PC Games Totul despre jocurile pe calculator |
06-03-07, 23:14
|
|
Stage 5
|
Re: Live for Speed
Quote:
Originally Posted by cata_tm
care "voi"? asta unu la mana
doi la mana. in general, serverul si forumul mare de lfs, are reguli proprii. voi faceti parte din toata aceasta organizare, deci in mare parte aplicati acelasi regulament... daca aveti ceva sugestii, nu ezitati sa le faceti publice, dar pana atunci, pastrati o ordine totusi, cat de cat aliniata la regulile generale... ca doar toti suntem intr-un/dintr-un singur loc, numit lfsromania... ok?
did i make my self clear?
|
Nu nu nu hai sa ne intelegem... Serverul prodrive' este server propriu al echipei prodrive' deci, echipa face regulamentu pe serverul ei. Daca ar fi fost LFS Romania etc etc in numele serverului, mai ziceam... dar pana acolo e cale lunga. Noi, echipa prodrive' avem autoritate pe serverul nostru, pt care platim bani sa fie gazduit, atat serverul demo cat si serverul S2, nu-ti convine, du-te pe alt server.
|
|
|
06-03-07, 23:17
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
io nici nu joc bre pe forumu vostru...
sa inteleg ca nu mai intrati pe forumu lfsromania?
|
|
|
06-03-07, 23:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
io nici nu joc bre pe forumu vostru...
sa inteleg ca nu mai intrati pe forumu lfsromania?
|
Intram pe forumul LFS Ro, ba mai mult suntem foarte activi pe acel forum. Dar echipa noastra este formata din membri dornici de a face grip racing, la fel si serverul nostru, este strict grip racing. In LFS sunt servere de drag, de drift, de grip. Noi nu cerem altceva decat respectarea regulilor. Daca primeai ban, pt k nu i-a placut adminului de tine... atunci da... te intelegeam.. si eu personal ii luam drepturile de admin... dar nu a fost asa. Nu vreau sa incepem un argument din aceasta situatie, este totusi un joc, dar intelege, ca asa cum pe DRFT server se face drift, pe serverul nostru, se face grip.
|
|
|
06-03-07, 23:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
|
si ca sa destind atmosfera.....eminescu domne (cei de pe serv stiu:P)
|
|
|
06-03-07, 23:29
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Raz6633
Intram pe forumul LFS Ro, ba mai mult suntem foarte activi pe acel forum. Dar echipa noastra este formata din membri dornici de a face grip racing, la fel si serverul nostru, este strict grip racing. In LFS sunt servere de drag, de drift, de grip. Noi nu cerem altceva decat respectarea regulilor. Daca primeai ban, pt k nu i-a placut adminului de tine... atunci da... te intelegeam.. si eu personal ii luam drepturile de admin... dar nu a fost asa. Nu vreau sa incepem un argument din aceasta situatie, este totusi un joc, dar intelege, ca asa cum pe DRFT server se face drift, pe serverul nostru, se face grip.
|
adica... voi va faceti "publicitate" (sa-i zicem asa) pe forumu nostru... oamenii... in mare parte tot de acolo vin, si sincer.. din moment ce faceti parte, ce va doare daca schimbati un pic regulile, sa se alinieze?
cam nasoala ideea ta...
|
|
|
06-03-07, 23:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
adica... voi va faceti "publicitate" (sa-i zicem asa) pe forumu nostru... oamenii... in mare parte tot de acolo vin, si sincer.. din moment ce faceti parte, ce va doare daca schimbati un pic regulile, sa se alinieze?
cam nasoala ideea ta...
|
Mai... deci nu ne facem publicitate, in primu rand. In al doilea rand, fiecare server, are regulile lui, sa-ti dau exemplu, daca eu ma duc pe DRFT Server, si fac grip, ce crezi k patesc, sigur imi voi lua kick/ban, de ce? Pt ca incalc regulile serveru-lui. La fel si cu serveru nostru, pilotii de pe LFS Ro vin acolo sa faca grip racing, nu drag, nu drift. Ce este asa greu de inteles.
|
|
|
07-03-07, 13:22
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
mda, n-aveam ce face cu banii si mi-am luat vreo 100 de seturi de jante =))
|
|
|
07-03-07, 13:50
|
|
Stage 4
|
topser cum ai luat jentzile/ j cat au costat? ms
|
|
|
07-03-07, 14:01
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
|
|
|
|
07-03-07, 14:05
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Old School Cars] [FOTO] [DACIA]
|
desi am "licenta" ...tot nu vrea ..cu prog ala ...zi ce sa`i fac
|
|
|
07-03-07, 14:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by LKS
desi am "licenta" ...tot nu vrea ..cu prog ala ...zi ce sa`i fac
|
Macar spune ce eroare iti da? Programu tre sa fie in folderu LFS(deci executabilu rulat din folderu LFS-ului)
|
|
|
07-03-07, 14:38
|
|
Stage 2
|
razvan, las-o balta k uni oameni nu stiu (si nu-i condamn) ce inseamna reguli, distractie, si racing. pt uni dintre ei chiar nu are nici o importanta si pe demo cam asa e (intr-un fel...) sunt 3 tipuri de omanei pasionati de masini. oameni pasionati de curse, de drift, si de drag. logic, din moment ce driftul si drag-u domina serverele si mentalitatile si moda hai sa-i zic ) ei vor opta p drift/drag. pe serverele de S2 domina racing-ul...dar pt ei ink nu-i ceva normal.
deci mai pe scurt ... cine nu vrea sa accepte ideea si tot crede k pe prodrive' racing team demo server trebuie sa se faca liniutze si invarteli sa mearga frumos pe forumuri si sa comenteze k pe server nu mai au ce cauta
-respect pt cei care respecta
Last edited by TheTiger; 07-03-07 at 14:41.
|
|
|
07-03-07, 14:39
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
|
i'am explicat eu p mess... si cred ca a reusit...
- - - - - .
de asta uitasem...
XRT... new wheels... 19inch... +niste VT................. stiu, stiu... pragu... nu a iesit bine :d
|
|
|
07-03-07, 14:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andrey2003
i'am explicat eu p mess... si cred ca a reusit...
- - - - - .
de asta uitasem...
XRT... new wheels... 19inch... +niste VT................. stiu, stiu... pragu... nu a iesit bine :d
|
In sfarsit o poza GRAVA rau de tot. Foarte tare, XRT-u cu jante noi... arata mult prea shmecher
|
|
|
07-03-07, 14:56
|
|
Stage 4
|
deci sunt fff suparat acum 5 min am luat ban de la maretti j jamar ca am intrat pe servar(lfs romania dr!ft server) de 2 ori am luat disconnect j cand am intrebat dc? mi-au dat ban fara sa imi raspunda... totusi... (nici nu apucasem sa plec din pits)
|
|
|
|
|