi si imaginez cat de bine. Dumnezeule...
Mda....ce sa mai? Iau ban pentru ca aia din spate (ultimii) se baga in fata si pun frana...
Nimeni nu isi pastreaza locul,ultimii vin in fata si tot asa, pai cum sa nu faci crash cand se baga ca boii?? Oricum, faina organizare
scz pt ceilalati...multi au lag....nu isi pastreaza ordinea si tot asa ..sapt viitoare se va organiza rally ! mapa nu se stie... o sa fie ceva gen vtm plecare doar o masina, atack time!