PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
04-01-08, 21:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [SKODA] [FOTO] [Opel]
|
Re: Live for Speed
La multi ani ! bafta tuturor ..a fost super cursa =) pacat ca netu' nu a tinut cu mine dar eh..asta e!
|
|
|
04-01-08, 21:19
|
|
Stage 2
|
O cursa inceputa cu un tet-a-queue anemic, dar a fost bine recuperand cat am putut pe parcurs si revenind pe locul de pe care am incuput cursa (2). Pacat ca nu au fost toti prezenti dar..maybe another time.
|
|
|
04-01-08, 21:24
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Hyundai]
|
Pacat de faza cu shark... serios imi pare rau... a fost de la o gluma si prea urat sa ajuns... sa va suparati.
GG Prodrive (StefaneL si Dominic) si GG si lui 221... care din pacate... i-a picat netu in ultimele 2 ture.
Ah si sa nu uit in ultimu rand GG mie care daca nu ma invarteam de 3 ori poate termiam pe 2
Si GG la toti in general.
GG
04-01-08, 22:09
|
|
Stage 5
|
Cu riscu, sa inceapa un mic argument. Unele lucruri trebuiesc spuse.
In primul rand, eu i-am dat voie lui Shark sa intre si sa participe (sa alerge cu noi) chiar daca el a ratat din unu sau mai multe motive calificarile preliminare. Asa cum toti (mai ales din PRODRIVE) alergam, sub motto-ul "Race for fun, not for position" am decis sa-l las sa participe tinand cont ca multi nu au aparut la cursa, si aveam 1 loc liber. Problema care tot incercam eu sa o rezolv, cu un jucator in plus, era pur si simplu, o mica greseala de a mea care nu am observat ca "host" este luat ca un jucator.
Am preferat(in cazul lu shark)... sa ill las sa participe, datorita faptului, ca o cursa buna, intodeauna e mai presus decat regulamentul scris. Daca ar fi fost sa fim super stricti, multi ar fi avut super multe DT-uri pt chat, pt manevre incorecte... etc etc, dar sa fie cursa mai frumoasa.
Anyway, cursa a fost.. maine voi posta castigatorii, felicitari tuturor, si sa speram ca se va mai organiza un astfel de eveniment.
Btw, pt toti cei care au participat azi, sa stiti ca Race Marshal e acolo pt un motiv... lasatii pe ei sa-si faca datoria.
|
|
|
04-01-08, 22:16
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Hyundai]
|
"se va mai organzia"?
pai tu organizezi , oricum am zis si zic inca odata a fost TAREEE mai vreaaaau. I want MOOOORE :X
|
|
|
04-01-08, 22:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Raz6633
Cu riscu, sa inceapa un mic argument. Unele lucruri trebuiesc spuse.
In primul rand, eu i-am dat voie lui Shark sa intre si sa participe (sa alerge cu noi) chiar daca el a ratat din unu sau mai multe motive calificarile preliminare. Asa cum toti (mai ales din PRODRIVE) alergam, sub motto-ul "Race for fun, not for position" am decis sa-l las sa participe tinand cont ca multi nu au aparut la cursa, si aveam 1 loc liber. Problema care tot incercam eu sa o rezolv, cu un jucator in plus, era pur si simplu, o mica greseala de a mea care nu am observat ca "host" este luat ca un jucator.
Am preferat(in cazul lu shark)... sa ill las sa participe, datorita faptului, ca o cursa buna, intodeauna e mai presus decat regulamentul scris. Daca ar fi fost sa fim super stricti, multi ar fi avut super multe DT-uri pt chat, pt manevre incorecte... etc etc, dar sa fie cursa mai frumoasa.
Anyway, cursa a fost.. maine voi posta castigatorii, felicitari tuturor, si sa speram ca se va mai organiza un astfel de eveniment.
Btw, pt toti cei care au participat azi, sa stiti ca Race Marshal e acolo pt un motiv... lasatii pe ei sa-si faca datoria.
|
Mi se pare foarte corect ce ai zis aici , Razvan...
Si mersi foarte mult pentru ca m-ai lasat sa particip , chiar daca nu am venit la cursa de 15 lapuri.
|
|
|
04-01-08, 22:24
|
|
Stage 3
|
Stai ca te contrazici, o data zici sa fie cat mai autentic, alta data ca nu conteaza regulamentul scris, apoi ca s-au inchis ochii la unele nereguli, ca in final sa ne admonestezi cu race marshalu'.
Poate ca am luat-o eu prea in serios, dar nu vad mare diferenta intre a juca o cursa ad-hoc, bazata pe reguli de bun simt si asta mult trambitata, cu reguli scrise, dar care nu se respecta.
Ca sa nu fi existat dubii, ar fi trebuit sa anunti ca i-ai dat voie lu' sharku' sa participe, ca sa nu ma fac eu de cacao, dandu-l in gat, crezand ca el e al 13-lea din duzina.
|
|
|
04-01-08, 22:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vis-a-vis
Stai ca te contrazici, o data zici sa fie cat mai autentic, alta data ca nu conteaza regulamentul scris, apoi ca s-au inchis ochii la unele nereguli, ca in final sa ne admonestezi cu race marshalu'.
Poate ca am luat-o eu prea in serios, dar nu vad mare diferenta intre a juca o cursa ad-hoc, bazata pe reguli de bun simt si asta mult trambitata, cu reguli scrise, dar care nu se respecta.
Ca sa nu fi existat dubii, ar fi trebuit sa anunti ca i-ai dat voie lu' sharku' sa participe, ca sa nu ma fac eu de cacao, dandu-l in gat, crezand ca el e al 13-lea din duzina.
|
In primu rand.. regulile IMPORTANTE, de conduita s-au respectat pana la ultima virgula, si au fost acordate sanctiuni in aceasta masura. Ba mai mult, sistemul de calificari, (pe care l-am adus din lumea reala) s-a desfasurat foarte bine, mai bine de cat ma asteptam, de aceea regulamentul kilometric. Spre deosbire de cursele adhoc unde T1 este carnagiu, de data asta.. 9 masini au negociat timp de 4 ture, virajele BL1, fara nici un incident major, care sa pericliteze cursa. Si totusi, trebuie sa gandesti, ca un pilot de calibrul lui Shark, n-ar intra pe server doar asa... sa se afle in treaba. Oricum faptul este consumat. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, sau sa provoc nu stiu ce raca. La fel am procedat si cu Andrei221(opportunity). Mi sa parut cel mai corect.
Inca o data mii de scuze, pt faptul ca nu m-am prins la faza cu 'host'. Poate ca si de aceea au iesit aceste argumente. Dar acum m-am prins, si voi stii pt data viitoare.
|
|
|
04-01-08, 22:40
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
sincer, razvan ai fost foarte indulgent oricum, mie mi'a placut mult event'ul. pacat ca am setat ceva gresit in ultimul moment, la frana
|
|
|
04-01-08, 22:52
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Ma baieti intelegeti o chestie, SEFU e SEFU, restu am fost acolo ca sa alergam, noi am fost piloti da, pe noi tre sa ne intereseze daca avem setarea bine aranjata, avem destul cumbustibil si ce timp scot, daca nu va convine va duceti frumos in alta parte sau va organizati voi o cursa/liga o sa vedeti cat e de greu, si nu vorbesc aiurea despre organizat ca am experienta garla si mie mi-a placut foarte mult organizarea in special calificarie (pacat ca le-am inteles pe drum ca am citit pe sarite regulamentul da nu cred ca am facut probleme). Eu personal cred ca unii au comentat pentru ca stiau ce poate face shark pe pista si de cum sa fie ei cu o pozitie mai jos. Sanatate si ne vedem la urmatoare.
|
|
|
04-01-08, 23:11
|
|
Stage 1
|
voi ati cumparat key-ul de la jocu asta?sau jucati in demo?:-S
|
|
|
04-01-08, 23:12
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Jocul a fost pe demo dar o parte dintre noi avem licenta cumparata
|
|
|
05-01-08, 00:18
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Raz6633
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, sau sa provoc nu stiu ce raca.
|
Pai banuiesc ca nu se simte nimeni jignit, ca despre raca nu poate fi vorba.
Quote:
Originally Posted by Scoop
Eu personal cred ca unii au comentat pentru ca stiau ce poate face shark pe pista si de cum sa fie ei cu o pozitie mai jos.
|
Ai ma ce dracu', chiar crezi ca daca e cineva mult mai bun, mi-e rusine sa recunosc?
Scopul unei curse e s-o castigi, dar daca o castigi prin astfel de mijloace... nu stiu daca aduce satisfactie cuiva. Si iesirea mea din cursa cred ca ar fi fost de ajuns ca sa nu faci o astfel de afirmatie.
Pur si simplu am o problema cu corectitudinea, iar la momentul respectiv am crezut ca cineva care n-a participat la calificari, ia parte la cursa, iar altcineva care a avut probleme cu vitezele in cursa de calificare, nu poate concura. In afara de asta, nu stiam toate aspectele si am crezut ca se merge pe burta.
|
|
|
05-01-08, 00:34
|
|
Stage 5
|
Imi cer scuze k intrerup discutia, dar un skin pt formula aveti?
|
|
|
05-01-08, 10:08
|
|
Stage 5
|
Eu tot nu inteleg de ce toate au cazut in capul lu shark ? A vrut si el sa joace , nu a stiut ca la ora aceea au fost calificarile.. a si zis pe server.. si fiti siguri ca daca venea la qual rezultatele nu mai erau acestea..
Btw ar trebui sa multumim TOTI , pentru ca Marshalli au fost foarte indulgenti cu noi ( zic eu , mai ales cu mine deoarece nici eu nu am venit la cursa de 15 lapuri din cauza netului , dar razvan mi-a dat acordul sa joc ) , si au trecut ca vederea ca am mai facut chat , am dat pit in qual , ETC.
Per total cursa mi s-a parut o reusita...sunt foarte multumit ..chiar daca mi-a cazut netul in ultimele tururi ( sau chiar ultimul ), dar ce mai conteaza? Vorba lui razvan.. Race for fun not for position Mai ales ca a fost o distractie sa ii ocolesc pe cei care s-au lovit in fata mea ( Dominic si cine mai era ) si tot o distractie a fost sa redresez masina de cateva ori )
Bravo Stefanel , Bravo World Eye , Bravo Dominic , Bravo restul.
Last edited by Opportunity; 05-01-08 at 10:17.
|
|
|
|
|