2 poze facute asa repede
In prima poza sunt eu si cu inca 2 , cel din mijloc e si el roman ..cat m-am bucurat sa vad compatrioti drifteri pe serverul Falken
Vreau sa cumpar si eu o licenta de S2,am inteles ca itzi dau 2 in fiecare saptamana,cu alte cuvinte cred ca ar merge 2 persoane per licenta?Zic bine?Daca da si e cineva interesat sa cumparam una impreuna...
Eu unul joc mai mereu .. sunt drifter deci daca te bagi pe drift si vrei meditatii ai la cine sa apelezi :P Eu iti recomand sa iti iei licenta s2 ... e super tare fata de demo in s2 ai o gramada de optiuni , competiitii calumea , e misto !!
Valy lamureste-ma si pe mine care e treaba cu licenta? am inteles bine ca itzi dau 3 chei ? cu alte cuvine se pot folosi pentru a debloca 3 conturi LFS S2?
Am vazut ca se poate cumpara licenta si de pe computergames.ro si e ceva mai ieftina,sti cumva daca e pentru S2 sau S1?
Valy lamureste-ma si pe mine care e treaba cu licenta? am inteles bine ca itzi dau 3 chei ? cu alte cuvine se pot folosi pentru a debloca 3 conturi LFS S2?
Am vazut ca se poate cumpara licenta si de pe computergames.ro si e ceva mai ieftina,sti cumva daca e pentru S2 sau S1?
Eu am cumparat-o mai de mult de pe un site care nu-l mai stiu minte era 99 Ron dadeam comanda pe net cu codul produsului si detaliile mele iar ei imi trimiteau nr la cont in care sa depun suma respectiva , m-am dus la banca am depus banii in contul respectiv , mi-au dat o chitanta si eu le-am trimis mail cu nr chitantei ca sa vada ca am platit si ei mi-au trimis atunci codul ( voucher code ) sau nush cum plm ii zice ca tre sa-l bagi cand iti faci cont pe lfs.net si restul la optiuni ti le faci tu .. Mai sunt cateva cai de a plati licenta dar eu am folosit-o pe asta pt. ca nu puteam sa platesc cu card ... Cine si-a cumparat de curand sa ne spuna si noua cum a procedat Si da pt. s2 e aia de pe computergames .. iti spun ca n-are rost sa iti iei s1 i-ati s2
NU poti debloca 3 conturi cu codul ala, nici 2. doar contul tau il poti debloca de 3 ori initial, iar apoi primesti cate 2 pe saptamana. unlock-urile acelea sunt facute doar in caz ca iti formatezi calcul sau reinstalezi jocul, deci in cea mai mare parte a timpului nu o sa le folosesti. toate chestiile astea sunt scrise si pe lfs.net daca citeai ai fi stiut