@Radu_Cainamisir - am reusit sa iti testez si eu Polo-ul si daca
@R_Equinox nu i-a gasit nici un bug uite ca eu i-am gasit mai multe
.Acum sa nu zici ca sunt carcotas si caut nod in papura dar sunt lucruri ce se pot rezolva relativ usor si e pacat sa le lasi asa:
1.Masina nu vine din catalog cu toate piesele (stii tu, acolo din java sasiului adaugi codurile pieselor sa le puna toate pe masina cand o cumperi)
2.Nuantele la geamuri sunt diferite, cele din spate care vin o data cu sasiul sunt mai negre iar celelalte sunt albicioase (reexporta-le si fa-le mai negre)
3.In portbagaj e ceva ciudat, e acolo ceva in plus, un poligon si bara din spate e ciuntita, de detaliile astea spuneam eu sa ai grija
4.La parbriz acolo la oglinda ai bucatica aia care vine sub oglinda e in plus acolo, si cand pui parbrizul licureste.
5.Nu ai scos piesele care nu sunt necesare din catalog, scoate-le daca nu mai ai nevoie de ele.
6.Globurile de lumini din faruri de ce nu le-ai facut cum ti-am aratat? nu arata prea bine acum, fa asa cum ti-am aratat, iar lightglow-ul pentru stopuri nu imi place, trebuia sa si exporti ceva, sa pui texturi asa doar lumina aia nu arata prea bine.
Sunt cateva lucruri minore care zic eu ca ar fi pacat sa nu le refaci, altceva nu am mai gasit deocamdata, dar daca mai vad ceva iti spun...a da rotile din spate parca nu sunt la locul lor, sunt prea in spate, ar trebui aduse putin mai in fata sau poate mi se pare mie.
Oricum, bravo arata bine, ai evoluat mult ... rezolva si ce ti-am zis eu si o sa iasa un mod aproape perfect.