Baietii eu pana la urma cred ca nu ma pot abtine in a cumpara masini
)
E36-le care vi l-am aratat a fost cumparat... Am pus jantele ce le-am avut pe W210 , niste arcuri ce le aveam pe o fosta pisica si nu pot suporta o pisica fara nas negru
Masina va fi colantata intr-o culoare mai "speciala" si sper sa iasa bine. O colantez pentru ca nu are probleme cu rugina deloc!!! ies si mai ieftin asa
Planuri de viitor niste faruri la care visez de la prima pisica sa le fac asa, o vreau trantita pe burta, pachetul M neaparat, interiorul M negru cu plafon individual, finala cu 2 iesiri, fara eleron sau poate unu GT, volan M e46 si cam atata.
Bugetul alocat este de 1500euro pentru proiect si sper sa nu depasesc ca si la restul
Lotusul Cortina a fost dat in grund total si am comandat urmatoarele:
-brate fata si punte spate (pe comanda ca nu am gasit SH, iar noi nu am gasit probabil nu am cautat bine) ma vor costa 250 euro doar
-kitt suspensie sport 480 euro
-frane (discuri+etrieri+conducte+pompa) 350 euro
-evacuare va fi facuta custom pe inox cu finala ascunsa
Si am o intrebare la voi ce motor sa folosesc? ma gandeam la un V8...ceva american astept parerile voastre
La urs treaba sta asa a fost vopsit si de maine vreau sa incep demontarea mecanici
-suspensie noua
-frane noi
-pompa benzina noua
-catalizator nou
-jante vreau ceva BBS
-revizie motor
Si ma intereseaza un scaun dreapta neaparat si vreau 2 capacele de bara sa elimin proiectoarele cine are?
Sper sa reusesc sa imi adaug toate modelele dorite de mine la colectia mea
Am o gramada de piese de la masini de prin curte dezmembrate va ofer cu cea mai mare placere piesele moca!!!!!!!! doar platiti transportul trebuie sa mai elimin din spatiu