Nu inteleg chestia asta ! poti te rog sa fi mai explicit
?
Din cate am vazut in afara nu la noi in Romania, baietii se dau cu cauciucuri noi si fac o tura cu ele doar ca sa se duca stratul acela de cauciuc nou si nimic mai mult . Ideea e sa fie GRIP nu sa dai in GOL.
Daca te-ai referit la depunctarea pentru temperatura inalta atunci totul este absolut ok, avand in vedere ca jocul ne permite "cauciucuri NOI" nu are rost sa ne dam cu "CHELII" .
O idee chiar buna ! deoarece multi se dau cum am scris mai sus , cu cauciucuri incinse si automat LOW SPEED.
Te sustin si eu pentru initiativa ! Adaug cateva reguli luate din "KOE RULES" :
-When twin battle come, as a leader of the battle, your speed can't be 10% slower than in qualification, if so, you will get sanctionned by a 0 point.
+ La battle nu ai voie sa te dai cu viteza mai mica de 10% decat cea din calificari ! Este sanctionata cu 0 puncte.
-* voluntarily slowing drift during battle (in battle)
+in caz ca cel din fata incetineste sau pune frana intentionat , primeste 0 puncte.
-Driver doing standing burnout leading to permanent damages to the track or having any other kind of non-respectful spirit during the competition, will be immediatly excluded from the event and will get no point at this event whatever result he had already achieved.
+Burnoutul/incalzirea pneurilor nu este admisa pentru ca se produc denivelari pe pista. La noi nu este cazul dar ideea de baza e destul de interesanta !
Totul este ushor de precizat de adus la cunostinta s.a.m.d ! Dar ce faci cu baietii care nu se v-or sinchisi sa citeasca regulamentul sau il respecte?
V-a trebui banati sau dati afara DAR:
E cam greu , avand in vedere ca suntem destui de putini cei consecventi !
+ ca multi se cunosc intre ei si o sa se intample ceva de genu : "i-ai dat ban prietenului meu ? ... Eu ies nu ma intereseaza" si alte chestii de genu !
Multumesc !