Salut, pun si eu ceva pe aici ca nu am mai avut activitate de mult.
De masini ce sa zic.... se topeste zapada sub tine si se face gheata in pahar la ce bine arata)) dar unii mai au de lucrat
bobi racers-Nu stii doar sa critici masinile tuturor? CraZzy-Daca tu intelegi ceva... ebone-Arata super bine...mi-o poti pune pe SLRR-HELP te rog? Robicutz-Punei alte jante...DTM-ul nu are nicio treaba cu jantele alea!
bobi racers-Nu stii doar sa critici masinile tuturor? CraZzy-Daca tu intelegi ceva... ebone-Arata super bine...mi-o poti pune pe SLRR-HELP te rog? Robicutz-Punei alte jante...DTM-ul nu are nicio treaba cu jantele alea!
KidForDrift - aia e faza ca pe monitorul meu se vede perfect ... numai ca acum difera si monitoarele.. eu am luminozitatea mare si vad foarte bine.. nuj cum se vede la voi
Benz E500
Prietene, eu nu fac masinile dupa nici un stil sau tema pur si simplu pun ce roti imi plac mie...