De asta nu stiam )...
pai se poate face cu programe din astea de modificat, dar din ce am inteles pe forumul lfs, e ilegal sa modifici in'vreun fel forma masinii...
nu cred ca e prea posibil, ceea ce vrei tu..
Uitati baieti ce am gasit: niste mod-uri pt masini pun aici decat unu sa va dati cu parerea. E o mazda rx7. Cam atat pt. voi azi...si va rog ajutati-ma si pe mn. la intrebarea cu licenta de mai sus. Daca puteti sa ma lamuriti si pe mn ori scrieti aici ori la iulian_ice. VA ROG FRUMOS HELP!
Stie cineva cum as putea sa fac rost de varianta aceea in care era XR Turbo-ul si nu Formula BMW?! Mi se parea mult mai distractiv de condus masina aceea......
Si de asemenea, se pot adauga masini si circuite daca nu am licenta?!
Eram in parcare ... si eram intr-a 4 ... am apasat ambreaju (am dat tot manual) , si am schimbat a 2 , am ridicat mana de pe ambreaj , s-a turat mult motoru da tot nu a incetinit , am dat in parapet ..... nici macar nu stiu daca am facut bine ...:-"
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
Re: Live for Speed
Am descärcat Live For Speed S2 Alpha Full Version Y - Online Racing Simulator dupä Filelist, e versiunea care o aveti si voi sau .... ? dacä e bunä, îmi poate da cineva o salvare ?