quick_silver2 - multa bafta sa ai, masina arata tipla!
balint - frumos foc TT-ul! sa ai parte de el!
tabokubmw - nu arata deloc rau masina! am o slabiciune la ursi
vei pastra motorul de 1.8?
cristy_dacia - sade bine cu suspensia, imi place
KidForDrift - AE86-le ce mai face? arata chiar bine E36-le
R.Equinox - Ca de obicei, lucrari ca la carte!
Afacerile imi merg si mai bine si imi pot permite exact ce imi doresc
sa am masinile la care am visat de mult si multe ori
La audi am vopsit partea de jos in culoarea masini, am schimbat barile de pe cupeu cu unele negre si urmeaza sa vopsesc bandourile, manerele in culoarea masini + masca fata si emblema in negru si o folie pe toate geamurile 50%.
Am cumparat si o suspensie reglabila pentru el si ma gandesc la o evacuare inox si un soft - un target ar di de 210-220 de cai (el are 180) fiind TDI nu cred ca va fi greu sa obtin puterea asta
La mercedes am montat o suspensie sport si am pus folie pe faruri! maine masina se va dezechipa si intra la vopsit - culoarea va fi alb perlat!!! jantele se vor schimba cu altele. Mai trebuie o revizie totala la motor sa il stiu eu bine si apoi iasa la plimbare
PS. Vand E36 cabrio 328i 193cp, an 97, geamuri, oglinzi, AC, obc 7, pachet M jante M etc... 600 euro (are lonjeroanele fata varza) - motorul este atins.
O tineam eu pentru dezmembrat insa mai am un E36 din care mai am cateva piese si nu am timp si de asta! Mentionez ca nu mai are toba finala care am luat-o eu pentru mine!
In continuare cumpar vechituri auto
) care sa-mi prezinte interes, astept oferte!