Aici puteti vedea toate inregistrarile de la cursa de 24 de ore (Masters of Endurance - MoE):
Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4
Partea 5
Partea 6
Partea 7
Partea 8
In
Partea 8 la
1:54:08 se poate vedea cum dupa o cursa de 24 de ore, doua masini se lupta pentru pozitie. Foarte frumoasa lupta.
|
Fara suparare, dar o cursa se anunta cu mai mult timp inainte, sa aiba timp oamenii sa se pregateasca. Iar cu regulile sunteti la pamant.
Nu luati in nume de rau ce va zic eu acum, dar participand la campionate de curse pe S2, am vazut cum se organizeaza si ce regulamente au.
Quote:
Originally Posted by DrifterBoy
Masinile acceptate sunt:XRR,FZR,FXR.
|
Cred ca ar fi mai bine sa fie doar o masina. Nu toate masinile sunt la fel. De asemenea cred ca ar fi mai bine sa folositi o masina mai lenta(XRG sau XRT).
Quote:
In caz de crash va punteti repede pe spec nu incurcati lumea...
|
Serios? Nu se face asa ceva decat pe serverele de curse scurte (ex: cargame). Si daca dau spec este gata cursa pentru mine?
Daca da...gandeste-te ca se poate intampla sa fie un accident in care sa fie implicati o mare parte din piloti si acestia vor fi eliminati si raman 2-3 piloti in cursa.
Daca nu...cum o sa procedezi? Primeste o penalizare pilotul care da spec si poate continua cursa?
Quote:
In caz de suspectare de hackuri,tweakuri se primeste ban instantaneu
|
Asta mi se pare cea mai tare regula
. Deci daca sunt
suspectat ca folosesc tweak primesc ban pe loc? Fara nici o dovada... doar sunt suspectat si iau ban.
No comment.
Ma bucur ca aveti initiativa, dar trebuie sa fiti mai organizati. Succes!
Numai bine!