[/QUOTE]larry poti te rog sa imi explici fara cearta de ce ai raspuns asa? Eu am scris cum mi-a mers mie. E posibil sa nu le mearga la toti asa, dar eu nu am de unde sa stiu asta.
Eu am ajutat destui oameni sa "foloseasca" LFS-ul si asta incercam sa fac si acum. Nu vad motivul pentru care zici ca am "aere".
Si te rog sa nu imi zici ca nu imi era adresat mie. Din moment ce ai postat pe un forum public te-ai adresat tuturor cititorilor. Daca era adresat doar persoanei respective, trimiteai un PM.
Numai bine![/QUOTE]
Kitu_gudu, prin ceea ce am scris nu inseamna ca m-am si certat. Poate asa consideri. Sa nu crezi cumva ca mi-a crescut tensiunea si nu am putut sa dorm.
1) Quote-ul il folosesc doar daca vreau, nu trebuie sa imi atragi atentia, dar chiar l-am folosit cand am scris mesajul. Sa nu crezi ca am dat copy/paste la ce a scris altcineva.
2) Eu prost nu te-am facut si nici cioban. Ai aratat doar ce poti si tu cand iti creste pulsul;
3) Ma bucur si apreciez faptul ca ai ajutat multi jucatori sa foloseasca LFS, dar pur si simplu nu stiti sa cititi. Eu m-am referit STRICT la postul de pe youtube postat de mine, pt ca de-acolo a plecat totul. De-aia am spus ca nu ai ajutat cu nimic. Doar atat. E greu de inteles?
4) Din moment ce stiai ca e posibil ca unlocker-ul sa nu mearga pe 0.6B fara modificari inseamna ca nu prea avea rost sa raspunzi
In caz ca mai sunt ceva nelamuriri, imi poti spune
Acum ca am incetat cu Off-topic-ul...eu asa consider, imi puteti spune ce folositi pt a juca LFS? Volan, mouse, tastatura? Ma gandeam sa deschid un topic pentru cei ce au sau urmeaza sa-si cumpere/construiasca un Playseat sau cum vreti voi sa-i spuneti...racing cockpit.....simulator. Pe forumurile din strainatate, exista topic cu asa ceva. La noi nu...inca, dar imi place ca se strang din ce in ce mai multi jucatori de LFS.